Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Višednevna temperatura

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Višednevna temperatura

Jel imao tko iskustva sa višednevnom temperaturom, traje sad 7 dana, s tim da zadnja tri se javlja samo navečer, ispočetka do 37,9 sinoć 37,5? Nema nikakvih drugih simptoma, a temperaturu ima MM.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno Re: Višednevna temperatura

Citiraj Kate76 prvotno napisa
    Jel imao tko iskustva sa višednevnom temperaturom, traje sad 7 dana, s tim da zadnja tri se javlja samo navečer, ispočetka do 37,9 sinoć 37,5? Nema nikakvih drugih simptoma, a temperaturu ima MM.
    Imala sam ja. Dijagnoza: virusna upala pluća koju sam prehodala jer nikakvih drugih simptoma nisam imala osim blago povišene temp. i umora.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Kako i kad si skužila? Koliko dana je trajalo?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Kate76 prvotno napisa
    Kako i kad si skužila? Koliko dana je trajalo?
    Trajalo je bar 10 dana. Kad sam prvi puta bila kod dr. (cca 3. dan temperature) rekla je da je viroza i da će proći. Čekala sam, trpila i bila sve umornija. Onda sam otišla ponovo, pod stetoskopom se ništa nije čulo, ali me zbog umora poslala na rentgen, a tamo upala pluća, ali već skoro prošla. Na kraju nisam popila nikakve lijekove jer je krvna slika bila ok (leukociti malo sniženi od antipiretika) pa je zaključila da je virusna.

Ako ti je TM umoran i usporen posumnjaj na to. Napravite KKS. Ukoliko su SE i leukociti ok onda nije bakterija i ne treba antibiotik.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Hvala!

Još netko ima kakav savjet?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •