Citiraj mim prvotno napisa
A kaj se plana i programa tiče-zanima me kakvo bi mišljenje državne pravobraniteljice o nekontroliranom chatu maloljetnika bilo. Isprike svima koji se ne slažu, ali ja bih prijavila onog tko odobrava i potiče mlađe maloljetnike na to. Što ako djeca krenu primjenjivati stečeno znanje?? Imat ćemo slučaj iz novina/crne kronike.
Molim te nemoj se pjeniti, nema razloga i nismo na "suprotnim" stranama.
Ja sam prijavila CZSS majku djeteta mlađeg od 14 godina, jer ga je/ju osobno odvela/o na spoj s pedofilom kojeg je upoznao/la na chatu. Spomenuti roditelj je i sam chatao/la, te pasivno i aktivno poticao/la svoje dijete na chatanje. Što misliš tko je sankcioniran?!

Smatrala sam do sad informatiku bezazlenim predmetom. O tome sam promijenila mišljenje i slijedeće godine ću vrlo pažljivo pratiti kako teče nastava: između ostalog-oboružana člankom zakona jer je očito potrebno to imati u pričuvi.
Mim, ti si tvrdila da je chatanje/omugaćavanje chatanja maloljetnicima kažnjivo, mene je samo zanimalo gdje to piše jer bi se i ja rado pozvala na taj zakon/propis kada imam posla sa onima koji ga krše.