E hej, to što ti sada opisuješ, nije niti jedan od ovih gore mojih primjera
Ti si se izdajala zato što ti je dijete bilo u inkubatoru.
To JE razlog za izdajanje 
.. to je ta odvojenost kod koje je nužno izdajanje do kraja i kod koje mnogim ženama zaista može pomoći izdajalica. Iako postoje slučajevi kao ja koji su helpless

, sreća božja da nisam bila u toj situaciji da sam morala izdojiti išta, jer meni ne ide ni rukama ni izdajalicom
Dakle da se pojmovi ne bi brkali...
1) kod početne prepunjenosti - nikako nije dobro izdojiti dojku, bitno je masirati je i samo PAR KAPI istisnuti van čisto da popusti osjećaj napetosti, stavljati listove kupusa između dojenja
2) kod zastoja ili upale - dijete treba prazniti cijelu dojku, a vi opet masirati taj problematičan dio (pod tušem, vrući oblozi, bla bla) ali prazniti taj kanalić maksimalno (dakle ne cijelu dojku opet, nego samo taj kanalić da si ne povećate količinu mlijeka i opet ne navučete zastoj i upalu), opet kupus između podoja
3) kod razdvojenosti od djeteta (recimo dijete u inkubatoru ili u drugoj bolnici) - nužno izdajanje do kraja obje dojke, minimalno 8 puta, idealno 12x dnevno. Nije bitno da li će to biti ručno ili sa izdajalicom. Mnogim ženama izdajalica tu zaista pomogne i toplo se preporuča koristiti je.
Jesam sad uspjela sve razjasniti?