Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 71 od 71

Tema: kad ste počeli kupati bebu u kadi

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Do 3. mj u kadici u velikoj kadi, a onda sam kupila "medeka" i preporodili se i ja i on. Oduševljen je medekom i obožava se kupati ( i prskati )

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa
    zasad ko tovari teglimo vodu iz kupaone u spavacu,ali mm ubrzo ide na teren pa ce mi bit tesko samoj. pa me zanima kako vi koje ko i ja nemate kadu, tusirat bebu? stojecki ili kako? moj ima 7 kg. pa se bojim...
    Ponavljam svoje pitanje i bila bi vrlo zahvalna na odgovoru jer MM je doma jos samo sljedeci tjedan
    Jel postoji nacin da ja sama otusiram svoj bebaca?

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Moj već nekoliko mjeseci ne želi sjediti u kadi (stavljali smo kadicu u kadu) već samo stajati, pa ga onda samo tuširamo i to tako da stavimo njegov škaf u kadu, on stane u njega i tako ga istuširamo.
    Koksy, ja sam ga nedavno sama tuširala jer nije bilo MM-a. Stavila sam ga da stoji i drži se za rub kade (ili za mene) a ja sam ga tuširala. Bilo je čupavo ali uspjela sam.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

koksy, a da se ti s njim otusiras? to sam ja radila, nije bas bio odusevljen tusem ali sta cu, nisam imala nikog da mi pomogne, bilo mi je lakse da nas oboje kupam/tusiram.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj LIMA prvotno napisa
    Koksy, ja sam ga nedavno sama tuširala jer nije bilo MM-a. Stavila sam ga da stoji i drži se za rub kade (ili za mene) a ja sam ga tuširala. Bilo je čupavo ali uspjela sam.
    E, al ja niti imam kadu, niti mali stoji... Ima svega 3.5 mjeseca...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    koksy, a da se ti s njim otusiras? to sam ja radila, nije bas bio odusevljen tusem ali sta cu, nisam imala nikog da mi pomogne, bilo mi je lakse da nas oboje kupam/tusiram.
    Pa to sam ja i planirala ali neznam kako tj. jeli moguce balansirati s bebom od 7 kg u tus kabini?
    Zato su mi i potrebna vasa iskustva...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ma kako ne. samo ga drzi i stani pod mlaz. ja nisam nis previse koristila sredstva za tusiranje, samo bi nas oprala pod vodom i to je to.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ma kako ne. samo ga drzi i stani pod mlaz. ja nisam nis previse koristila sredstva za tusiranje, samo bi nas oprala pod vodom i to je to.
    Bas cu probat sutra pa ti javim kak je proslo!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja probala, njezno, polako, pocela od nogu i pricala mu i sve ali mu se nije svidjelo i plakao je ko tuzna godina... Morat cu nesto drugo smislit.

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

A da nabaviš medeka, pa ga posjedneš u njega u tuš kadu i tako ga tuširaš? Kad su leđa na redu samo ga malo nagneš napred.

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mi smo Anju poceli s dva mjeseca kupati u kadi

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Eci prvotno napisa
    A da nabaviš medeka, pa ga posjedneš u njega u tuš kadu i tako ga tuširaš? Kad su leđa na redu samo ga malo nagneš napred.
    medeka? :?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

to ti je ona plasticna fora u kojoj beba polu lezi. nije lose, mi imali pa ga kupali s tim u kadi dok je bio skroz mali. ima (bilo ga je) u turbo limacu na zitnjaku, ako nema mogu ti ja dat svoj da probas, samo da pronadem

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja udjem sa njim u tus kabinu, a kupila sam malu plasticnu stolicu na koju sjednem. Jako je zgodno: njega naslonim na sebe, nasamponiram-isperem i onda ga okrenem na svoju nogu i isto tako ga nazad operem. To je moja improvizacija, nemam bas mnogo izbora sa tus kabinom
    Ne place jer ga ljubim, a usput mu i pjevam (sreca pa ne zna kako to lose zvuci )

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Malca sam od drugog kupanja na dalje kupao u kadi. Zapravo smo se kupali zajedno i to je bio pravi bonding. Ukupno smo imali tri "incidenta", ali to me nije smetalo - pere se tušem. Prvo kupanje je bilo u kadici i odmah sam skužio da se radi o prevelikom natezanju za cijelu obitelj.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

mi stavljamo njenu kadu u nasu veliku, tako je prakticnije jer je nasa prevelika i trositi toliko vode je stvarno nepotrebno :/
    od kad je prerasla kadu iz prematalice umjesto nove, vece kade kupila sam 'medeka' iz TL i stavila ga u njenu 'malu' kadu i stvarno smo prezadovoljni, djete uziva a i meni je dosta lakse je leda vise nepate toliko
    ma medo je zakon

Xenia23 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

moram se pohvaliti da smo sinoć nakon dugo isčekivanja imali obiteljsko kupanje u velikoj kadi i bilo nam je predivno...
    malecki se toliko brčkao i "kulirao", jednom riječju odlično....

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

to ti je ona plasticna fora u kojoj beba polu lezi. nije lose, mi imali pa ga kupali s tim u kadi dok je bio skroz mali. ima (bilo ga je) u turbo limacu na zitnjaku, ako nema mogu ti ja dat svoj da probas, samo da pronadem
    A moze se s tim kupat u tus kabini?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

joj, ne znam. koliko ti je duboka tus kabina? mislim da je ovo ipak prvenstveno namijenjeno da beba polu lezi u vodi, jer je otpor manji u vodi. mozda bi joj bilo preneudobno ako medo ne bi bio uronjen u vodu, barem do pola.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Sumnjam da je dovoljno duboka, svega par cm, onak klasicna tus kabina...

Ma dobro je, snasla sam se ja, sad ga kupam u kupaoni u njegovoj kadici koju stavim na stolac. U drugoj, malo manjoj slozim jos malo vode za ispiranje. Na ves masinu sam stavila onu spuzvu sa stolica za presvalacenje tako da mi je sve na dohvat ruke i mogu ga kupat i bez MM-a a to mi je i bilo najbitnije.

Hvala na savjetima!

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mi smo se sinoć pokušali kupati u velikoj kadi ali se prestrašila pa smo se ipak vratili u malu kadicu.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •