-
Ema je
!!!
Jučer se Gab nije dao natrag doma, no čim smo stigli do kreveta zaspao je k'o klada. To nam sad postaje onak: ne da se u krevet, a na živo već spava...
-
Moja šogorica Tea je upravo rodila! Čekam detalje!!!!
-
Oli cestitamo sogorici.
I mi imamo prinovu u familiji. Moja sestricna je rodila u nedjelju u 2:30 ujutro. Decko 3100g i 50 cm. Sve je proslo super. :D
-
ema
preslatka je, okice različak! svizac, spremate se na put ili ste tek tako vadili putovnicu?
moram ići....puse
-
Bravo za prinove!
Malena Veronika je duga 51 cm, teška 3600 g i rođena je točno 11 godina nakon Andrije (svi već znaju moje nećake Andriju i Rebeku)!
Veli brat da su oba puta slavili Valentinovo
. Šogorica je dobro, sve je bilo prirodno: bez dripa i epi :D
-
Olivija,super za šogi i malu Veroniku (preslatko ime
) :D !!!!
Kako se ti držiš?S trbuhom,i Gabovim cicanjem,mislim?
-
:D dobro nam došle, bebe!
-
Baš sam se žalila na Zimskim trudnicama...
Problem mi postaje nošenje: iako je Gab svega 12tak kila, baš osjećam umor kada ga previše dižem u toku dana. A mi smo na 4. katu bez lifta tako da neke dane jednostavno ne mogu izbjeći zajedničko penjenje i nošenje (nekada ode sam skroz do gore, ali neke dane mi se objesi za noge i "mama, nosi"). Pa npr. pranje guze nakon kakanja i sl. aktivnosti.... Ima tih situacija dosta, ali sam baš zadnjih 10tak dana primjetila da moram usporiti.
Cicanje je bolno (prva 3-4 guca) ali na svu sreću sada je to 1-2-3 puta dnevno (vikendom 3, obično 2, a danas će npr. biti jednom jer je jutros zaboravio). Kako se promijenio sastav mlijeka (sada imam kolostrum) tako je Gab počeo jesti više mesa i ribe. Sad je problem ugurati malo voća, a do nekidan je živio samo na voću i Mlijeku.
-
Olivija , čestitamo!!!
Molim te prenesi Hrvoju, Tei i malim Jukićima puse od nas ..
-
-
U petak smo se cijepili.
Sad Keti kuri. Idem na neki sastanak i brišem doma, pa doktoru.. Jako sam ljuta.
-
Pusa Keti
Pozdrav svima, duugo me nije bilo. Preselili smo se. Max je s dojenjem kao i Mila, prije i poslije posla, prije spavanja i koji put po noći. Počeo je puno pričati , pogotovo u zadnjih tjedan dana.
Najbolje je kad mi kaže za nešto Ne, maaamaaa, neeee, tonom kao da kaže:" kaj si normalna?"
U jaslicama konačno neki pomak vezan uz sve s čime nisam bila zadovoljna (plač, jedna teta, hrana...), sad nam je ipak malo lakše.
S druge strane, na poslu malo jači tempo ali neću se žaliti.
Još ne planiram drugu bebu iako menga već četvrta prošla. Pričekat ćemo godinu, dvije.
Ima li zainteresiranih za Interliber jedan dan popodne?
-
Ej, Ivček! Baš mi je lijepo vidjeti Maxovo lišce! Drago mi je da su jaslice napokon profunkcionirale.
-
-
Pozdrav zimskice!
Da prijavim smanjenje dojenja
- P bi dojila uvijek i stalno pa sam nešto morala poduzet.. nekad pucam kad visi po meni cijeli vikend ili kad se ne da odvojiti od mene za vrijeme dnevnog spavanja.
Jučer sam isprobala tehniku sa flasterom i išla vidjet kako reagira, pa ih zalijepila preko bradavica i na njeno traženje zizi rekla da mamu buba, i malo joj pokazala "nedostupnost" zizica.
Pa me grlila i mazila, pjevale smo, nosale se, ali nije više tražila, osim prije spavanja. Tako sam joj i rekla da me bubaju, ali da ćemo malo samo papit prije spavanja.
I danas kad je došla iz jaslica nije ih ni tražila, samo dva tri puta sebi rekla "nema zizi". Jako me čudi da joj je išta upalilo da smanji dojenje!
Planiramo drugu bebicu, pa bih i zato htjela napravit postupno odvikavanje i prestajanje..
Počela je jako puno pričati, odjednom sve govori, sad joj je najdraža riječ Rođendan, i baš je onako čisto izgovori i kaže Sretan rođendan
Kad se zaigra sa puzzlama onda recitira pjesmice iz jaslica Išo medo u dućan, Eci peci pec i sli..
Jako je zanimljiva i baš sam ponosna na nju kako sve kuži, pamti i upija, iznenadi nas svaki dan svojim novim postignućima.. mišica mala
-
Bubice, super je fora s flasterima, ali garantirano kod Maxa nema šanse za tu foru, barem ne još..
Meni je sasvim ok da doji prije i poslije vrtića, prije spavanja i jednom-dva put po noći, ali noćno je kod nas puno češće. Ja sam mu prodala spiku da se cike po noći i dok sam na poslu moraju puniti i da po noći bubaju i spavaju cike i sve on to kuži i priča i onda me po noći pit: punila? ima? i hoće probati da se uvjeri, a kod mene stvarno uvijek ima, nikad nije uspio posisati toliko da ništa ne ide.
Noćas i jutros smo imali po 15 minuta jaki plač, tražio da ga se nosi, nije htio cicati, malo sam se prepala, poslije toga sve ok. Pretpostavljam da je sanjao ružno, i ja sam imala noćne more noćas.
Kako je Keti?
Nisam puno čitala unatrag, tko je prestao cicati? Ivor? Još netko?
Ima novih trudnoća? Za Malu i Oliviju znam. Boba? Još netko?
Jeste na porodiljnom? Dobivate punu plaću?
Max je počeo sam birati odječu i inzistira na ludim kombinacijama. Tete u vrtiću sigurno misle da nemamo love za robicu. Nosi neku staru jaknu i tatinu biciklističku preveliku kapu svaki dan u vrtić i ne odustaje. A nam je tak slatki u tim svojim kombinacijama.
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma