Ima li tko dobru preporuku za dobru praonu tepiha?
Meni bi bilo idealno kad bi mi neki od perača došao po tepih, pa mi ga još i vratio čistog.
Hvala![]()
Ima li tko dobru preporuku za dobru praonu tepiha?
Meni bi bilo idealno kad bi mi neki od perača došao po tepih, pa mi ga još i vratio čistog.
Hvala![]()
ja sam bila jako zadovoljna prije ljeta. zvat ću ga opet.
prvi put su mi uništili tepih, pa sam došla do tipa koji mi se čini sasvim oke. meni je došao doma, počistio onak dubinski i otišao. nije mi prevelik tepih, bio je gotov za cuku vremena, a reko je da je čišćenje otprilike 17-19 kn/m2, al ja sam platila 200kn, a možda je malo manji, jer mu se za manje ne isplati.
tip je čistio mojoj frendici i tepih i garnituru, ona ima tekstil, al sam čula da će uskoro počet i kožu čistit.
e jesam razvukla...uglavnom...098/643-643 mislim da se tio zove dado...vrlo je simpa
http://www.lemia.hr/
super smo zadovoljni, za razliku od antiallergic-a gdje smo prije davali prati tepihe...
Ima tu na Malesnici jedna praona, vrlo su povoljni i efikasni.
Dođu po tepih i vrate ga cistog, samo moram potraziti letak.
Mislim da se firma zove Z.I.PRO ili tak nesto...
Javim ti br. ako ti treba.
A što ne valja s Antiallergicom? Povoljni jesu (20kn/m2). Ne čiste dobro?dizzy prvotno napisa
u antiallergicu su uglavnom ostajale fleke zbog kojih sam ga i davala na profesionalno čišćenje, a tako sam i sama mogla očistiti.
s lemiom sam zadovoljnija.
Hvala za preporuke!
Nika612, jednom davno su i meni tak došla 2 tipa, oprali tepih i bio je čist, ali veće fleke (ako se dobro sjećam, mlijeko, obično) su i dalje ostale pa nisam sigurna da bih htjela da mi opet doma čiste...... ali svejedno hvala za broj![]()
suzana_s, daj pls. javi broj ako ga imaš.
dizzy, sutra ću zvati Lemiu.
Inače, meni treba skinuti neke fleke od čokoladnog mlijeka/kakaa, bljuckanja, jedan komadić žvakaće i slične fleke koje nastaju nepažnjom, uglavnom dječjom (a i našom, jer ne pazimo što oni rade)
Njuškajući po netu do sad sam našla praonu Black Pearl na Zagrebačkoj - imaju dubinsko kemijsko čišćenje (20 kn/m2) i impregnaciju (dodatnih 15 kn/m2) koja štiti tepih i navodno sprječava da se brzo ponovo zamaže. Veli tip da je to organskog podrijetla, ali ja svejedno nisam sretna pri pomisli da bi oni stavili impregnaciju, a dijete recimo lizalo tepih (doslovno ili preneseno - imamo cvijeće na tepihu pa ga je već počela kopkati i grebuckati, tko zna što je sljedeće)
Uglavnom, oni nemaju dostavu, što mi malo otežava život, ali simpa tip je rekao da se javim ako se ne snađem pa ćemo nešto smisliti....
I kad sam to već spomenula, sve vas lijepo molim za mišljenje - jel mi bolje impregnirati tepih ili ne? (zbog prljavštine naravno da, ali me brine dijete na tepihu....)
I jel ove vaše čistilice peru dubinski ili kemijski dubinski, ili je to isto?
Meni su isto ostale fleke od čokoladnog mlijeka na tepihu koji su mi čistili mjesec dana u nekoj firmi koja sadržava u nazivu Eko, ali ih se po broju mobitela uopće ne može pronaći.
Odsad dajem u ruke samo nekome tko mi da potvrdu i račun.
Nažalost, o impregnaciji ne znam ništa. Ali kod sprejeva za inpregnaciju obuće nisam primijetila ništa spektakularno.