Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Volite li plivati?

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Volite li plivati?

Tj. možda je bolje pitanje - pliva li tko rekreativno?

Ja obožavam plivanje, jedina rekreacija u kojoj uživam dušom i tijelom. Smiruje, opušta, osjećam se fantastično dok plivam. Volim svoje tijelo dok sam u vodi, a psihički me doslovno liječi. Nemam savršenu tehniku, čak ni ne znam sve stilove, ali onako ... najbolje kako znam već godinama nastojim dva- tri puta tjedno plivati po cca sat vremena.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja obožavam plivati i preko ljeta često plivam, onako baš puno. Ali ne podnosim miris klora tako da u bazen .
    Ostaje mi ljeto.

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

I ja obožavam....vodu općenito a onda i sebe u vodi. Bilo kada, bazen, jezero, rijeka ili more. Zato volim plivanje, ali u Puli nema pravi zatvoreni bazen tako da mi ostaje "samo" ljeto jer nisam od onih freakova kakvih je puno u Puli koji se kupaju čitave godine...

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ja imam sreću od nedavno i prekrasne bazene bez klora u susjedstvu - Barcs (Mađarska).... a more.... svako jutro i bonaca su moji.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Obožavam plivanje! I vožnju biciklom. Nažalost, samo ovo drugo upražnjavam, plivanje jedino nešto ljeti ak sam na moru ili eventualno na bazenu. Išla bih možda i na bazene, ali su mi svi na drugom dijelu grada (eh, kad bi se našao neki poduzetnik pa sredio Svetice....)

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ne.

Ali bih htjela. Bazen u Karlovcu se gradi od 68.

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Obožavam plivanje i ljeti maksimalno iskoristim sve blagodati te rekreacije ali prema bazenu imam nekakvu averziju.
    Nakon par posjeta u srednjij školi sam pokupila takvu infekciju da sam od gin. dobila "arsenal" ljekova za liječenje iste. Od tad.. more je zakon!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A ja sam shvatila da je kupanje do recimo 15.11. izvedivo i za nas zimogrozne koji smo na moru-samo da treba se brzo osušit po izlasku iz mora-to su specijalni gušti, htjela bi to upražnjavat češće...nešto me ne ide ove god.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

obožavam plivanje i sve što je vezano uz more......

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To bi bio jedan od razloga zasto bi voljela zivjeti na moru.
    Obozavam plivati. Ne volim bazene i onaj zasiceni zrak pun klora, brrrr ali i to bi povremeno pretrpila da nemam dugu kosu, pa dok je osusim ispala bi to rekreacija za koju moram potrositi cijelo poslijepodne.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Moja svekrva s prijateljicama jednom tjedno odlazi na neko večernje kupanje (od 8 do 9 sati) u Stubičke toplice. Bio bi to koristan večernji izlazak da imam snage za organizaciju. Možda jednom...

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

obožavam...
    nekad se bavila plivanjem i ronjenjem
    već 3 godine ne plivam, ali hoću... kad F naraste...

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Luda sam za plivanjem! Kao klinka stalno sam visila po bazenima, a more mi je do danas potrebnije od kisika. Jedino se u ZG more još nisam odvažila ući. Ok, jesam, do gležnjeva, ali kad samo pomislim što sve dolje živi! :shock: :shock: Znam da sam krajnje iracionalna po tom pitanju, i u moru živi svašta pa mi ne smeta...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Obožavam! Ali, u bazene u načelu ne idem - zbog gino preosjetljivosti, a i meni zima u tim ZG-bazenima..

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj cekana prvotno napisa
    Ja imam sreću od nedavno i prekrasne bazene bez klora u susjedstvu - Barcs (Mađarska).... a more.... svako jutro i bonaca su moji.
    i ja ih volim ali rijetko kad mogu u Barcs jer sam rijetko u VT

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Da, volim i idem svaki drugi tjedan svako jutro prije posla na bazen. Istina da to baš i nije neki "sport" dok je vani još noć i svi normalni ljudi spavaju doma, ja ko mraćnjak (da ne pričam kak je tek sad preko zime)
    idem plivat. Ali nema druge, moram, kralježnica mi je u nesvjesti, pogotovo vratni dio. Od kad plivam stanje je puno bolje, više mi ne trnu ruke i lakše podnostim osam sati sjedenja za kompujuterom na poslu.
    Razlog zbog kojeg nejdem svako jutro već svaki drugi tjedan, je moj sinko školarac kojeg kad ima ujutro školu moram buditi i spremati za školu.
    I naravno nejdem "tih dana u mjesecu" kad fizićki nemogu. Ne smeta mi ni klor, ni temperatura vode, ni niš, sve je za 5 i mislim nastaviti i dalje.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

uh obožavam plivati i to mi taaako nedostaje ove godine jer ja inaće rano krenen i kasno završin s plivanjem al mi je ove godine gin reka da ne iden u hladno more pa san se tako kupala samo u sezoni, a zimi iden ja i na bazen 2 puta tjedno al ove godine isto zbog T nisan išla. zato se nadam da će beba bit na mene i volit more (MM ga ne voli ) jer mi je plan iduće ljeto se s njon kupat.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja se volim brčkat, ali ne i plivat.
    prava sam linguza.
    ja ko stari babac uđem u plićak, toćam se i sidim. i eventualno mašem nogama kao idem se riješit celulita i malo "zategnit" svoje batake.

ako kojim slučajem i otplivam to je maksimalno 100 metara i nazad, a to moje maratonsko plivanje se dogodi 2-3 puta u cilo lito.
    ja čak uđem u more u japankama da mi slučajno ne bi došla želja za plivanjem

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nikako ne volim plivati!Čak i na moru,na plaži se moram dobro zapeći da uđem u vodu..ali i to sam kratko i odmah van!
    A šta se tiče snijega i skijanja..mmm,tu sam na svome šta bi dala da je stalno oko mene! :D

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ne volim plivati ali ne volim ni more jer se bojim riba, zato sam najsigurnija u bazenu 8)

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ne. U more ulazim samo da se rashladim. Zaplivam samo jer mi je bed da okolina misli da se samo banjam jer ne znam plivati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •