rasprava je otisla u potpuno drugom smjeru, a osoba koja je otvorila topic se vise niti ne javlja hehe
u svakom slucaju, ja nisam rekla da hranim dijete po ovom kalendaru niti da se njega drzim, ali eto, on je tu, dijele ga pedijatri u Rijeci i sta da vam jos kazem?
A sto se tice nasih obroka, ja nudim cicu i prije i poslje i non - stop i vec mi je muka... M mi ful okrece glavu kada mu dam cicu i sada sam vec uvjerena da strajka. Najlakse ga nahranim kada ga hranim u polusnu, onda se valjda zezne pa pojede do kraja... covjece, svaki dan je nesto totalno novo :?

mislim da je bespredmetno pricati o tome moze li beba ili ne moze i koliko pojesti, jer su svi drugaciji.. Kako onda objasniti da je moje dijete sa tocno 25 dana jelo po 160 ml? po vama on nema sanse da sve to stavi u zeludac...

ps. ovdje na kalendaru nisu napisane kolicine, tako da sumnjam da kada pise 'jogurt' da se misli na cijeli jogurt, vec na neke manje porcije, pa onda ne vidim razloga zasto dijete ne bi moglo popiti pola litre mljeka dnevno, posebno ako je to jedina tekucina koju pije