Krasno :D
![]()
Od jučer u trbuhu imamo dva mala embrija, betu vadimo 01.11. i molimo se da bude jako visoka, ma kako god do sada u životu nisam nikada bila trudnija kako mi je rekla moja dobra prijateljica Dodirko. Mogu reći iako mi se 01.11. čini tako daleko jako sam sretna i uživam u ovom za mene novom i ipak posebnom osjećaju. Na VV je ostalo još 9 embrijića za nadamo se budućeg braca ili seku.
Puno pozdrava svim curama sa ovoga foruma
za sretan put u toplije krajeve!
A držim fige za Betu!
A meni je 01.11. 1DC. Mora te netko zamijeniti na VV
mala_aria ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ super![]()
![]()
Mi jos cekamo...ima li kakvih novosti o maloj ariji i njezinom ET-u??~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!!
Zao mi je sto smo sve mi cure koje smo u postupku (od pocetka stimulacije do Et-a i 2 tjedna cekanja te rezultata Bete, razbacane po ovom forumu umjesto da se vodimo,podrzavamo i pisemo o svakodnevnim simptomima na jednom topicu....voljela bih i apeliram na moderatoriceda se to organizira.Bilo bi nam puno lakse!!
Nestrpljiva sam (skoro) kako i vi...
Molim Te javi čim saznaš.
Draga moja, samo da znaš da mislim na tebe i tvoju sutrašnju betu.
~~~~~~~~~~ do neba da sve bude ok i da je beta visooookaaaa!
Javi čim saznaš!![]()
Drage moje evo da vam javim da sam danas vadila betu dan ranije jer je sutra praznik i beta je 537,1
Još ne možemo da vjerujemo da je Bog uslišio naše molitve potiho se u sebi radujemo i iščekujemo nalaz bete za dva dana
Pozdrav svim curama koje su slale bezbroj pozitivnih vibrrrrrica za mene, onima koje su u postupku ili u iščekivanju postupka želim od srca da što prije osjete ovaj trenutak
Sve vas puno volim
P.S.
Posebni pozdravi Snježani i Dodirku (posebno držim fige za vas dvije)
To sam čekala.... Čestitam na uspjehu!!! :D
nadam se da ćeš se i daljedružiti s nama![]()
čestitam!! :D
:D
Cestitam :D :D ovo je prava radost
čestitam!!!
cestitam :D