I kod mene ipak ništa, još jedan minus jutros....
Gejsha, pa nisi me morala baš doslovno pratiti, miša mu!
I kod mene ipak ništa, još jedan minus jutros....
Gejsha, pa nisi me morala baš doslovno pratiti, miša mu!
snopyidemo mi skupa dalje..
![]()
nash mish mali čeka pravi trenutak.. očito mu nije bilo vrijeme![]()
gejsha, SNOOPY, beba, jakoooo mi je žao, suosjećam s vamataj osjećaj poznam, ali moramo dalje zajedno naprijed
![]()
![]()
gejsha, snoopy, beba žao mi je, držite se![]()
gejsha, snoopy, beba zao mi je redovno sam vas citala i strepila, ali...![]()
Strawberry prvotno napisa
Snoopy i Gejsha mislim da ću vam se uskoro pridružiti...za sada vas tješim, znam da ste vi snažne mačke i da se nećete dati...idemo do kraja of course.
Kbegicsi pratim te i posebno mislim na tebe...neka bude uspješna punkcija i puno bebitosa.
Sve čekalice GO GO GO!!
Kod mene ništa nova...malo sam shoppingirala i to je to. Pusa svima
Drage moje, zao mi je za negativne bete, ali ja to shavaćam samo kao male prepreke na putu do blistavog uspjeha.
Da vas malo obradujem, tulum u labosu je nastavljen i tijekom Dana državnosti tako da sada ima 11 embrija i svi se dijele. Dakle transfer je ogođen za četvrtak, a tako i ostalim suborkama koje su danas bile naručene za transfer. Dakle, ima smisla :D .
Gejsha i Snoopy - bit će bolje!![]()
Svim ostalim curama sretno u postupcima .....
Drage moje Gejsha i Snoopy što da Vam kažem?Tu smo uz Vas i prolazimo razočarenja zajedno sa Vama. Naš put je dug i trnovit,kad padnemo moramo se dići i krenuti naprijed. Znamo da nas na kraju tog puta čekaju naši mali![]()
![]()
SNOOPY, gejshajako mi je krivo cure.
Ma tako sam bila uvjerena da ćete nas obe razveselit.
Ali ja već držim fige za slijedeći pokušaj. .![]()
![]()
Prijavljujem se da sam od dans na suprefactu,a u cetvrtak krecem na VV 3.dc...
To mi je prvi IVF i jako sam uzbudjena od svega.Svasta sam na ovom forumu procitala i puno mi je sve pomoglo... Citam i dalje. Uvijek se moze nekaj novo saznati![]()
Cure, žao mi je zbog negativnih betica, ali put pod noge i nastavljamo...
Maya, sretno u postupku. I ja sam uzbuđena svaki put kao da mi je prvi![]()
Beba, gejsha, snoopy, baš mi je žao.
Mala pauza pa u nove pobjede.![]()
Htjela sam i ja ovako napisat...Suncem.m. prvotno napisa
Cure baš mi je žao.
Ma bit će drugi put!![]()
potpisujemGinger prvotno napisa
evo da i ovdje prijavim, kod mene danas folikul 18mm, endo 12mm, u cetv inseminacija :D
visibabaIzgleda odlicno!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za cetvrtak i jedan + na kraju!
SNOOPY,gejsharijeci su suvisne za ono sto suosjecamo sa vama..IDEMO DALJE!
Maya_zgUz tebe smo!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim padalicama,pikalicama,cekalicama punkcija i ET-a, te cekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!!!!![]()
Sutra se javim u drustvu svojih mrvica..
visibaba, za tvoj četvrtak~~~~~~~~~
Poslije podne sam i ja tamo (valjda)
Potpisujem!bebomanka prvotno napisa
bebomanka jedva čekam!
Cure nadam se da će biti jako brzo puno toga! Ne želim sama u rodilište! Hoću vas imat kod sebe u sobi!!! Da si pravimo društvo!!!![]()
![]()
![]()
gejsha, snoopy, bas mi je zao. znam kako vam je, nema rijeci koje bi utjesile ali zelim da sto prije dodjete k sebi i krenete dalje. jednom ce biti i taj dugo ocekivani +. ne odustajemo dok se ne pojavi.
tiki, nemoze se vidjeti nista tako rano, a ako jos nema m to bi vec bio super znak :D .
znam da te nemogu utjesiti jer sam u istom s...nju, al cuvaj zivceke do bete. testovima ne vjerujem, pa cu i ja sutra ici vaditi betu. makar se osjecam glupo, do jucer sam jos imala i nabrekle grudi i probadanja u trbuhu, a sad vrlo malo i to rijetko, grudi osrednje i to je to. izvadit cu betu da napokon zavrsim sa utricima i planiram slijedeci ciklus.
Cure, žao mi je za minuse i negativne bete. Držite se!![]()
Mariel, tiki_a, Shanti, sekica, Dodo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Ajmo curice, jedna za drugom na porodiljni. Šta se čeka?
Visibaba, bebomanka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
sekica, stvarno smo u istom s...nju.
Nekako mi idu na živce utrići (pa čak i gel stavljam nevečer) iako ih uvijek rado počinjem piti. Ali kad dođe spoznaja da su šanse za + skoro nikakve, počinju me smetati.
Suncem, hvala za podršku![]()
visibaba, Dodo, bebomanka, za uspjeh~~~~~~
alec dobro jutro želim i dobar start u skorašnjem novom postupku~~~~~
[quote="sweety"]bebomanka, visibaba ~~~~bebomanka prvotno napisa
Cure, potpisujem i vibram vibram vibram ~~~~~
gejsha, snoopy, beba baš mi je žao. Nadam se da odmah idete dalje u slijedeći postupak ili kujete plan za novi. Mene bi to odmah podiglo![]()
Ostalim curama u postupku puno vibri za pozitivne bete ~~~~~~~~~~
curke samo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve vas!
ubija mo posao
![]()
Evo od danas sam službeno pikalica. Kakve sam sreće bila sam na poslu i morala sam samu sebe pikati. Ali ništa strašno. Ja sam 8)
curke![]()
LO -bravo pikalice naša
tiki, sekice ~~~~~~~~~~~~~~~ za veeelike bete![]()
juterko..![]()
Lo :D , svaka čast..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ pun kamion svima..
nisam dobila M al to je to pred vratima je..![]()
Drage dame, pošto tiki_a, sekica
i moja malenkost
sutra idemo vadit betu molila bi vas da se skoncentrirate i sve nam vibrate, vibrirate, držite fige, mantrajte, plešete ples plodnosti ili bilo šta znate da nam pomognete da sutra objavimo pozitivne rezultate...
Unaprijed hvala!![]()
Svim ostalim čekalicama bete i curama koje su u postupku sretno![]()
Naravno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnje velike bete.
Mariel.... ali stvarno bi bio red da se pojavi koja betica, Mariel, sekica ~~~~~~
curke za sutrašnje bete ~~~~~~~~~~~~~~~~.
tiki - znaš da smo se dogovorile za sutra.
Curke moje šaljem puuuuuuuno vibri da nas obradujete sa betama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo me, nisam bila kod kompa.
mariel, slazem se, brdo vibri za sutrasnje bete tiki_a, mariel
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mariel, sekica, tiki , za sutrašnje veeelike bete!
sekica, kako se osjećaš? Na meni se vidi obzirom da svako malo tipkam. Ipak više neću raditi parade sa testovima jer ako ne dobijem m, ionako moram ići na vađenje krvi. Tako da ovo s testovima je u konačnici lijepi minus za raspoloženje i zato sam odlučila da idući puta to preskočim.
Evo i mog izvještaja.
Prvo da kažem da kada sam čitala ove postove doživim veliku tugu kao da se to meni dešava jer znam kako je to nadati se a na kraju ništa .No uvijek nekako smognemo snage za dalje zato ne posustajte jer vaša vas djeca negdje čekaju
Ja sam jučer dobila zadnje dvije ampule Menopura , šmrkala u 7.00,13.00,19.00, štoperica u 23 sata i šmrkala u 23,30, sutra punkcija , kada je transfer nemam pojma no valjda ću više znati sutra .
Dodo hvala ti od srca iako stvarno ne znam čime sam zaslužila tvoju pažnju.
A svim ostalim čekalicama naređujem samo pozitivne bete jel jasno![]()
kbegicsi, za uspješnu punkciju i transfer i na kraju veliki + ~~~~~~
ne znam što si šmrkala, ali poslije štoperice se više ne šmrka suprafaktkbegicsi prvotno napisa