Zbog čega se, unatoč isključenoj opciji "uvijek dodaj moj potpis" u Profilu on ipak STALNO pojavljuje?
Dakle odabrana je opcija "Uvijek dodaj moj potpis" - Ne.
No on je ipak uvijek tu :?
Kako to?
Zbog čega se, unatoč isključenoj opciji "uvijek dodaj moj potpis" u Profilu on ipak STALNO pojavljuje?
Dakle odabrana je opcija "Uvijek dodaj moj potpis" - Ne.
No on je ipak uvijek tu :?
Kako to?
Ni ja.marta prvotno napisa
Zato jer sam ga obrisala.
Htjela sam ga uključivati i isključivati kad ja hoću, s obzirom da nije bilo tako iako sam odabrala tu opciju, obrisala sam ga.
Ako će pomoći da se riješi problem ja ću ga opet staviti.
Hm...sad sam opet upisala potpis i odabrala soluciju "Uvijek pokaži moj potpis" - Ne. I sad ga ne pokazuje...valjda ova funkcija malo šljaka, pa se malo stilta. :/
Sve riješeno. Sorry.![]()
ja sam si stavila potpis u profilu, i opcija uvijek prikazi potpis je ukljucena, znaci DA, i ne pokazuje mi nikakav potpis :?
odlogirala sam i ponovo ulogirala, ne radi ni tako
proradilo![]()
valjda sam trebala poslat post da se ukljuci
pa normalno, tako ga potvrđuješ![]()
a kaj da napravim da su mi u potpisu manja slova, da to ljepše izgleda tj. da nije tak napadno?
napiši potpis kao da hoćeš napisati post.
pa označi sve to i gore na veličini fonta, označi "sićušna".
onda to iskopiraj u potpi.
ili iskopiraj ovo što ti ja sad stavim:
Ja 30 sve ok, MMnormo
3 ciljana,2AIH(1 neuspješan,1 odustanak)
Petrova
dakle, čisti copy/paste
ako ti je to presitno, može i ovako:
Ja 30 sve ok, MMnormo
3 ciljana,2AIH(1 neuspješan,1 odustanak)
Petrova
evo ja probala 100 puta copy/paste i kad stisnem paste u profilu on mi sam izbaci slova iste veličine.
isto se događa i kad pišem kao post reply
eee, quote pa copy/paste.
onda ti se iskopira i sitan font
Već sam dosadna, ali nije mi jasno, ili sam tudum ili ne znam šta. Probao i MM i moja frendica i ne ide. Ispada ovako kako je sada, a ako potamnim cijeli redak i sa zagradicama na početku onda ne mogu stisnuti copy. Išla sam i preko post reply i ovako i na word išla kopirati i smanjivati i nikako. ma ako ne ide, ne ide, nema veze, ali me totalno naživciralo!
hvala![]()
Na početku potpisa ti fali jedna zagrada ovakva:
[
A na kraju obriši ovo:
[/quote
1prir.ivf+icsi 1js beta0,100
2prir.ivf+icsi js nije se razvijala
čekamo 3 sreću[/quote]
pokušaj
joj jesam li ja tudum ali mi nikako ne ide da smanjim vel potpisa
1(prirodni)ivf+icsi,1js-beta0,100
2(prirodni)ivf+icsi js nije se razvijala
na čekanju 3 sreće
klikni na quote ovo što sam ja napisala, pa iskopiraj zajedno sa ovim [size=7] i prenesi u potpis.
ako ti je ovo presitno, umjeto 7, ručno upiši 8 ili 9
kolko treba da se aktivira novi potpis? sad stavljam novi link na ticker pa da si budem sva vazna.
Nisi refreshala stranicu, nego si koristila tipku back, pa te on vratio na stranicu, kad još nisi imala potpis.
Dakle nakon bilo koje promjene profila (potpis, avatar...), nađite negdje svoj zadnji post i stisnite F5 ili kliknite na refresh/osvježi (dugme sa zelenim strjelicama koje se vrte u krug).