Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 53 od 53

Tema: stres ili???

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Meni je od self-help metoda najbolje smirilo situaciju to što sam odlučila odmah i otvoreno rješavati konfliktne situacije, te kvalitetnije i odlučnije inzistirati da se poštuje moja odluka i riječ, tj. kad kažem NE/DA to ostaje NE/DA pa makar se nebo otvorilo i ne zanima me tko će se uvrijediti. Otada moje misli su malo staloženije a ja mirnija, iako je to još daaaaleko od normalnog funkcioniranja :/

andrij avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj devet_mjeseci prvotno napisa
    Osobno sam tri godine bila anksiozna i imala napadaje panike - ukratko: oblio bi me hladan znoj, srce bi ubrzalo, gušilo bi me, grlo bi se potpuno osušilo... Vrlo neugodni i ružni osjećaji. Da mi mama nije psihijatar, tko zna što bih sve pomislila - bila sam uvjerena da umirem... U nekoliko navrata uzimala sam Apaurin, a kasnije je Persen bio sasvim dovoljan. Nije prestalo dok u životu nisam raščistila neke situacije koje su me jako opterećivale, a zatim su se napadaji prorijedili da bi na kraju i prestali. Danas me ponekad uhvati anksioznost, ali već znam predvidjeti kada i zanemarivo kratko traje jer brzo rješavam stresne situacije.

PS. Zbog vlastitog mira (kako bih bila 100% sigurna da mi ništa nije) prošla sam sve žive pretrage - od krvne slike, preko EKG-a pa i ultrazvuka srca. Sve je bilo zdravo da zdravlje ne može biti.
    Hvala ti na ovom upisu ...

gabrijela7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

jeli netko koristio aktivin h

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove