Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 102 od 102

Tema: Sto je to s cedevitom?

joy avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Svak ima nesto,mislim da nas je jako malo koji ama bas 100%se zdravo hranimo.Meni godinama zena iz familije koja zivi u Hr.prica kako ona zdravo jede,ni secer ni sol,niti bilo sta proizvedeno u tvornici,pa kako sama pravi i vegetu i ajvar i svasta nesto-A CIGARU NE VADI IZ USTA. :?

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj mina30 prvotno napisa
    Evo nisam kemicar ali sam blizu. Dakle radjena su znanstvena istrazivanja o djelovanju cedevite (i coca-cole) i zakljuceno je da povecava koncentraciju bilirubina u krvi. Bilirubini su otpadni proizvodi jetre koji nastaju i normalno u malim kolicinama, a povecani su kad je jetra pod opterecenjem. Dakle cedevita uzrokuje patolosko stanje. Ovo je istrazivano u jednom domu zdravlja, prije 15 godina, ne smijem reci kojem jer su ljudi vec imali velikih neugodnosti od raznoraznih lobija, prijetilo im se otkazima i sl. Dovoljno je reci da rezultati nikada nisu bili objavljeni.
    Sto se tice prirodnih sastojaka, dize mi se kosa na glavi od takve propagande. Naravno da ce proizvodjaci napisati da je nesto prirodno, to ne znaci i da je zdravo, jer naime i zmijski otrov je prirodan, bas kao i razne otrovne gljive pa ih svejdno ne stavljamo u jogurte i cugu.
    budući da je cedevita prepuna raznoraznih vitamina, svi se oni metaboliziraju u jetri - normalno je da opterećuje jetru!
    istraživanje nije rađeno kod ljudi koji konzumiraju par čaša cedevite tjedno ili manje, nego kod svakonevnog unosa većih količina

isto se događa i ljudima koji uzimaju hrpe raznih multivitamina... pogotovo šumećih...

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •