Stranica 2 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 168

Tema: ZPB 2005/6 (17. dio)

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Kod nas je i upala grla jednom počela s povraćanjem. nemora nužno biti od sira . Vibram da bude sve ok
    Natasa to mi bezpelenaštvo zvuči ko SF imam osjećaj da se mi nećemo nikad skinuti. svako jutro hoće tutu i sjedi na njoj po po ure. par puta se popiškio, gledao je, pljeskali smo al nije baš skužio. jednom sam ga skinula za tuš, popiškio se na pod nije baš skužio da je to to :/

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

velike puse ozdravilice Franu
    snoopy, uživaj maximalno!!!

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Jučer Gab skida pelene i neće ih nikako. I sad ja njmu velim: "Dobro, budi bez pelena, ali mi moraš reći kada ti se piški! Tu ti je tuta a u kupaonici daskica za wc" - ono logistika sva raspoređena. I nakon mog sedmog upita u 45 minuta, glatko odgovara NE, da bi se 30 sekundi kasnije popišao na tepih...

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja sam u banani s pišanjem u wc. Lako mi je bilo s D. i L. uredno su sjedili gdje ih ja stavim, a Karlo..... nema šanse da on piški sjedeći, kad Luka (idol) piški stojeći. Razmišljam o klupici za wc

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Samo se brzinski javljam. Sve vas citam ali nikako da stignem pisati. Pusice

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Kupila ja i stepenice za wc (odvojeno od daske tako da može sam oprati ruke i gledati dok kuham jer mi se i tu petlja sve više) - no tepih ostao zapišan!

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

bili kod ped - viroza...
    povraćanje najvjerojatnije od šlajma...
    inače je super volje, samo mu se smanjio apetit...

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Olivija prvotno napisa
    Jučer Gab skida pelene i neće ih nikako. I sad ja njmu velim: "Dobro, budi bez pelena, ali mi moraš reći kada ti se piški! Tu ti je tuta a u kupaonici daskica za wc" - ono logistika sva raspoređena. I nakon mog sedmog upita u 45 minuta, glatko odgovara NE, da bi se 30 sekundi kasnije popišao na tepih...
    hahaha kao da gledam Ivora. Ista stvar. "ne" i "ne" i onda se zaigra i pi-pi gdje se nađe

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

svi imaju teorije kako curice to brže sa skidanjem pelene ali Mili se ne da 8) ona piški po nekim uglovima kad joj skinem pelenicu. ko mala mica-maca. na tutu ni pod razno, kaže "žulja" - fina guza - na wc neće, kaže "plaši" - ne voli to kad se pušta voda. eto. ne znam kaj da zmislimo treće...

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

E , i meni je Gab počeo s "boji", pa onda nadoda "mama cuva" ili "tata" ili ans jednostavno sve nabroji pa velli "cuva"... I prije je bio zeko - nije baš neustrašiv kao Keti, ali sad to i verbalizira, pa se zalijepi za mene ili tko mu je već najbliži...

btw - Višnja iz CH je postala teta malom OLIVERU!!! Vidjela sam sličice, i mali je preslatka mala crna štrucica!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

btw - Višnja iz CH je postala teta malom OLIVERU!!! Vidjela sam sličice, i mali je preslatka mala crna štrucica!
    bravo za tetu Višnju! čestitaj joj od zimskica

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

pozdrav svim zimskicama

nakon viroznog vikenda (ja i L. povraćale i preležale), bljak, BLJAK! da vam javim trenutnu Jakovljevu fazu:

- prije 10-ak dana (otkad sam dobila m.) došli smo nekako spontano i do prospavanih noći. dođe nam u krevet tek pred jutro. totalni preporod :D sad, ne znam ima li to ikakve veze s m., ali ako ima, nije mi žao što sam ju konačno dobila. s druge strane, sad kad sam to i napisala, stoposto ću se ureći i sve će se vratiti na staro

- dnevne podoje konačno uspijevam odgoditi tako da, kad mi dođe u krilo, kažem mu kako se cike odmaraju, i da mi umjesto cikenja trenutno možemo raditi nešto drugo. obično se tada počne ogledavati oko sebe u potrazi za nekom aktivnošću. ne smijem reći da mlijeka nema, jer mi obično vrati s "blako... ima, hi-hi-hi"

- od aktivnosti mu je trenutno najdraže crtanje (pod sekinim utjecajem ). je da ponekad crta po pločicama, kauču ili stolu, ali polako prihvaća da nam za crtanje treba "papirrrrrrr"

- od motiva, najdraži su mu brod, riba, puž i sunce. u njegovoj izvedbi sve su to nedefinirane žvrljotine, ali on za svaki crtež Lauri naglasi što predstavlja, pa ona dopiše naslov crteža, da i mi ostali smrtnici možemo prepoznati njegove apstrakcije

- počeo je slagati trodjelne rečenice tipa: "rita baeeeeliki brod" = crtam velik brod, "maki mama tu" (kad netko sjedne na mamino mjesto )

sinoć smo bili u šetnji uz more i dok je sunce zalazilo, ja sam mu pokušavala objasniti da sunce ide spavati. nije me puno slušao, radije je jurcao po plaži, ali kad je sunce konačno zašlo, zaustavio se, rekao "noci" (da ga dignem) i "cunce nani". ipak me skužio

pusa Franu za brzo ozdravljenje ~~~~~~~~~~~~~~

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

cekana, i meni je bilo SF dok nisam probala i dok nije nekako krenulo

dzez, super mi je ovaj tvoj opis i drago mi je da ste sad zdravi

A glede spavanja, ne znam kako je kod vas, ali mene moje cure bude u 5.30. Uz sva nocna budjenja stvarno jedva ustanem ujutro.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj NatasaM... prvotno napisa
    A glede spavanja, ne znam kako je kod vas, ali mene moje cure bude u 5.30. Uz sva nocna budjenja stvarno jedva ustanem ujutro.
    Ajme nama je bilo tako dok smo dojili, sad je situacija puno bolja...
    A valjda će se promijeniti... držim fige

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Keti se obično budi oko 7. Al zato ima puuuno noćnih buđenja.
    Noćas smo se od 2-4h igrale s vitezom i konjem.
    (i onda se pitam zakaj sa svim na poslu kasnim! )

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Mala, hvala.

sanjo, Lana se isto budi nocu, najmanje sata bude budna. Zato ponekad odgledam reprize nekakvih serija iil neki dokumentarac, a njoj dam kemijsku i papir neka crta.

Meni je nekako veci problem Leda koja se dize prije Lane i kojoj nikad nije trebalo puno spavanja. Naucila sam je da se sama ustane i upali si crtani, ali me isto ponekad probudi, mora mi nesto reci ili ispricati sto je sanjala.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Vidim da je nešto divlje u zraku ovih dana jer i Ivor zadnje dvije noći baš loše spava :/ Ne znam jel to zbog grijanja pa mu je vruće (moramo kupiti neki dobar ovlaživač zraka pa će možda to pomoći), staaalno se otkriva i gura gore na vrh ruba kreveta, onda počne kmečati, malo ga vratimo nazad i nastavi dalje. Ali dosta se često budi... a bilo je faza kad je možda jedanput ili dvaput zavikao "ma-ma" ili "ta-ta" i samo nastavio dalje.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja sam pred jutro u 3 navrata grlila WC - ne, nisam trudna; jučer sam pojela neko odstajalo povrće... još uvijek mi je u želucu oluja...
    a osjećam se kao krpa...
    uz sve to, F mi je dobio proljev, povraćao opet noćas...
    no dobro, malo po malo je počeo jesti... pije puno... cica puno...
    sreća da je pun volje i snage... trči, igra se skrivača, hrani plišance i kuha im...
    i isprobava neću - zadnjih par dana najdraža riječ..

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Magriz i Fran da nam se brzo oporave!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Magriz, Fran

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

magriz&fran
    a mi smo jučer puhali mamine brojne svjećice na torti i mila mi je jako pomagala! bila je jako slatka - sve poklone "ponke" je pomagala raspakirati i nekako je skužila da cijela ta gužva ima veze s godinama jer je nešto jako komplicirano rekla što je završilo s riječi "godina" a moram vam se pohvaliti da sam izgubila u dva tjedna 4 kile! :D to je poklon samoj sebi bio...
    pozdrav svima, a najveći našim trudnicama, u ovaj divni jesenski dan

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

O-ho-ho! Sretan rođendan Koko!

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

koko - sretan rođendan!!!
    bravo za kile!!!

ja sam danas dobro - sinoć sam bila mrtva umorna (cijeli dan na malo juhe i čaja i sa šlajfanjem u želucu)
    F je super volje, još kašlje, i ima proljev (antibiotik ), pa ako danas bude još proljevastih stolica (3 do sada) prestajemo s antibiotikom...
    nosić je puno bolje, jede dosta dobro, više ne povraća... i najbolje od svega - opet je mali zafrkant i dešpetoža :D

još samo da prestane proljev, da se vratimo u platnene i da nas kašalj prestane mučiti...

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

magriz i fran ~~~~~~~~~~ da ozdravite
    Koko, sretan rodjendan, a za kile ne mogu naci nekog jako zavidnog smajlica

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Magriz i Fran

Koko sretan rođendan :D

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

mi sutra ujutro idemo na cijepljenje, konačno (nakon onih silnih putešestija kod pedijatrice koja ga nije htjela cijepiti-već sam pisala o tome). E sad, on je zdrav, jedino što mu ujutro kad kihne izleti van iz nosa svega i svačega, ali samo ujutro.
    Valjda je to ok. Pa i ostala djece se cijepe sa punim nosićem, zar ne?

Samo da to obavimo...

Magriz i Fran
    Koko sretan ročkas

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

hvala na čestitkama
    mala, sretno na cjepljenju!
    fran i magriz, drz'te se!
    svima puse u ovaj sunčan dan baš su divni ovi sunčani jesenski dani - obožavam tu sezonu ranojesenju u bojama...

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Koko prvotno napisa
    baš su divni ovi sunčani jesenski dani - obožavam tu sezonu ranojesenju u bojama...
    Jooj, ja isto... baš si ovih dana razmišljam o tome kako zapravo volim jesen baš zbog tih boja sve dok ne pada kiša-super je!!

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Mala01 prvotno napisa
    Citiraj Koko prvotno napisa
    baš su divni ovi sunčani jesenski dani - obožavam tu sezonu ranojesenju u bojama...
    Jooj, ja isto... baš si ovih dana razmišljam o tome kako zapravo volim jesen baš zbog tih boja sve dok ne pada kiša-super je!!
    I ja, i ja! Samo ne volim kišu i kada sve ogoli, a dok je ovako lijepo i povremene magle su mi romatične.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Skoro se zaboravih pohvaliti da sam danas prvi puta razgovarala telefonom s Gabom!

Čula sam se s mamom, a ona mi veli da joj Gab uzima slušalicu pa sam mu počela nešto pričati, a on se samo smije. E ali onda me je iznenadio kada sam ga pitala je'l bio fin ručak, pa mi je odgovorio "fino", pa sam ga pitala hoće li ići s bakom u park, pa mi je rekao "park", i još mi je poslao pusu i rekao "bok"
    E sad, vi mame super naprednih djevojčica pričalica - možete slobodno odmahnuti rukom - Mala i Magriz će sigurno znati kako se osjećam!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

mi sutra ujutro idemo na cijepljenje, konačno (nakon onih silnih putešestija kod pedijatrice koja ga nije htjela cijepiti-već sam pisala o tome). E sad, on je zdrav, jedino što mu ujutro kad kihne izleti van iz nosa svega i svačega, ali samo ujutro.
    Valjda je to ok. Pa i ostala djece se cijepe sa punim nosićem, zar ne?

Samo da to obavimo...
    Hehe, išle mi jučer na cjepljenje, al je pedica odbila cjepit jer ima na nogama neke mrljice, pa ako je alergija na nešto, onda bolje ne cjepit da se ne ospe cijelo tijelo.
    E, kako je P bila sretna kad smo izišle vani, jer sam je toliko pripremala na to cjepljenje, sve joj opisivala šta će teta radit, nikad je nisam vidila tako sretnu kad smo prošle bez najavljene procedure, hehe
    Koko- sretan roćaks!
    Inače, nemamo velikih novosti, jučerašnje vaganje kaže 13,5 kg, 88 cm

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj bubica27 prvotno napisa
    Inače, nemamo velikih novosti, jučerašnje vaganje kaže 13,5 kg, 88 cm
    :shock: Baš je velika!
    Ali joj nažalost cijepljenje ipak ne gine...

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Na poslu sam doslovce zatrpana, doma ne stignem do kompa.

Razmišljala sam napraviti mini-Halloween party za Keti (jučer me strefilo, kao - baš bi mogla). Ak stignem ovih dana pokupim nešto ideja s neta, a realizacija ovisi isključivo o slobodnom vremenu.

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Sanjo, a kako bi trebao izgledati takav party? Meni to nikad nije palo na pamet, nekako mi nije bilo u tradiciji mojih roditelja, pa ni ja to nisam bas prakticirala. Leda se u vrticu reze bundevu, crta na zadanu temu - i to je to.

Jucer se Lana 3 puta zapisala, i to odmah nakon sto mi je javila, uopce je nisam stigla odvesti do WCa. bila mi je i malo topla pod rukom, ali mi nije dala da joj izmjerim temperaturu, a poslije je bilo sve OK (i piskenje i temperatura). Pretpostavljam da je u pitanju reakcija na cjepivo, ped. nas je upozorila da reakcija ide tjedan do dva nakon cijepljenja, a jucer taman bilo 7 dana proslo.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

E sad, vi mame super naprednih djevojčica pričalica - možete slobodno odmahnuti rukom - Mala i Magriz će sigurno znati kako se osjećam!
    moram ti reći Oli da ja već dugo pričam s Ivorom na telefon, ali ako se pričanjem može nazvati to da on nešto melje, baš ga ne kužim, ali zna koji put i nešto odgovoriti. Uglavnom priča o onome s čim se trenutno bavi (ako se igra sa autićem, onda govorit "tutuna" i tak).
    Bubica-Petra je stvarno velika cura! ja mislim da Ivor ima oko 13 a težak mi je strašno
    MI SMO SE KONAČNO CIJEPILI! Prije nego smo išli sam mu mjerila temp (nije imao, iako je on meni uvijek vruć), iz nosića mu malo izađe ujutro kad kihne (valjda se nakupi prek noći), i onda mi je malo zakašljao prije polaska (a meni odmah mrak na oči ) no kad smo došli u ordinaciju, pogledala mu je grlo, poslušala pluća i rekla ZDRAV JE .
    Pikicu je dobio u guzu, i nije rekao ni "a" miš moj mali 8) Ja stvarno ne znam što to znači kad se dijete plače kod cijepljenja... ali sam zato rekla MM da će nas očito njegov brat koštati živaca jer to bi stvarno bilo previše da i on tako dobro reagira na doktore općenito
    Sad smo mirni iduće 2 godine (što se Ivora tiče ).

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Sanjo, a kako bi trebao izgledati takav party? Meni to nikad nije palo na pamet, nekako mi nije bilo u tradiciji mojih roditelja, pa ni ja to nisam bas prakticirala. Leda se u vrticu reze bundevu, crta na zadanu temu - i to je to.
    Nismo ni mi inače "slavili" Halloween, ali.. sad mi to dođe ko neka vrsta "majmunovog". Razlog da se okupi nešto ljudi, dječice.. i da se zabave. A njima je super što god da je drugačije od uobičajenog.
    Uz to moje maleno voli vještice i metle, pa.. :D

Pogledaj malo na stranici Marthe Stewart. Ima stvari koje super izgledaju, ali nisam sigurna jesu li prezahtjevne uz moju nespretnost, neorganiziranost i manjak vremena.

Mislila sam izrezati neke siluete vještica na metli, bundeva, maca, svijeće.. dubiti pravu bundevu (ili više njih).. možda neka prigodna hrana (što god to bilo.. ). Imam još 2tj, pa možda nešto smislim.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

moram ti reći Oli da ja već dugo pričam s Ivorom na telefon, ali ako se pričanjem može nazvati to da on nešto melje, baš ga ne kužim, ali zna koji put i nešto odgovoriti. Uglavnom priča o onome s čim se trenutno bavi (ako se igra sa autićem, onda govorit "tutuna" i tak).
    ja te nisam htjela bedirati, ali sad kad je i Mala, onda da te i ja... s F već jedno mjesec dana pričam na tel kad sam na poslu ili negdje vani, a priča i s tatom, bakom, didom...

prestali smo s antibiotikom jučer i više nema proljev
    kašljuca još malo, nosić opet manje curi...
    jede skoro kao i prije...
    smršavio je 1/2 kg

Koko - baka i drugi tjedan čuva F - hoćemo li trogeneracijski čvenk?

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

O, onda smo mi najstidljiviji On baš i ne melje puno kao npr. Ivor, tu i tamo nešto galami na svom jeziku, ali ako mi se obraća s nekim pitanjem/zahtjevom/komentarom onda obično točno znam što govori. Što ćeš! Čovjek od malo riječi Na koga li je samo

Ajd super da ste se oporavili: sad će on na bakinoj papici sve vratiti!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Čovjek od malo riječi Na koga li je samo
    hehe to su ti jarci! Tako i MM. Malo priča. Moja mama me stalno ispituje da jel se on nešto ljuti Ne moram vam ni reći koliko smo već zajedno, i ona me i dan danas koji put to zna pitati

Ivor je jučer bio na cijepljenju. Već sam rekla da je sve dobro prošlo, jučer smo mu stavljali obloge i sve je bilo ok - do danas! Naime, nazvali e baka i deda oko 11 da je njemu cijela ta strana guze gdje su ga piknuli natekla i jako je crvena :? Nema temp., dobre je volje, ali da je fakat nateklo (promjera 8-9 cm?! e sad dal su im veće oči od straha, ne znam, ali eto..).
    Ne znam sad kaj da radim, jel to normalno da tek drugi dan reagira tako na cijepivo? Da se nije nešto inficiralo kod uboda? Nešto je jučer sestra mijenjala igle i što ti ja zna.. nisam baš skužila jer sam bila koncentrirana na Ivora i nemu pokazivala autiće da ne misli na ubod...

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Gabu je isto bila otečena guza od te zadnje pikice: možda 5 cm u promjeru, i dosta izbočeno. Nisam mu ništa stvljala jer mi se nije žalio da ga išta boli. Prošlo je za 3-4 dana.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Gabu je isto bila otečena guza od te zadnje pikice: možda 5 cm u promjeru, i dosta izbočeno. Nisam mu ništa stvljala jer mi se nije žalio da ga išta boli. Prošlo je za 3-4 dana.
    Hm, ali čudno mi je kak mu je to tek danas, a jučer cijeli dan mu je bilo ok, čak i danas ujutro kad sam ga predavala baki i dedi... tek kad su ga oni išli prematati oko 11 onda su skužili da je dosta natečeno.
    A ništa, budem nazvala pedijatricu čisto da mi savjest bude na mjestu, ali ako je to tak uobičajeno, onda će valjda biti ok.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Da - isto sutradan, a ne odmah... Ali svejedno, javi se pedici...

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mala, nama je sestra tamo odmah rekla da je uobičajeno crvenilo oko pikice na guzi (docjepljivanje 5u1 smo mi imali) i to baš tako, drugi dan. mili se isto zacrvenilo i malo se ispupčilo a veličine je bilo ko 5 kuna otprilike... stavljali smo taj dan hladne obloge i imali smo osjećaj da joj je baš pasalo. onak bi nam se umirila kad bi joj to stavili. poslije je bilo sve manje i manje a još jedno vrijeme je bilo tvrdo okolo.
    magriz, ajmo se čuti sljedeći tjedna onda. sad pičimo u zagorje zelene :D
    svima veseli vikend!!! nadajmo se da nam neće padati kiša ili puhati vjetar. mila u zadnje vrijeme ni u ludilu neće kapu na glavu... :? :/ :?

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Mala, ne znam s cim je cijepljen, ali kod Di-Te-Per je normalno da dijete reagira nakon 3-5 dana. Npr. znam maleckog koji je Infanrixom cijepljen u svojoj 5. godini i reagirao je tek 5. dan - bas je bilo tako kako opisujes, oteklina poprilicno velika i crvenkasta.
    Proslo s hladnim oblozima.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Još nam je crvena guza, ali meni glavno da nema temperature i da je on ok. Malo se smanjilo (recimo na promjer 5 cm ) ali očito da dečko dosta reagira no, hladni oblozi pomažu pa mislim da će biti ok. Na kraju nisam uspjela dobiti pedicu ali kako mu je malo splasnulo, nisam ni inzistirala.
    Hvala cure

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Da se javim malo.Prošli tjedan mi je bio koma,počela sam povraćat,pa na posao,s Grgom,uglavnom tjedan dugačak kao godina,pa sam od petka na bolovanju :D
    Znam da ću poludit doma,ali ne mogu ići na posao a nemam ni WC kak se spada,već koristimo jedan od kafića pokraj,a možete mislit kako u njemu smrdi,cijeli prošli tjedan nisam smjela ući u njega.Ujutro dođem na posao i otorim si vrećicu za svaki slučaj I nadam se da mi neće naletit stranka pa da moram objašnjavat:"Čujte nisam smrtno bolesna samo sam trudna!"
    Nije ni doma ništa bolje,jučer ujutro sam dušu ispustila,ali danas je već bilo bolje.
    A da ne kukam previše,sad sam barem doma pa ću malo lakše izdržat!
    Mala,i Grgi je tako bilo dosta otečeno nakon cijepljenja ali se nije previše bunio i brzo mu je prošlo!Mislim da će biti sve OK sa Ivorom.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Bobaibeba - ah, što ćeš! Nadam se da će ti mučnine što prije proći pa da budeš stvarno u blaženom stanju! Mene su mimoišle (par jačih napada ali nisam povraćala) tako da je taj prvi period prošao stvarno o.k..

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Jutros je jako hladno i Lani sam obukla hulahopke. Presmijesna je kad ukoci nogice i pokusava hodati. :D

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jutros je jako hladno i Lani sam obukla hulahopke.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Jutros je jako hladno i Lani sam obukla hulahopke. Presmijesna je kad ukoci nogice i pokusava hodati. :D
    Sad si me podsjetila da smo Gaba učili hodati u čizmama jer se isto bio tako ukočio k'o limeni vojnik!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •