-
Stize purgerica, ljubav mamina i tatina
Drage moje rode kucnuo je i taj cas, iako ja jos uvijek ne mogu da vjerujem da se sve to meni dogada. U srijedu 17.10., aBd, carskim rezom na svijet treba da dode mamina i tatina ljubav najveca, nasa mala purgerica. Jako sam uzbudena i ne znam da vam opisem kako se osjecam, kao da se nista od ovoga ne dogada meni, emocije su mi pomijesane od brige da li ce sve biti ok sa bebom i hoce li sve proci kako treba do zamisljanja prvog susreta sa bebicom i kako cu se snaci u ulozi majke. Tako sam sretna sto cu uskoro drzati svoj mali zamotuljak u rukama a s druge strane malo mi zao sto vise necemo moci biti 2u1 i nece moci ici sa mnom gdje god da krenem (znam da je glupo ali tako ce mi nedostajati lupanje, guranje, protezanje u stomaku, to me uvijek tako raznijezi
). Iako je termin krajem mjeseca beba je vec spremna, posteljica skroz zrela i ne mozemo vise cekati, posto gospodica sjedi na guzi i nema namjeru da se okrene cika doktori su odlucili da joj progledaju kroz prste i puste je van ranije jer ocito joj se zuri.Bilo kako bilo, ja sam skoro pa spremna jos par sitnica da pripremim za porodiliste i to je to. Ynam da nemam potrebu to ni reci ali vibrajte i drzite nam fige u srijedu a ja cu javiti sretnu vijest,aBd, cim budem mogla, saljem sms nekoj od mojih sarajevskih roda koja ce to objaviti na forumu.
Svima vama od srca zelim da sto prije dodete do cilja i da se nadete na ovim slatkim mukama na kojima sam ja sada jer zahval;jujuci vama i ovom forumu i ja sam skoro pa stigla do svog cilja. Sve vas ljubimo ja i moja mala purgerica kojoj su mama i tata odlucili da daju ime EMA.
Drzite fige meni i Emi
-
-
-
sretno tebi mama, i tvojoj Emi.drži se.pred ciljem si,još samo korak i u cilju si.
:D
-
~~~~~~~~~~ za što ljepši porod!
za Emu!
-
sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~ za što ljepši porod!
za Emu!
-
sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Sretno!!
-
Sretno
-
Sretno
-
Sretno
-
Sretno i dobro nam došla Ema
-
-
-
Joj kako si lijepo i jednostavno opisala taj vjerojatno ( ja ga još osjetila nisam pa ne znam) najdivniji osjećaj...
želim vam sreću do neba i dalje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
joj, kako se sve to izdogađalo brzo, vibriram da sve super prođe i da uskoro upoznate vašu Emu
-
Jedva čekam s tobom!!! :D :D
Nemoj žaliti za trudnoćom jednom kad se beba rodi.
Staviš ju kasnije u maramu i osjećaj je isto super
i tebi i njoj, (još i bolji jer konačno vidiš svoje čudo svaku sekundu)
-
Sretno!
-
Sretno tebi i Emi
-
sretno
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
Sretno!!!
-
Nek vam je što lakši porod i neka Ema ugleda svijet sa glasnim plačom. A poslije se puno mazite
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
JOš malo pa ćeš se maziti sa svojom Emom.
Sretno
-
Sretno
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
želim sam da sve prođe bez problema! sretno!
-
-
Sretno!
-
Sretno !
-
Vibram za brzi oporavak poslije carskog i zdravu bebicu
-
Draga ne mogu vjerovati da je već toliko vremena prošlo. Sjećam se kao jučer da je bilo kada si krenula s postupkom. Vibram da sve bude u redu i da se što prije oporaviš i zagrliš svoju mrvu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
prekrasno draga, bliži se tvoj najljepši dan u životu koji, ni sa čim se ne može mjeriti
-
Sretno
-
sretno
-
SRETNO~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Sretno!
-
-
Baš sam mislila na tebe i računala da se bliži sretan dan.
Potpuno razumijem te tvoje osjećaje, ali vidjet ćeš - slijedi nešto neopisivo lijepo.
Želim vam prekrasan prvi susret i radujem se s vama.
P.S. Naša se cura također trebala zvati Ema, ali smo u zadnji čas odustali i sad imamo malu Maris. Divno mi je ime Ema, kratko, a nekako veliko. Tako lijepo ime za vašu malu princezu.
-
sretnoooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Osoblje foruma
-
sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
Draga sarajevo, kako je to brzo prošlo..... Sretno !!!!!
-
-
-
Sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma