Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Jastuk za 15-mjesečnjaka?

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno Jastuk za 15-mjesečnjaka?

Razmisljam o tome da kupim Ianu jastučić, jer već dugo primjećujem da mu jako pase staviti glavicu na njega kad spava. U svom kreveticu uvijek gura glavu gore na ono zaštitno sto ide oko krevetica da se ne udari o resetke ( hmmm... kako se to zove, nikako se ne mogu sjetiti..), ili na male jastucice koje sam mu stavila uz rub krevetica. A kad ga pred jutro stavim u nas krevet (pomaknem svoj jastuk i stavim ga bez, samo na plahtu ), doslovno miče moju glavu i gura svoju na jastuk, onako u polusnu.
    Ne znam dal mu pase sto je poviseno, ili mekse ili nesto?
    Uglavnom, ne znam dal da mu kupim jer sam citala vise puta da je nezdravo da mala djeca spavaju na jastuku, da je puno zdravije bez, barem do treće godine??
    Kako vasa djeca, spavaju s jastukom ili bez?
    Mozda da mu kupim neki skroz tanki?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

H isto voli spavati na jastuku. I uspavljuje se (zaspi) na svom jastucicu. Ali ja joj ga maknem po noci. Mislim da je zdravije da spava na ravom.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Najzdraviji je položaj definitivno bez jastuka barem do treče godine.
    Ako želiš isprobavati probaj djetetu podići gornji dio madraca tako da staviš knjige ispod i dobit ćeš blagi nagib koji djeci jako paše ( pogotovo kod bolesti dišnih puteva).

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mi smo dobili uz dječju posteljinu neki "jastuk", to je bio više komad platna punjen nečim, valjda spužvom ili vatom, debljine cca 2cm, ostale dimenzije kao kod normalnog jastuka.
    Na tom sam ga stavljala, jer je to u biti ravno, a ipak je mekše i toplije od samog tvrdog madraca. Spavali smo i spavamo u relativno hladnom, tako da su madrac i plahta isto relativno hladni prije spavanja.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Veki prvotno napisa
    Ako želiš isprobavati probaj djetetu podići gornji dio madraca tako da staviš knjige ispod i dobit ćeš blagi nagib koji djeci jako paše ( pogotovo kod bolesti dišnih puteva).
    E da, ovo bi mogla probat, dobra ideja, vidjet cu dal ce upaliti!
    Mi isto imamo onaj totalno jako tanki jastuk, ali to mu nist ne znaci, ko da ga nema. Vidjet cu, makar cu mu kupit neki malo tanji, pa mu ga isto micat kad zaspi.
    Thanx cure

Strippy avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja sam u Baby Centru u Brežicama kupila ovakav jastuk i pokazao se odličnim. http://images.baby-center.si/06/0016...cle_173659.jpg
    Može ga se koristiti od rođenja, ima perivu presvlaku koja je s prednje strane podstavljena nepromočivim materijalom.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mi smo sa posteljinom dobili mali jastucic nekih 20x30 cm, debeo 4 cm, tako nesto... mislim da bi ih trebalo uciti da spavaju bez jastuka,. a sto se toga tice i ja spavam bez jastuka od osnovne skole, osim jednog velikog kojeg obgrlim nogama ( pase mi za kicmu i kukove.. ) kad zaspem sa glavom na povisenom ne mogu micati vratom cijeli dan...

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam F. sa 2 godine kupila antialergijski od Chicca (poslije sam vidjela isti takav još jeftiniji u Prenatalu) jer sam isto primijetila da mu paše staviti glavicu na malo povišenije mjesto. To je vrlo tanak jastuk, naravno, i čak mi se čini da puno bolje spava otkako ga ima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •