Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Mali slatki žderonja

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Mali slatki žderonja

Moj mali jednoipogodišnjak stalno traži papati, pa ne znam je li to ok i da li bi mu ipak trebala davati obroke u razmacima. Evo kako izgleda njegov dnevni meni.
    Ujutro kad se digne odmah traži am am, ali tete u jaslicama su rekle da mu ne dajemo, jer da pojede i u vrtiću doručak pa da povrati. Onda mu dam piti ili ako baš pita plazma keksić. U vrtiću pojede doručak, pa onda voće cijeli ručak, nakon pavanja kolač i cim dođem po njega krene am am am i ne staje do spavanja. Stalno gricka jabuke, kruške, jogurtić, pa plazma keksiće, ako ima kuhanog pojede i tanjur blitve, kumpirić, pa int. krekeriće i još prioje spavanja čokolino ili puru i mlijeko. Buckast je ali nije debel. Kako vaši mališani sa grickanjem???

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ja ti baš nisam mjerodavna za odgovor, ali bih ja svoga punila kao ćurku . Ja se često kontrolišem da ne guram u njega bez voznog reda, a i sada je već veliki da zna sam tražiti. Ne mislim da u tom njegovom grickanju ima bilo što loše, jer on jednostavno traži sam. Ne znam je li mu to više navika ili bi on stvarno nešto jeo??? Kako reagira ako mu npr. ne daš poslijepodnevni keksić? Isto tako on ima fine glavne obroke, pa mislim da grickanje ne smeta, osim ako se ne krene debljati. Moj Dino nije izgledao debeo kada je krenuo u vrtić, jer je visok, ali tete mi kažu da nije mogao pratiti drugu djecu, jer se brzo umarao. I baš zbog toga ja se sada kontrolišem. Nekako je teško naći zlatnu sredinu

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Pa sad neznam jel možda to faza.
    D je imao takve faze kad god bi neko jeo i on bi sjedao za stol i jeo, a jeo je recimo prije pola sata. Kako došlo tako prošlo.
    Onda je imao i faze nejedenja . Znao je biti cjeli dan na boćici kaka i nekom voću, to kad su mu rasli zubi uglavnom.
    I sada preko ljeta je imao periode nejela. Možda zbog vručine jer se sada opet vratio na svoje normelne obroke.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •