Znate li dal je moguće kupiti pidžamu sa stopalima (znate na šta mislim) u Zagrebu za dvogodišnjaka. Stalno se otkriva po noći pa su mu stopala ledena ( vreća ne dolazi u obzir). Thx!
Znate li dal je moguće kupiti pidžamu sa stopalima (znate na šta mislim) u Zagrebu za dvogodišnjaka. Stalno se otkriva po noći pa su mu stopala ledena ( vreća ne dolazi u obzir). Thx!
Ja vidjela jednu na rodinoj rasprodaji, dakle postoje. E sad, je li kupljena u Hrvatskoj?
Filip se isto stalno otkriva, ali nece vec dugo te pidzame sa stopalima-mrzi ih iz dna duse, pa smo odustali.
Ima u Getrou za nekih 40 kn, i ima u Chiccu, malo skuplje naravno.
obuci mu čarape, malo više (bar do pola lista), onda nogavice od piđame uvuci u čarape i nema frke.
Da, bolje čarapice jer pidžama sa stopalima se brže preraste nego ona bez.
Mi spavamo u čarapicama i još u vreći za spavanje![]()
Ima velikih pidjamica sa stopalima i u KK u Ipercoopu.
Ma, probali smo već sa čarapama ali neće zaspati sve dok ih ne uspije sam skinuti. Kad ih skine ustane u kinderbetu i pruži mi ih da ih spremimpa onda legne spavat
Kod nas se ovo zna dogoditi, onda joj stavim carapice kad zaspi.dada5 prvotno napisa
Također.Pina prvotno napisa
![]()
Kad zaspu mogu im i nokte na nogama odrezati, tako da je oblačenje čarapica pis of kejk.
Ah, nisam se toga ni sjetila, samo sam ga pokrivala svaki put kad bi se probudila
Mislim da Iana ima najveci broj takvih pidjama sa stopalima 24/23. Inace, vidjela sam u Baby Centru u Brezicama i vece. Imaju i velike vrece za spavanje. Mi smo jako zadovoljni sa donjim vesom marke upss! i pidjamama marke Clar.
Mi imamo neke piđamice sa stopalima (jednodjelne) broj 92, proizvod Pamučne industrije Duga Resa. Imaju negdje u Zagrebu dućan.
Ja sam ih viđalu u Plodinama
nego ima li negdje za kupiti vreća sa nogavicama
i moja ponekad protestira pa skinemo čarape,zaspe i ja lagano navučempo zimi ide i u vreću -voli jako vreću !
Kristijan se preko ljeta odvikao od vrece i sad muku mucimo jer ju ne zeli ni blizu
probavala sam jedno vrijeme sa malim jorganom, pokrivala ga tek kad zaspi cak ga je bio i prihvatio ali evo sad opet zatoplilo pa smo samo u pidjami i carapicama
i opet nas ceka navikavanje ili na jorgan ili na vrecu :/
ja nikada nisam oblačila čarapice, ne mogu ni zamisliti da ja zaspim u čarapama, pa onda nema smisla ni njega mučiti. Prošlu zimu je htjeo vreću za spavanje, a za ovu je još nismo izvadili, jer se strašno znoji kada spava, ali kako je postao mudar sumnjam da će se dati u vreću :/ . Ja ipak mislim da ti je bolje kupiti vreću za spavanje.
Ja sam te piđamice bila našla u Turbo limaču, i to 2 komada za 80 kuna. A sad, pred neki dan sam ih vidjela u Getrou. Super su mi te piđamice!![]()
većih brojeva piđama sa stopalima ima u Prenatalu i u Nami (do vel. 98 koliko sam vidila)
ovako i moj mališa... zimogrozan je na mamuTami25 prvotno napisa
![]()
Ima u Marks & Spanceru.
e ovo je spas.pipi1 prvotno napisa
ja sam imala dvi s nogavicama, ali otvorenih stopala, a lani naručila iz quellea vriću sa nogavicama, rukavima i zatvorenih stopala.
blaženi onaj ko je to izmislio :D
spas živi.
pogledaj u quelle-a. isplati se svaka kuna.
Jučer Luka zaspi i ja mu bez problema navučem čarape i mislim si pa kako se toga nisam sjetila. U 4 ujutro Luka stoji u kinderbetu i zove "Mama, mama". Upalim svjetlo i sta vidim, Luka stoji i daje mi čarape da ih spremim
![]()
. Šta je najgore više nije htio zaspati pa sam ga prebacila k sebi u krevet
čuj, nekoj dici, bez obzira na hladna stopala, zna bit vuće.
takva je moja.
još mi je rano stavljat je u vriću ili joj oblačit čarapice.
pa tek sam je počela pokrivat najlaganijom dekicom, a i tu ona zbaci sa sebe ili makar otkrije nogice. i ja joj pipnem nogice, one hladne. ušuškam je i dobro pokrijem nogice dekom, a ne prođe ni 2 minute ona se počne nervozno vrtit i nogama gurat dekicu. i tek kad opet otkrije noge nastavi mirno spavat.
moja je očito na svog tatu kojem je uvik vruće. taj i po najžešćoj buri hoda u kratkim rukavima![]()
da se mene pita, svi bi već sada spavali pod gunjem, a po danu hodali u kratkim rukavima i japankama. tako meni reagira organizam.
Ima ih i u Interspara. Nedavno su bile na akciji 25kn.
Još uvijek ih ima u Intersparu po 25 kn i ima i velikih i malih brojeva, samo uzmi broj veći od onog koji inače nosi...ja sam se zeznula uzevši 86 koji bi mu trebao biti i malo velik pa mu je na knap.
Idem odmah vidjet u QuelleLoryblue prvotno napisa
moj neće nikako u klasičnu vreću jer se zarola u nju i sve mu se zgužva među nogama
a posteljinu baca momentalno čim ga pokrijem![]()
Moja curka (uskoro 1,5godina) u pravilu spava otkrivena SKROZ i nema tog buđenja koje bi ju pokrilo ni za pola noći. Kao da čeka da zaspem dalje kako bi se opet otkrila. Jedino bi, valjda, bila pokrivena kad bih bdjela nad njom cijelu noć. A evo nam najavljuju snijeg za srijedu, a mi nemamo zimsku pidžamu. Kakve su se vama pokazale najbolje za hladnu sobu (bez obzira na grijanje, centralno) i dijete koje se otkriva??? Jedino u Mostaru mogu kupovati, mislim da chicco nema, netko ga je spominjao... ima prenatal i neke lijeve trgovinice u Mepasu. Ali imam seku u ZG-u i može mi naći bilo što, samo recite gdje i koje?
Dakle, koje su se pokazale dobre mjerama (cura nam je kao od stijene odvaljena, čvrsta, buca, sva krupna, nosi PP!, dakle ima oooogromnu guzu, hehe!) i materijalom, a i koje nisu preskupe? Broj ne bi trebao biti problem, ili ga ima ili ga nema. Btw, sad nam je na cca 92 veličini.
Dvodjelnu sa stopalima sam vidjela u Kauflandu nekidan. Jednodjelne i kvalitetne, ali ne i jako tople ima Marks&Spancer - ne znam koliko dođu, pakiraju ih po dva ili tri komada. Frotirne ima C&A. Ne znam koja je veličina.
Meni su najljepše Carter's npr. http://www.carters.com/carters-baby-...s?navID=header
i OshKosh, to je isti dućan http://www.oshkosh.com/oshkosh-baby-...s?navID=header
Kvalitetne, tople, lijepe, a nisu preskupe.
Viđala sam u HM-u frotirne, jednodijelne za baš veliku djecu. Mislim da i Oshkosh ima nešto slično. A da joj kupiš vreću za spavanje ?
Inače, podsjetilo me to na mog sina, on se isto mrzio pokrivati u toj dobi, stalno se budio da se otkrije i ja ga pustila... Ujutro se budio sav promrzao, ali je spavao mirno cijelu noć i nije se nijednom razbolioTo si ni dan danas ne mogu objasniti.
Moji su do 4. god. koristili Cartersove od flisa. Do tog br. ih prodaju u Hrv. Obožavaju ih i to su im omiljene zimske piđame. Kasnije smo dobivali iz Amerike od raznih proizvođača jer tamo ima i većih br. za nabaviti (trenutno br. 10).
Ima ih u HM-u po 2 u paketu, mislim da je paket 100 kn.
U znojnim mjesecima su u pamuku, al po zimi obožavaju tu sintetiku. Jedva dočekaju zimske mjesece da uđu u kombinezone sa stopalima.
Meni bi bilo nezamislivo spavati u tome, al kak se oni još ne znoje, očito uživaju u tim mekanim piđamama.
Imaju sigurno u Cartersu i za petogodišnjake i šestogodišnjake, ali i ja odmah pomislim na znoj i vrućinu.
U Zg nemaju, prodaju do br. 4. Morala sam naći kanale za nabavu iz USA.
Moji se usred zime i sad u prijelaznom razdoblju pokrivaju samo s tankom dekom. Kad ih taj flis grije. Al nema znoja.
Pidzamica + vreca I nema straha od zime. Ja se sjecam da su meni necaci spavali u tim vrecama do osnovne skole, poslije 3god bi se nasla neka snajderica I ona bi I'm to napravila. Zakon!!! Tako cu I ja mojoj!
E tih velikih jednodjelnih ali bez stopala ima naruciti I sa Next web shop