Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 71

Tema: kad ste počeli kupati bebu u kadi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno kad ste počeli kupati bebu u kadi

kupamo ih u onoj kadici koja je u sklopu sa ormarićem,ili kako se to već zove,za prematanje.no pošto su sve živahnije imamo sve manje mjesta,kupili smo onaj nastavak što ide u kadu gdje je beba upolu ležećem položaju al mi se čini nekako prerano već ih kupati u tome u kadi?al nemam baš puno opcija jer nam je ova kadica premala.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

S 3 mjeseca, i svi se spasili jer je u kadici bilo koma. U velikoj kadi uživa od početka.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

nema veceg gusta nego leci/sjesti s njom u kadu

duska, one su vec velike cure, slobodno mogu i u veliku kadu na nacin kako vama najvise odgovara.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Re: kad ste počeli kupati bebu u kadi

Citiraj duška prvotno napisa
    kupamo ih u onoj kadici koja je u sklopu sa ormarićem,ili kako se to već zove,za prematanje.no pošto su sve živahnije imamo sve manje mjesta,kupili smo onaj nastavak što ide u kadu gdje je beba upolu ležećem položaju al mi se čini nekako prerano već ih kupati u tome u kadi?al nemam baš puno opcija jer nam je ova kadica premala.
    mi se jos kupamo u toj kadi ( imamo skoro 9 kila i dugi smo 72 cm ), samo sto ju stavim u nasu veliku... uskoro cemo mu kupiti malo vecu kadicu ali isto ga jos necu kupati u velikoj kadi jer;
    1. mislim da je jos pre mali za tako veliku kad
    2. kupamo se svaku vecer, a za napuniti nasu kadu mi treba previse vode

i ja sam gledala taj nastavak gdje bi on bio u polulezecem polozaju, ali cini mi se da je to za jaako male bebe, mi smo to prerasli sa 2 3 mjeseca..

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Do nekih 6 mjeseci u maloj kadici al je to bilo koma a onda sam kupila onaj prsten za kupanje i to je bilo super, inace prije je vristala kad se kupala a od kad se kupala u prstenu odusevljenje. A sad smo vec presli na sjedenje u tus kadi.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

kakav je to prsten? ja imam, kako bi se izrazila, polu sjedalicu koja se stavi u kadu, ali mi draže kad ju cijelu legnem i pridržavam joj glavu rukom, nego ono polijevanje.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mi smo svoju odmah kupali u velikoj kadi, ali bi u u našu veliku stavili njenu kadu u kojoj se i dan danas kupa.
    pridržavali bi joj glavicu i to je to.
    imali smo i onaj jastuk baby bath koji se u dodiru s vodom napuše i na njega se stavi beba da pluta, ali meni je to bilo mrcvarenje pa ga i nismo koristili. inače je to odlična stvar ko se na njega navikne. nema pridržavanja glavice, beba ne tone i super je. ali se triba naviknit.

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ako se kupate u maloj kadici, onda bi bilo dobro za početak malu kadicu staviti u veliku pa ih tako kupati neko vrijeme jer ako ih odmah ubaciš u veliku, mogu se šokirati takvom velikom vodenom površinom, što može dovesti i do vrištanja i odbijanja kupanja za što roditelji često ne znaju otkriti uzrok.
    mi smo svoje curke počeli s cca 5-6 mj tako kupati, a onda nakon mjesec dana bez male kadice i to zajedno.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ovo je moj prsten i ja bila pre zadovoljna

http://img524.imageshack.us/img524/4...nje5tb5bm2.jpg

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

I mi imamo takav i tek neki dan smo ga počeli upotrebljavati jer sam uopće zaboravila da ga imam. Klinci uživaju

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hvala curke,puno ste mi pomogle,mislim da ćemo preći na veliku kadu u maloj kadi pa ćemo vidjeti.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja sam već kupila novu kadicu jer je ovu prvu prerasla sa 2 mjeseca. Izgleda da je ta prva bila strašno mala, sad imamo onu "anatomsku" da ju staviš da legne

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

od kad je poceo samostalno sjediti, a od kad stoji i hoda tusiramo ga i to voli vise od kupanja a i nama je prakticnije.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mi se od početka (tj. otkada nam je otpao pupčić) kupamo u kadici koju smo kupili u Turbo limaču: kadica je fantastična i svakome bih ju preporučila. Ima dva položaja: onaj za malu bebu je poluležeći, a kada dijete naraste i može samostalno sjediti seli se u drugi dio kadice u kojemu sjedi. Nikako ne može iskliznuti jer je kadica tako oblikovana da pridržava dijete sa svih strana. Uglavnom, kupanje nam je od prvog dana najveći užitak...

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Kupali je od početka u kadici vulgaris (stavljenoj u veliku kadu) uz onu kerefeku da glava ostane iznad vode (kod nas se zove "kupko"). Mada, moram priznati, više sam je kupala na brzaka pod mlazom vode, nego što se brčkala, jer u kupatilu nema grijanja. A donositi grijalicu usred sve te vode, bez MM prisutnog, bilo me malo strah.
    Kad je počela jako da se odguruje od donji rub i pritom se zvizne glavom od gornji odustali smo od male kade (4-4,5 mj.). Sad skuplja smog i prašinu na balkonu. Sad se kupamo u velikoj kadi, ili se u istoj tuširamo, ko veliki
    U zadnje vrijeme glavni štos je škaf za veš i brčkanje u njemu uz patkice

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

i nama se počelo dešavati da se odgurnu pa udare glavom u rub kadice zato i moramo nešto promjeniti.pokušat ćemo sa izdignutom glavicom u kadici ako ne onda ćemo staviti onaj nastavak u veliku kadu pa ćemo vidjeti reakcije.vidjela sam tu anatomsku kadu u dva položaja u tl-u al mi se čini da ju ne bi mogli baš dugo koristiti. :?

anny42 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mi se jos kupamo u maloj kadici i bas razmisljamo o kupovini vece ili nekom nastavku koji bi stavili u veliku kadu.

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mi smo je prvih tjedana kupali u lavoru, onda mi je bilo prakticnije ju otusirati tako da je drzim na koljenima, a nakon toga sam lijepo napunila veliku kadu i uronila zajedno s njom i moram priznati da uziva beskrajno!
    U meduvremenu nam je stigla i ona 'kanta' za kupanje pa i to prakticiramo.

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Mi smo taj kupko stavljali u veliku kadu i kupali je u njoj. To je navlaka od frotira koja se navuče na okvir od žice. Tražila sam sliku da vidite, jer je meni bilo jako praktično, ali osim slike na ovom blogu, nisam našla ni jednu
    M nikad s njega nije spala, lako se održava, ne zauzima mnogo prostora, a i cijena je bila neka sitnica.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mi smo ga prvih dana kupali u kadici, a sada ga kupamo u lavabou, koji je malo veci... Stavim gumu, pa onda pelenu (gazu) a on uziva

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno kada

Mi smo kupali sina do 4 mjeseca u maloj kadici a sad se kupa s nama u normalnoj kadi. Voli kupanje pa nije bilo problema. Naravno kad se on kupa s nama natocimo samo trecinu kade.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Mi smo prije par dana presli u veliku kadu. nije se uopce uplasila nego je uzivala jer moze jos vise prskati vodu okolo dok se bacaka nogicama. Ja udem u vodu i pridrzavam glavicu, a ona uziva dok me cijelu polijeva vodom.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

sa 1,5 mjesec jer je prerastao kadicu koju smo kupili...uživa u vodi.....a bar 2 puta tjedno se i ja kupam sa njim, tad može duže u vodi ostat jer mi ne otpadnu leđa od igranja lovice u vodi....

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mi smo se samo prvih mjeseci kupali u maloj kadici u sobi, a onda smo prešli u kupaonicu, ali još uvijek u maloj.
    U pravu veliku smo prešli tek kad više nije bilo načina Patrika zadržati u maloj - kad se već počeo sam dizati na noge, negdje valjda prije nego je navršio godinu dana, ali mislim da je i to možda malo predugo.
    S obzirom da na djecu inako treba uvijek paziti u doticaju s vodom, mislim da se najbolje voditi onime što je nekome praktičnije, a da naravno dijete dobro prihvaća...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

večeras probavamo veliku kadu pa javim kako je bilo.

BAŠBAŠ.. avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    X

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

kupali se u kadi bez male kadice,znači samo u velikoj.stavila sam ispod veliki ručnik i cure zadovoljne,malo su zbunjeno gledale gdje se nalaze ali dobro je prošlo.

Petrova mama

Početno

Mi doma imamo tuš kabinu i kadicu smo maknuli nakon 1,5 mj i od onda se tuširamo. T prije posla doda mami Petra i onda se Petar i ja istuširamo ko veliki za par minuta. T napravi doručak, papamo, on ode na posao a mi na cicu i opet ćorka 8) Volim ovaj porodiljski

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Petrova mama prvotno napisa
    Mi doma imamo tuš kabinu i kadicu smo maknuli nakon 1,5 mj i od onda se tuširamo. T prije posla doda mami Petra i onda se Petar i ja istuširamo ko veliki za par minuta. T napravi doručak, papamo, on ode na posao a mi na cicu i opet ćorka 8) Volim ovaj porodiljski
    I mi imamo tus kabinu, imam i kadicu ali je prerastao. Reci mi, ulazi li mu voda u usi, mene su s tim isprepadali a ja bih se najradije sa njim kupala. Slomih se ovako, u lavabou.... :/

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

mi bebinu kadu stavimo u našu kadu i tako ga kupamo
    ima osam mjeseci i probali smo ga staviti bez te male kade ali
    klizi tak oda nema govora..

ovako mu je super..ubacimo loptice i on uživa...

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa

duska, one su vec velike cure, slobodno mogu i u veliku kadu na nacin kako vama najvise odgovara.
    Nas dvoje se isto kupamo zajedno negdje od 4. mjeseca

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Nama je tek 2,5 tako da neznam sta bih

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Iva se prvih dana kupanja kupala u lavabou , a onda smo sa niti mjesec dana prešli u kadu! Kadica nam je bezveze! Zapravo nam stoji u podrumu od kada je Janko prešao u kadu (sa nekih 5 ili 6 mjeseci) i nije nam se ni dalo vraćati ju u stan, ne znam ni gdje bih je držala.
    Ponekad ju samo "hitim" pod pipu...
    Kad se sjetim kak smo s Jankom paradirali, nosili kadicu u spavaću sobu, pa si, pa tam, jooooj, kak si ljudi mogu komplicirati život. .

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mi tek s cca 10 mjeseci, jer je bila tak sitna da je bez frke stala u tu malu kaducu.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ko zna, kada beba se smije samnom kupati u tus kabini (bojim se da mu voda ne udje u usi)?
    Ima 2,5 mj

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Mi nikad nismo pazilli na to da voda ne ude u usi. Zasto bi to uopce bilo opasno, pa ne ide beba poslije kupanja van na zimu pa da bi joj usi ozeble?
    Poslije kupanja samo rucnikom malo obrisem usnu skoljku i gotovo. Voda izade iz uha kao i nama kad se kupamo, valjda.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi smo se kupali u onoj kadici u ormariću za prematanje do cca 4 mj, kasnije smo kupili onu anatomsku OK baby, sa 9 mjeseci u velikoj kadi sa onim Flipper pretsnom, sada u kadi ali sa onom gumenom podlogom dolje protiv proklizavanja...

Ali nikada se nisam kupala s njom niti ću, malo sam freak po tom pitanju jer se bojim candide i sl. Prije no što se ona kupa kada prolazi generalno čišćenje.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

sa mjesec i pol jer je prerastao svoju kadcu....a bar 3 puta tjedno se sa njim kupamo MM ili ja.....

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

prvo se mlaac kupa...nakon što se MM i ja okupamo svaki dan operem kadu...a i prije nego njemu pustim vodu još jednom je isperem vrućom vodom...

mišica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

prvih mjeseci smo mališu kupali u maloj kadici. pa se meni nije više dalo razvlačiti vodu u iz kupaonice u sobu pa smo se par mj nas 2 zajedno tuširali i to su bili posebni trenutci . znao si je malo i iz cice gutnuti jer smo znali uživati i po 20 min. pa čovjek ogladni...
    zadnja 2 mj otkad mi je postao težak i od kad zajedničko tuširanje u tuš kabini smatram opasnim jer mi može iskliznuti (jako se migolji) kupamo ga u običnom malo većem lavoru kojeg stavimo u kabinu.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

još uvijek se kupamo u maloj kadici (~1m duljine) u relativno malo vode... ustvari, uglavnom se tuširamo jer mi je besmisleno koristiti toliko vode...

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ubacujem se na ovaj topic koji ima najveci promet ovih dana jer vidim da me na onom ne dozivljavate

Citiraj Mukica prvotno napisa
    cure, pogotovo vi koje ste tek rodile

moze li mi netko od vas, za potrebe jedne rodine brosure, napraviti seriju fotki koje se odnose na njegu djeteta

da se vidi njega pupka
    kupanje
    ev. mjerenje temperature
    pa kako se dijete presvlaci u jednokratnu i platnenu, presvlaci odjecu i sl.

uvjet za snimanje i slanje takvih fotografija je da nemate nista protiv toga da ih Udruga Roda koristi u svojim edikativnim materijalima koje cemo tiskati ili objavljivati na internetu

slike saljite na izdavastvo.roda@gmail.com

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa
    Ponekad ju samo "hitim" pod pipu...
    X

to je najlakše s malenom bebicom. ali ja sam se tek s drugim ohrabrila. kad god smo mijenjali pelenu, počistila sam mu guzu i nad sudoperom 8) mu isprala. onak držeći ga u jednoj ruci, ko malu macu, a drugom rukom oprala. on je u tome totalno guštao, a meni je bilo lakše tak nego svaki put vaditi onu nespretnu kadicu.
    otkad je navršio 2 mjeseca počeo se kupati sa mnom ili MM-om, a često i sa bratom. zadnjih par mjeseci se kupa svaku večer s bratom, po pola sata, sat vremena. ljepše je i zabavnije u velikoj kadi.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

mi smo se dosada kupali u onoj kadici koja je u sklopu sa ormaričem ...a onda nam je tata kupio prsten i sad napunimo kadu i uživamo

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

mi smo isto poceli s malom kadicom u sklopu ormarica pa smo s 1.5 mj. kupili puno vecu u kojoj ima puno mjesta za brckanje. zasad ko tovari teglimo vodu iz kupaone u spavacu,ali mm ubrzo ide na teren pa ce mi bit tesko samoj. pa me zanima kako vi koje ko i ja nemate kadu, tusirat bebu? stojecki ili kako? moj ima 7 kg. pa se bojim...

sajbermama

Početno

Mi stavimo malu kadicu u veliku kadu, taman kad nam je postala mala on je poceo sjediti tako da mu je opet dobra, a i brze se napuni.

we&baby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

u velikoj kadi od njenog 4 mj.
    10 cm vode na dno i ona uziva....

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Prvo sa sest a drugi sa devet i uzivaju sad su skupa svaku vecer u kadi i to je takva uzivancija probaj uvijek mozes se vratiti nastavku ili kdici

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Jos od 5mj otprilike smo je krenuli kupati u kadi, zapravo tusirati. On bi je drza a ja bi je tusem prosla i tako svaki dan sve dok nije pocela sjediti. Od onda je stavljam u kantu za ves 8) Bas jucer kontam kako je kanta postala mala pa cu morat onaj prsten za kupanje u kadi uzeti. Cekace do slj. porodiljne naknade

Franciska75 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Moj gusta samo tako kad ga kupam! Sad sam mu kupila veću kadicu, pa ćemo lagano prelaziti prema kadi u kupatilu! Jedva čekam, ali mislim da nećemo još mjesec dana sigurno (sad ima 2 mjeseca)!

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •