Do 3. mj u kadici u velikoj kadi, a onda sam kupila "medeka" i preporodili se i ja i on. Oduševljen je medekom i obožava se kupati ( i prskati)
Do 3. mj u kadici u velikoj kadi, a onda sam kupila "medeka" i preporodili se i ja i on. Oduševljen je medekom i obožava se kupati ( i prskati)
Ponavljam svoje pitanje i bila bi vrlo zahvalna na odgovoru jer MM je doma jos samo sljedeci tjedanOriginally Posted by koksy
![]()
Jel postoji nacin da ja sama otusiram svoj bebaca?
Moj već nekoliko mjeseci ne želi sjediti u kadi (stavljali smo kadicu u kadu) već samo stajati, pa ga onda samo tuširamo i to tako da stavimo njegov škaf u kadu, on stane u njega i tako ga istuširamo.
Koksy, ja sam ga nedavno sama tuširala jer nije bilo MM-a. Stavila sam ga da stoji i drži se za rub kade (ili za mene) a ja sam ga tuširala. Bilo je čupavo ali uspjela sam.
koksy, a da se ti s njim otusiras? to sam ja radila, nije bas bio odusevljen tusem ali sta cu, nisam imala nikog da mi pomogne, bilo mi je lakse da nas oboje kupam/tusiram.
E, al ja niti imam kadu, niti mali stoji... Ima svega 3.5 mjeseca...Originally Posted by LIMA
Pa to sam ja i planirala ali neznam kako tj. jeli moguce balansirati s bebom od 7 kg u tus kabini?Originally Posted by mikka
Zato su mi i potrebna vasa iskustva...
ma kako ne. samo ga drzi i stani pod mlaz. ja nisam nis previse koristila sredstva za tusiranje, samo bi nas oprala pod vodom i to je to.
Bas cu probat sutra pa ti javim kak je proslo!Originally Posted by mikka
![]()
Ja probala, njezno, polako, pocela od nogu i pricala mu i sve ali mu se nije svidjelo i plakao je ko tuzna godina... Morat cu nesto drugo smislit.
A da nabaviš medeka, pa ga posjedneš u njega u tuš kadu i tako ga tuširaš? Kad su leđa na redu samo ga malo nagneš napred.
to ti je ona plasticna fora u kojoj beba polu lezi. nije lose, mi imali pa ga kupali s tim u kadi dok je bio skroz mali. ima (bilo ga je) u turbo limacu na zitnjaku, ako nema mogu ti ja dat svoj da probas, samo da pronadem![]()
Ja udjem sa njim u tus kabinu, a kupila sam malu plasticnu stolicu na koju sjednem. Jako je zgodno: njega naslonim na sebe, nasamponiram-isperem i onda ga okrenem na svoju nogu i isto tako ga nazad operem. To je moja improvizacija, nemam bas mnogo izbora sa tus kabinom![]()
Ne place jer ga ljubim, a usput mu i pjevam (sreca pa ne zna kako to lose zvuci)
Malca sam od drugog kupanja na dalje kupao u kadi. Zapravo smo se kupali zajedno i to je bio pravi bonding. Ukupno smo imali tri "incidenta", ali to me nije smetalo - pere se tušem. Prvo kupanje je bilo u kadici i odmah sam skužio da se radi o prevelikom natezanju za cijelu obitelj.
mi stavljamo njenu kadu u nasu veliku, tako je prakticnije jer je nasa prevelika i trositi toliko vode je stvarno nepotrebno :/
od kad je prerasla kadu iz prematalice umjesto nove, vece kade kupila sam 'medeka' iz TL i stavila ga u njenu 'malu' kadu i stvarno smo prezadovoljni, djete uziva a i meni je dosta lakse je leda vise nepate toliko
ma medo je zakon![]()
moram se pohvaliti da smo sinoć nakon dugo isčekivanja imali obiteljsko kupanje u velikoj kadi i bilo nam je predivno...
malecki se toliko brčkao i "kulirao", jednom riječju odlično....
A moze se s tim kupat u tus kabini?Originally Posted by mikka
joj, ne znam. koliko ti je duboka tus kabina? mislim da je ovo ipak prvenstveno namijenjeno da beba polu lezi u vodi, jer je otpor manji u vodi. mozda bi joj bilo preneudobno ako medo ne bi bio uronjen u vodu, barem do pola.
Sumnjam da je dovoljno duboka, svega par cm, onak klasicna tus kabina...
Ma dobro je, snasla sam se ja, sad ga kupam u kupaoni u njegovoj kadici koju stavim na stolac. U drugoj, malo manjoj slozim jos malo vode za ispiranje. Na ves masinu sam stavila onu spuzvu sa stolica za presvalacenje tako da mi je sve na dohvat ruke i mogu ga kupat i bez MM-a a to mi je i bilo najbitnije.
Hvala na savjetima!![]()
Mi smo se sinoć pokušali kupati u velikoj kadi ali se prestrašila pa smo se ipak vratili u malu kadicu.![]()