-
Urino infekcija
Dobar dan.drage cure,mame,zene.
Prijateljicina beba mi je jucer završila u bolnicu.1 mj.stara bebica.
Lijecnici kazu da ima nekakav urino infekt.Zanima me sta je to uopce i kako se to tek sada otkrilo ako je navodno beba to dobila pri porodu?
-
ovako, mi smo isto bile u bolnici desetak dana zbog urino infekta. Laura mi je zakurila 39 otišli smo kod doktora, vađenje krvi i urina i skužilo se da ima neku urinoinfekciju. Kasnije su dedektirirali da se radi o ešerihiji i to se smirilo nakon kure antibiotika koje je Laura dobila u bolnici. Kasnije su još napravili jednu pretragu i otkrili su da ima i refluks 2. stupnja.
Rekli su mi da su te urinarne infekcije česte kod curica i dok je beba u pelenama jer npr. ta ešerihija živi kod svih nas u debelom crijevu i u peleni lako dođe u urinarni trakt jer je to sve blizu. Najbolja prevencija urinarnih infekcija, bar su tako meni rekli, je da se proba poslje kakanja što prije presvući bebu i treba dobro dobro sve oprati i očistiti.
Ima jednostavno djece koja su tome sklonija i manje sklonija ali nas je npr. zeznuo taj refluks.
Nije ništa strašno, dosta je često i nema razloga za paniku ali grozno je kad je beba u bolnici
bebi i mami
-
-
Hvala najlijepša drage i brižne mame.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma