bilo koji.
kod mene konkretno od carskog. i izludjuje me kad se mijenja vrijeme. pecka, svrbi....nekad boli.
i onda se cesem i ko ne zna, svasta misli![]()
salu na stranu, osjetite li i vi promjene? oce tako uvijek ili ce konacno jednom prestati?
bilo koji.
kod mene konkretno od carskog. i izludjuje me kad se mijenja vrijeme. pecka, svrbi....nekad boli.
i onda se cesem i ko ne zna, svasta misli![]()
salu na stranu, osjetite li i vi promjene? oce tako uvijek ili ce konacno jednom prestati?
iako nešto manje nego prije, nakon više od tri godine još uvijek dosta osjećam (rodila sam vaginalno, ali kod rezanja su si stvarno dali truda, pa sam dobro izrezana, a loše zašivena :/ )
Osjetim, al se uvijek pitam koji je![]()
Šlim se - osjetim šav od operacije koju sam imala s 14 godina, šav od carskog ne osjećam.
ja sam sva uljepsana tim modnim detaljima, no priznajem da vec duze vrijeme ne osjecam niti jedan ....(carski rez je od prije gotovo 3 godine, a ostali su stari od 5 pa navise)
ja osjećam od carskog samo ponekad
Leeonisa, isto je i meni. Pogotovo ovo s češkanjem![]()
Ne, od kada je zacijelio, nikad ga nisam nesto posebno osjecala.
Je, je (kod mene epi). Cuka.
Sve manje, ali ipak.
Ne uvijek ali od epi zna boliti kod promjene vremena,bolje rečeno kao da peče
Boli na promjenu vremena. Ne svrbi, baš boli :/ tata me "utješio" da njega isto tako boli ožiljak od operacije slijepog crijeva. On je operisan prije 20 godina :shock:
ja sam imala vaginalni porod...puno šivana i danas me boli na promjenu vremena...nakon dvije i pol godine
Šta je moguće da mene od promjene vremena sve svrbi....jer mene od kada sam rodila dole stalno svrbi :shock:
da nisu gljivice ili jako suha koža?
ja osjećam promjenu vremena dolje, međutim kod mene je još to sve relativno friško, ali točno znam kada je promjena.... svrbi, zateže, bocka...
Ma samo me rez svrbi, a ja već mjesecima odgađam odlazak giniću, a kada stavim lanolin na rez onda prestane svrbiti :/Gago prvotno napisa
O da. Šav od epiziotomije me pecka i svrbi kad se vrijeme mijenja.
Dobila sam barometar među nogama!
baš sam sada u bedu.
Mene boli i pecka kad trebam dobiti menstruaciju. I svrbi me a kada se svrbim onda me malo boli. U područiju reza 2-3 cm gore i dolje mi je još uvijek utrnuto a rodila sam prije 2 godine.
da i ja sam mislila da ce nakon god-dvije-tri proci....sad gubim nadu![]()