Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 53 od 53

Tema: Loš rezultat triple testa-beba ipak zdrava!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ina33 slazem se sa svime sto si napisala.
    Moj gin koji mi vodi trudnocu je starija i vrlo cijenjena osoba u Petrovoj bolnici. Stvarno nam je puno pomogao kada sam imala spontani (dosao je u 1 po noci da me ocisti do kraja jer ipak nismo htjeli da to radi bilo tko - cim mu je MM rekao: Doktore, krenulo je, on je samo rekao:Dolazim) i na to cu mu biti stvarno vjecito zahvalna. Imam povjerenja u njega i sve stima. Cim sam ostala trudna rekao je da cemo raditi jedan test kasnije a ja sam cijelo vrijeme mislila da cemo raditi kombinirani i tek malo kasnije shvatila da on misli na triple. Bilo mi je cak i malo glupo sada iza njegovih leda ici okolo. U ostalom, imam 28 god., MM isto, nemamo nikoga u obiteljima sa D. sindromom (i to dosta koljena u nazad), ja ne pusim, ne pijem, zdrava prehrana i ono mislis si zdrava mama zdrav tata. I znam, nisam blentava da ovaj test nista ne govori, ali sam se nasla iskreno u glupoj poziciji i cak sam ljuta na sebe. Citam okolo i svugdje neki omjeri u tisucama kod zena mojeg godista a meni omjer ipak slab, mislim nije pozitivan ali eto muci moju glavu zasto nije veci - izgleda da nemam pametnijeg posla...
    Vazno mi je da ipak osjecam iz nutra da sam smirena, i da mirno funkcioniram sto smatram da je najvaznije.
    Vidjet cemo sutra sta ce gin reci...vjerovatno ce ispasti sve plod moje dosade i poslije cemo se lijepo nasmijati...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo, ako te može išta utješit - moja prijateljica je imala double 1:3000 (imala je 38. kad je rađala), ja sam imala double 1:84, pak su UZV-ovi od 18.-20. tjedna meni i njoj bili OK, moja amnio je bila u redu, moj kombinirani mi je bio 1:2690, ona nije radila kombinirani, ni amnio. Sve su ti to varijacije na temu, ja sam uvjerena da će ti dr. reći da je taj rezultat 1:800 OK.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

hvala ti
    Bila jucer kod svog gina. i on kaze da je sve u najboljem redu jer da i tako taj triple test ima veliki % laznih nalaza..to me primirilo..i jos cekam UZV kod Kosa pa cemo biti puno mirniji...

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •