Pokazuje rezultate 1 do 36 od 36

Tema: Pidžama

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Pidžama

Znate li dal je moguće kupiti pidžamu sa stopalima (znate na šta mislim) u Zagrebu za dvogodišnjaka. Stalno se otkriva po noći pa su mu stopala ledena ( vreća ne dolazi u obzir). Thx!

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja vidjela jednu na rodinoj rasprodaji, dakle postoje. E sad, je li kupljena u Hrvatskoj?
    Filip se isto stalno otkriva, ali nece vec dugo te pidzame sa stopalima-mrzi ih iz dna duse, pa smo odustali.

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ima u Getrou za nekih 40 kn, i ima u Chiccu, malo skuplje naravno.

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

obuci mu čarape, malo više (bar do pola lista), onda nogavice od piđame uvuci u čarape i nema frke.

Tami25 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Da, bolje čarapice jer pidžama sa stopalima se brže preraste nego ona bez.
    Mi spavamo u čarapicama i još u vreći za spavanje

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ima velikih pidjamica sa stopalima i u KK u Ipercoopu.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ma, probali smo već sa čarapama ali neće zaspati sve dok ih ne uspije sam skinuti. Kad ih skine ustane u kinderbetu i pruži mi ih da ih spremim pa onda legne spavat

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj dada5 prvotno napisa
    Ma, probali smo već sa čarapama ali neće zaspati sve dok ih ne uspije sam skinuti. Kad ih skine ustane u kinderbetu i pruži mi ih da ih spremim pa onda legne spavat
    Kod nas se ovo zna dogoditi, onda joj stavim carapice kad zaspi.

Drimm avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Pina prvotno napisa
    Citiraj dada5 prvotno napisa
    Kod nas se ovo zna dogoditi, onda joj stavim carapice kad zaspi.
    Također.
    Kad zaspu mogu im i nokte na nogama odrezati, tako da je oblačenje čarapica pis of kejk.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ah, nisam se toga ni sjetila , samo sam ga pokrivala svaki put kad bi se probudila

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mislim da Iana ima najveci broj takvih pidjama sa stopalima 24/23. Inace, vidjela sam u Baby Centru u Brezicama i vece. Imaju i velike vrece za spavanje. Mi smo jako zadovoljni sa donjim vesom marke upss! i pidjamama marke Clar.

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Mi imamo neke piđamice sa stopalima (jednodjelne) broj 92, proizvod Pamučne industrije Duga Resa. Imaju negdje u Zagrebu dućan.

pipi1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja sam ih viđalu u Plodinama

nego ima li negdje za kupiti vreća sa nogavicama

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

i moja ponekad protestira pa skinemo čarape,zaspe i ja lagano navučem po zimi ide i u vreću -voli jako vreću !

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Kristijan se preko ljeta odvikao od vrece i sad muku mucimo jer ju ne zeli ni blizu
    probavala sam jedno vrijeme sa malim jorganom, pokrivala ga tek kad zaspi cak ga je bio i prihvatio ali evo sad opet zatoplilo pa smo samo u pidjami i carapicama
    i opet nas ceka navikavanje ili na jorgan ili na vrecu :/

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ja nikada nisam oblačila čarapice, ne mogu ni zamisliti da ja zaspim u čarapama, pa onda nema smisla ni njega mučiti. Prošlu zimu je htjeo vreću za spavanje, a za ovu je još nismo izvadili, jer se strašno znoji kada spava, ali kako je postao mudar sumnjam da će se dati u vreću :/ . Ja ipak mislim da ti je bolje kupiti vreću za spavanje.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam te piđamice bila našla u Turbo limaču, i to 2 komada za 80 kuna. A sad, pred neki dan sam ih vidjela u Getrou. Super su mi te piđamice!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

većih brojeva piđama sa stopalima ima u Prenatalu i u Nami (do vel. 98 koliko sam vidila)

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Tami25 prvotno napisa
    Mi spavamo u čarapicama i još u vreći za spavanje
    ovako i moj mališa... zimogrozan je na mamu

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Ima u Marks & Spanceru.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj pipi1 prvotno napisa

e ovo je spas.
    ja sam imala dvi s nogavicama, ali otvorenih stopala, a lani naručila iz quellea vriću sa nogavicama, rukavima i zatvorenih stopala.
    blaženi onaj ko je to izmislio :D
    spas živi.
    pogledaj u quelle-a. isplati se svaka kuna.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jučer Luka zaspi i ja mu bez problema navučem čarape i mislim si pa kako se toga nisam sjetila . U 4 ujutro Luka stoji u kinderbetu i zove "Mama, mama". Upalim svjetlo i sta vidim, Luka stoji i daje mi čarape da ih spremim . Šta je najgore više nije htio zaspati pa sam ga prebacila k sebi u krevet

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

čuj, nekoj dici, bez obzira na hladna stopala, zna bit vuće.
    takva je moja.
    još mi je rano stavljat je u vriću ili joj oblačit čarapice.
    pa tek sam je počela pokrivat najlaganijom dekicom, a i tu ona zbaci sa sebe ili makar otkrije nogice. i ja joj pipnem nogice, one hladne. ušuškam je i dobro pokrijem nogice dekom, a ne prođe ni 2 minute ona se počne nervozno vrtit i nogama gurat dekicu. i tek kad opet otkrije noge nastavi mirno spavat.
    moja je očito na svog tatu kojem je uvik vruće. taj i po najžešćoj buri hoda u kratkim rukavima
    da se mene pita, svi bi već sada spavali pod gunjem, a po danu hodali u kratkim rukavima i japankama. tako meni reagira organizam.

Erin avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ima ih i u Interspara. Nedavno su bile na akciji 25kn.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Još uvijek ih ima u Intersparu po 25 kn i ima i velikih i malih brojeva, samo uzmi broj veći od onog koji inače nosi...ja sam se zeznula uzevši 86 koji bi mu trebao biti i malo velik pa mu je na knap.

pipi1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa
    Citiraj pipi1 prvotno napisa

e ovo je spas.
    ja sam imala dvi s nogavicama, ali otvorenih stopala, a lani naručila iz quellea vriću sa nogavicama, rukavima i zatvorenih stopala.
    blaženi onaj ko je to izmislio :D
    spas živi.
    pogledaj u quelle-a. isplati se svaka kuna.
    Idem odmah vidjet u Quelle

moj neće nikako u klasičnu vreću jer se zarola u nju i sve mu se zgužva među nogama

a posteljinu baca momentalno čim ga pokrijem

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Moja curka (uskoro 1,5godina) u pravilu spava otkrivena SKROZ i nema tog buđenja koje bi ju pokrilo ni za pola noći. Kao da čeka da zaspem dalje kako bi se opet otkrila. Jedino bi, valjda, bila pokrivena kad bih bdjela nad njom cijelu noć. A evo nam najavljuju snijeg za srijedu, a mi nemamo zimsku pidžamu. Kakve su se vama pokazale najbolje za hladnu sobu (bez obzira na grijanje, centralno) i dijete koje se otkriva??? Jedino u Mostaru mogu kupovati, mislim da chicco nema, netko ga je spominjao... ima prenatal i neke lijeve trgovinice u Mepasu. Ali imam seku u ZG-u i može mi naći bilo što, samo recite gdje i koje?

Dakle, koje su se pokazale dobre mjerama (cura nam je kao od stijene odvaljena, čvrsta, buca, sva krupna, nosi PP!, dakle ima oooogromnu guzu, hehe!) i materijalom, a i koje nisu preskupe? Broj ne bi trebao biti problem, ili ga ima ili ga nema. Btw, sad nam je na cca 92 veličini.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Dvodjelnu sa stopalima sam vidjela u Kauflandu nekidan. Jednodjelne i kvalitetne, ali ne i jako tople ima Marks&Spancer - ne znam koliko dođu, pakiraju ih po dva ili tri komada. Frotirne ima C&A. Ne znam koja je veličina.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Meni su najljepše Carter's npr. http://www.carters.com/carters-baby-...s?navID=header

i OshKosh, to je isti dućan http://www.oshkosh.com/oshkosh-baby-...s?navID=header

Kvalitetne, tople, lijepe, a nisu preskupe.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj zekana prvotno napisa Vidi poruku
    Moja curka (uskoro 1,5godina) u pravilu spava otkrivena SKROZ i nema tog buđenja koje bi ju pokrilo ni za pola noći. Kao da čeka da zaspem dalje kako bi se opet otkrila. Jedino bi, valjda, bila pokrivena kad bih bdjela nad njom cijelu noć. A evo nam najavljuju snijeg za srijedu, a mi nemamo zimsku pidžamu. Kakve su se vama pokazale najbolje za hladnu sobu (bez obzira na grijanje, centralno) i dijete koje se otkriva??? Jedino u Mostaru mogu kupovati, mislim da chicco nema, netko ga je spominjao... ima prenatal i neke lijeve trgovinice u Mepasu. Ali imam seku u ZG-u i može mi naći bilo što, samo recite gdje i koje?

Dakle, koje su se pokazale dobre mjerama (cura nam je kao od stijene odvaljena, čvrsta, buca, sva krupna, nosi PP!, dakle ima oooogromnu guzu, hehe!) i materijalom, a i koje nisu preskupe? Broj ne bi trebao biti problem, ili ga ima ili ga nema. Btw, sad nam je na cca 92 veličini.
    Viđala sam u HM-u frotirne, jednodijelne za baš veliku djecu. Mislim da i Oshkosh ima nešto slično. A da joj kupiš vreću za spavanje ?
    Inače, podsjetilo me to na mog sina, on se isto mrzio pokrivati u toj dobi, stalno se budio da se otkrije i ja ga pustila... Ujutro se budio sav promrzao, ali je spavao mirno cijelu noć i nije se nijednom razbolio To si ni dan danas ne mogu objasniti.

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moji su do 4. god. koristili Cartersove od flisa. Do tog br. ih prodaju u Hrv. Obožavaju ih i to su im omiljene zimske piđame. Kasnije smo dobivali iz Amerike od raznih proizvođača jer tamo ima i većih br. za nabaviti (trenutno br. 10).
    Ima ih u HM-u po 2 u paketu, mislim da je paket 100 kn.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Zar se ne znoje u toj sintetici?

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U znojnim mjesecima su u pamuku, al po zimi obožavaju tu sintetiku. Jedva dočekaju zimske mjesece da uđu u kombinezone sa stopalima.
    Meni bi bilo nezamislivo spavati u tome, al kak se oni još ne znoje, očito uživaju u tim mekanim piđamama.

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Imaju sigurno u Cartersu i za petogodišnjake i šestogodišnjake, ali i ja odmah pomislim na znoj i vrućinu.

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U Zg nemaju, prodaju do br. 4. Morala sam naći kanale za nabavu iz USA.
    Moji se usred zime i sad u prijelaznom razdoblju pokrivaju samo s tankom dekom. Kad ih taj flis grije. Al nema znoja.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Pidzamica + vreca I nema straha od zime. Ja se sjecam da su meni necaci spavali u tim vrecama do osnovne skole, poslije 3god bi se nasla neka snajderica I ona bi I'm to napravila. Zakon!!! Tako cu I ja mojoj!
    E tih velikih jednodjelnih ali bez stopala ima naruciti I sa Next web shop

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •