Cure, žao mi je za negativne bete, ali držite se dočekati ćemo kad tad.
visibaba, kbegisci, Allysa...i druge cure navijamo za malog![]()
mu , endometrij ti je super za 8dc![]()
Cure, žao mi je za negativne bete, ali držite se dočekati ćemo kad tad.
visibaba, kbegisci, Allysa...i druge cure navijamo za malog![]()
mu , endometrij ti je super za 8dc![]()
o baš ti hvala na odgovoru, čačkam po postovima i onim prastarim da vidim jel to ok, već sam razmišljala da otvorim svoju novu temu, jer mi se približava moj ivf, pa već imam laganu zbrku u glavi.
panika je moje ime..............
Mislim da se kod svih stvara neka vrsta panike svaki put, ne brini nisi jedina. Inače za ET mora endić biti najmanje 8mm, a tebi je tek 8dc pa će zasigurno još debljati, ne brini ništa. Mene recimo sad hvata panika za samoinjektiranje Menopura. Našla sam postove gdje piše da ga mogu dati u stomak i da on ide potkožno ali svejedno me još drži ono ali... Vidiš i ja paničarim.![]()
Dodo, sekica i Mariel... žao mi je cure, tako mi je žao... grlim vas sve u mislima ali nadam se da ste ovog trenutka u planovima za sljedeći ciklus, onaj dobitni.![]()
Gejsha,![]()
Visibaba, preletjela sam pogledom topic, ali vidim da je bio tvoj dan D, tj. Dan AIH. I neka ti bude prva a dobitna! :D~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim dragim budućim mamama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cure, hvala vam na podrsci
nisam cijelo popodne bila za kompom, sad vidim kako ste divne. ma znala sam ja to i prije, al kad je najteze bistrije se vidi![]()
mariel, pa zar i ti, nakon sladoleda na posao i ~~~~~~~~ da iduci put uspije
dodo ~~~~~~~~ da sto prije krenes u nove pobjede
a sad moram zavibrati ~~~~~~~~ tiki, shanti, beba, vesnare, prima, mvrcelj, siky, martina, sonja, bebomanka, d13, visibaba i svim ostalim cekalicama nek napokon krene nabolje.
svima u postupku ~~~~~~~~ za uspijeh
Tia![]()
ZO i tebi isto naklon i jedan veliki![]()
visibaba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ samo za tebe draga
kbegicsi, kako prezrele? ne kužim...
mu meni ovo zvuči ok ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Shanti, a kako si nam ti?
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tia ja se ispricavam 1000x!Znam da sam prijavila testiranje 21.10 ali taj datum mi se ocito zarezao u misli jer ne vjerujem da cu izdrzati do 22.10 kad mi je u stvari doc odredio da napravim testic..
Znaci prijavljujem testic 22.10.
Rekli su mi da taj dan napravim 2 testa koje su mi dali-prvi sa jutarnjim urinom i ako je pozitivan, drugi poslije podne a ako bude negativan, drugi iduci dan u jutro.........
Shanti izludit ces me do ponedjeljka.....................![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude beturina!!!