-
Ja sam sklona vjerovati da razlog poteskocama sa zacecem ne treba traziti u prethodnom koristenju kontracepcijskih tableta.
Za zacece znamo da su, grubo receno, potrebne ovulacije i primjerena debljina endometrija i to je ono na sto tablete utjecu.
Utjecaj hormona iz tableta prestaje gotovo odmah sa prestankom njihovog uzimanja, a eventualan utjecaj na stanjenje endometrija bi trebao prestati vec nakon prvog prirodnog ciklusa.
Prema tome, ne vidim kako bi te iste tablete mogle utjecati na nas i nakon 3, 6, ili 12 mjeseci nakon njihovog koristenja. :/
Naravno, nije sve bas tako jednostavno, kako sam ja to napisala gore, i tko zna, mozda tablete utjecu recimo na kvalitetu jajnih stanica, ali to bi se valjda znalo iz iskustava iz MPO...
A sto se promjena u menstrualnom ciklusu tice, pa nakon sto smo 5 ili 10 godina pili tebleta iznenada shvatimo da taj ciklus vise nije isti kao onaj prije toga, ja mislim da razlog treba traziti u tome sto smo za isto toliko godina i mi sami stariji, a ne u tabletama.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma