Evo red je da se javim i da vas izvijestim šta se sve desilo. Naime, beba je na kraju završila u bolnici. U četvrtak smo otišli u bolnicu, jer je bebač izgubio na težini. Sumnjali su da je problem sa crijevima i da će morati na operaciju. Nakon što smo tri i pol sata hodale od klinike do klinike, na kraju su zaključili da ne treba operacija, neka super doktorica ga je pregledala na radiologiji (uradila mu eho abdomena) i zaključila da ima jak refluks. Beba je ipak ostala na neonatologiji, jer je izgubila na kilaži. Prijateljica je svaki dan tamo, ali kako sam sinoć čula ne daju joj da doji. Dojila je dva dana, pa su joj na kraju rekli da je dosta eksperimentisala

i da i sama vidi da dojenje ne ide. Ja sam se u četvrtak posvađala sa pola pedijatrije. Pa ljudi moji ne mogu vjerovati da je sve kod nas tako sluđeno i bezobrazno. Od ljekara do portira. Bebač je vratio svoju porođajnu težinu. Nalazi krvi su OK, a kako je bio Bajram, ona nije uspjela razgovarati niti sa jednim ljekarom. Eto toliko ukratko, nadam se da će sve biti ok i da će bebač uskoro biti kod kuće. Vama svima hvala na pomoći i savjetima