-
I ja sam u postupku
Samo da Vam javim da sam u postupku na VV i da sam pikalica vec 6 dana, na menopurima i suprefactu. U srijedu sam na UZV. Dr. L ocekuje punkciju ili u petak ili u subotu.
Zelim se zahvaliti Dodirku sto mi je omogucila da Vam se ipak ponekad javim mailom i da vidim sta ima novoga jer mi je posudila karticu za bezicni internet. Jos jednom hvala, ona je jedna predivna osoba, a problem koji imamo nas je spojio.
Zelim svima srecu od srca i da sto prije dodemo do svojih andela.
rvukovi2 editirala naslov tako da se točno vidi o čemu se radi već iz naslova
-
Super :D
Jako mi je drago da si dobro i da će ubrzo punkcija.
Mene to izgleda očekuje oko srijede-četvrtka.
Čuvaj se i vidimo se na VV.
-
Zaboravila sam reci da sam upoznala i tebe koja si takoder jedna predivna i hrabra cura. Zelim ti srecu i uspjeh i vidimo se u srijedu, ja na UZV a ti na punkciju. Sretno.
-
bebomanka
mala_aria SRETNO!!!!
-
Osoblje foruma
-
Sretno mala aria
-
-
Sretno!
-
Sretno.
-
Cure hvala Vam na podrsci i ja svima takoder zelim puno uspjeha. Ukratko cu Vam napisati moje iskustvo do sada. Kao sto sam rekla treci dan ciklusa mi je bila prosla srijeda i tada sam se javila na UZV. Dr. L rekao sve ok, idemo sa tri ampule menopura, nastavljamo sa suprefactom i da mu se javim u petak, pa opet na UZV. U petak dosla i on kaze nastavljamo i dalje sa istom terapijom i u srijedu na UZV-dakle za tri dana i da ocekuje punkciju ili u petak ili u subotu, vidjet ce u srijedu kakvo je stanje jajnih stanica. MM mi daje injekcije tako da ne idemo svako jutro na VV. Mogu Vam reci da je to super jer ste cijelo vrijeme slobodne i opustenije nego kad svako jutro morate do bolnice. To bi preporucila svim curama. Ovo je moj prvi IVF stimulirani postupak, inace da podsjetim kod mene je sve OK dok je kod MM dijagnoza asthenozoospermija. Iskrena da budem ne razmisljam previse o ishodu postupka, MM i ja nastojimo biti sto opusteniji. Svaki dan idemo negdi onako turisticki i shvatili smo ovo kao jedan oblik naseg malog godisnjeg odmora. Ostalo sve prepustamo u bozje ruke.
Veliki pozdrav i cujemo se mi jos. Zao mi je sto jos nisam upoznala i vesnu 2201 (ispricavam se ako sam pogresno navela) jer sam cula od Snjezane i Dodirko da je isto u postupku na VV. Nadam se da cemo se vidjeti u srijedu ili u neki od narednih dana.
Veliki pozdrav svim cekalicama, pikalicama, hrabrilicama,.....!!!!!
-
Sretno
-
ajde, sretno nam bilo
-
-
-
Šaljem bezbroj vibrica i molitvi da ovi divni ljudi postanu uskoro roditelji.
-
-
Ja dolazim u utorak pa cu vidjet kako dalje, a mislim da cemo se jos srest. Mislim ako bude sve ok da je i moja punkcija za vikend jer mi je 1dc bio 1.10. a mc u prosjeku 25 dana.
-
-
-
Sretno
-
mala aria,želim ti svu sreću ovog svijeta...
-
mala aria, sretno!
-
Sretno ti bilo!
Nije bas samo u Božjim rukama ali dobro
-
Sretno!
-
sretnoooo ...
-
-
Držim fige ~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Jucer je bila punkcija. Dobili smo 17 jajnih stanica. U ponedjeljak idemo vidjeti koliko ih se oplodilo. Nadamo se da ce sve biti OK.
Jos jednom hvala svim curama na vibricama i dobrim zeljama. Sve Vas puno volim.
-
mala aria ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za uspješan transfer
-
I ja ti želim da se dovoljno njih oplodi i da se uspješno ugnjezde kod svoje mame
-
mala_aria ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh
-
sretno
-
mala aria sretno!
-
super za 17 :D , vibriram za oplodnju ~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
-
Prekrasno :D
Jedva čekam sutrašnji izvještaj
-
Sretno
-
sretno i od mene i ja sam sutra tamo s istim razlogom. Pusa!
-
-
mala_aria; vesna2102 ~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Sutra je transfer i oplodilo se deset stanica
od sutra je sve u božijim rukama i velike zahvale svim curama na riječima podrške
-
Ma, bravo!!! Odličan rezultat - sretno!
-
mala_aria ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
-
mala_aria, za današnji transfer~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sretni završetak ove male avanture.
-
Cijelo jutro mislim na tebe ~~~~~~~~
-
Sretno ~~~~~~~~~~~
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma