po ovome ispada da je mlijeko samo za dorucak i veceru[/quote]

A je li tvoja pedijatrica prodojeca?
Pogledaj malo ovaj tekst.

Znam da si na drugoj temi spomenula da tvoja beba trazi jos hrane uz mlijeko i vjerujem da si u stanju sama najbolje procijeniti za sto je vrijeme, ali meni se nekako cini da je postici ovakav i ovoliki jelovnik za 3-4 mjeseca poprilican pothvat. Kojom dinamikom onda treba uvoditi namirnice?
Svi se razlikuju, moj sin je trenutno na nesto malo hrane sa strane. Cesto se desi da mu jedan dan nesto prija, a drugi dan uzme par zalogaja toga i onda me pocne grebati po majici i trazi mlijeko. Jos uvijek rado odustanem od ostale hrane, bice za nju vremena.[/quote]

moja ped. je prodojeca, na ovom letku pise ; po preporuci ESPGHAN-a. Ne znam sta bi vam rekla, i meni je to malo

Mi smo poceli sa pravom dohranom pred par dana i moram reci da ju je M jaako dobro prihvatio ( dok pred 2 tjedna nije bio uopce odusevljen ). Sada pojede sve sto mu stavim na tanjur ( i to pola sata nakon sto je pojeo normalni obrok cike ) a to je odprilike; pola banane i cijela jabuka ili pola mrkve i nekoliko zlica blitve ili 100ml mljeka i rizolino navecer., dakle. Veceras sam mu dala obrok na zlicu i nakon njega cicu, a on je povukao par puta i samo okrenuo glavu. Tako da mislim da ce vrlo brzo zamijeniti jedan obrok ovim sto pojede na zlicu ( iako, ja to ne forsiram, nudim mu cicu non stop, ali on nece, nije gladan nakon ovog- sto bas i ne cudi s obzirom da stvarno puno pojede ). Kada bi nastavili ovim tempom 100% bi sa 10-12 mjeseci jeo upravo po ovom kalendaru... Svako dijete je razlicito i neko lakse prihvati dohranu, a neko teze, sta da vam kazem? moje dijete je odusevljeno zlicom i ostalom hranom