Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 51 to 71 of 71

Thread: kad ste počeli kupati bebu u kadi

Eci's Avatar

Do 3. mj u kadici u velikoj kadi, a onda sam kupila "medeka" i preporodili se i ja i on. Oduševljen je medekom i obožava se kupati ( i prskati )

koksy's Avatar

Quote Originally Posted by koksy
    zasad ko tovari teglimo vodu iz kupaone u spavacu,ali mm ubrzo ide na teren pa ce mi bit tesko samoj. pa me zanima kako vi koje ko i ja nemate kadu, tusirat bebu? stojecki ili kako? moj ima 7 kg. pa se bojim...
    Ponavljam svoje pitanje i bila bi vrlo zahvalna na odgovoru jer MM je doma jos samo sljedeci tjedan
    Jel postoji nacin da ja sama otusiram svoj bebaca?

LIMA's Avatar

Moj već nekoliko mjeseci ne želi sjediti u kadi (stavljali smo kadicu u kadu) već samo stajati, pa ga onda samo tuširamo i to tako da stavimo njegov škaf u kadu, on stane u njega i tako ga istuširamo.
    Koksy, ja sam ga nedavno sama tuširala jer nije bilo MM-a. Stavila sam ga da stoji i drži se za rub kade (ili za mene) a ja sam ga tuširala. Bilo je čupavo ali uspjela sam.

Osoblje foruma mikka's Avatar

koksy, a da se ti s njim otusiras? to sam ja radila, nije bas bio odusevljen tusem ali sta cu, nisam imala nikog da mi pomogne, bilo mi je lakse da nas oboje kupam/tusiram.

koksy's Avatar

Quote Originally Posted by LIMA
    Koksy, ja sam ga nedavno sama tuširala jer nije bilo MM-a. Stavila sam ga da stoji i drži se za rub kade (ili za mene) a ja sam ga tuširala. Bilo je čupavo ali uspjela sam.
    E, al ja niti imam kadu, niti mali stoji... Ima svega 3.5 mjeseca...

koksy's Avatar

Quote Originally Posted by mikka
    koksy, a da se ti s njim otusiras? to sam ja radila, nije bas bio odusevljen tusem ali sta cu, nisam imala nikog da mi pomogne, bilo mi je lakse da nas oboje kupam/tusiram.
    Pa to sam ja i planirala ali neznam kako tj. jeli moguce balansirati s bebom od 7 kg u tus kabini?
    Zato su mi i potrebna vasa iskustva...

ma kako ne. samo ga drzi i stani pod mlaz. ja nisam nis previse koristila sredstva za tusiranje, samo bi nas oprala pod vodom i to je to.

koksy's Avatar

ma kako ne. samo ga drzi i stani pod mlaz. ja nisam nis previse koristila sredstva za tusiranje, samo bi nas oprala pod vodom i to je to.
    Bas cu probat sutra pa ti javim kak je proslo!

koksy's Avatar

Ja probala, njezno, polako, pocela od nogu i pricala mu i sve ali mu se nije svidjelo i plakao je ko tuzna godina... Morat cu nesto drugo smislit.

Eci's Avatar

A da nabaviš medeka, pa ga posjedneš u njega u tuš kadu i tako ga tuširaš? Kad su leđa na redu samo ga malo nagneš napred.

anjica's Avatar

mi smo Anju poceli s dva mjeseca kupati u kadi

koksy's Avatar

Quote Originally Posted by Eci
    A da nabaviš medeka, pa ga posjedneš u njega u tuš kadu i tako ga tuširaš? Kad su leđa na redu samo ga malo nagneš napred.
    medeka? :?

to ti je ona plasticna fora u kojoj beba polu lezi. nije lose, mi imali pa ga kupali s tim u kadi dok je bio skroz mali. ima (bilo ga je) u turbo limacu na zitnjaku, ako nema mogu ti ja dat svoj da probas, samo da pronadem

Ja udjem sa njim u tus kabinu, a kupila sam malu plasticnu stolicu na koju sjednem. Jako je zgodno: njega naslonim na sebe, nasamponiram-isperem i onda ga okrenem na svoju nogu i isto tako ga nazad operem. To je moja improvizacija, nemam bas mnogo izbora sa tus kabinom
    Ne place jer ga ljubim, a usput mu i pjevam (sreca pa ne zna kako to lose zvuci )

Davor's Avatar

Malca sam od drugog kupanja na dalje kupao u kadi. Zapravo smo se kupali zajedno i to je bio pravi bonding. Ukupno smo imali tri "incidenta", ali to me nije smetalo - pere se tušem. Prvo kupanje je bilo u kadici i odmah sam skužio da se radi o prevelikom natezanju za cijelu obitelj.

mi stavljamo njenu kadu u nasu veliku, tako je prakticnije jer je nasa prevelika i trositi toliko vode je stvarno nepotrebno :/
    od kad je prerasla kadu iz prematalice umjesto nove, vece kade kupila sam 'medeka' iz TL i stavila ga u njenu 'malu' kadu i stvarno smo prezadovoljni, djete uziva a i meni je dosta lakse je leda vise nepate toliko
    ma medo je zakon

Xenia23's Avatar

moram se pohvaliti da smo sinoć nakon dugo isčekivanja imali obiteljsko kupanje u velikoj kadi i bilo nam je predivno...
    malecki se toliko brčkao i "kulirao", jednom riječju odlično....

koksy's Avatar

to ti je ona plasticna fora u kojoj beba polu lezi. nije lose, mi imali pa ga kupali s tim u kadi dok je bio skroz mali. ima (bilo ga je) u turbo limacu na zitnjaku, ako nema mogu ti ja dat svoj da probas, samo da pronadem
    A moze se s tim kupat u tus kabini?

joj, ne znam. koliko ti je duboka tus kabina? mislim da je ovo ipak prvenstveno namijenjeno da beba polu lezi u vodi, jer je otpor manji u vodi. mozda bi joj bilo preneudobno ako medo ne bi bio uronjen u vodu, barem do pola.

koksy's Avatar

Sumnjam da je dovoljno duboka, svega par cm, onak klasicna tus kabina...

Ma dobro je, snasla sam se ja, sad ga kupam u kupaoni u njegovoj kadici koju stavim na stolac. U drugoj, malo manjoj slozim jos malo vode za ispiranje. Na ves masinu sam stavila onu spuzvu sa stolica za presvalacenje tako da mi je sve na dohvat ruke i mogu ga kupat i bez MM-a a to mi je i bilo najbitnije.

Hvala na savjetima!

tibica's Avatar

Mi smo se sinoć pokušali kupati u velikoj kadi ali se prestrašila pa smo se ipak vratili u malu kadicu.

Page 2 of 2 FirstFirst 12