Stranica 2 od 5 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 223

Tema: ZPB 2005. (20.dio)

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mial, imaš pravo, osim vama i patriku nemam se baš čemu pretjerano smijati, i zato
    Moje dijete je ludo za BB-om i to još otkad se nije ni rodio jer prva sezona je baš išla kad sam bila trudna drugu szeonu je već đuskao na špicu, a prrošle godine je već imao i poseban ples
    Ne mogu reći da sam fan, ali isto tako ne mogu reći da ne gledam. Preužasni su mi oni komentari ljudi koji to kao "ne gledaju", a kažu da je to ovakvo ili onakvo - pa kak onda znaju, ako ne gledaju. Zato ja gledam, da bih mogla uopće stvoriti i izreći svoje mišljenje o tome.
    Da je baš najpoučnija emisija na televiziji - nije, ali u moru današnjih "nepoučnih" emisija, ova je još dječji vrtić. Tu prvenstvaeno mislim da ok, možda za nekakve školarce i nije baš da se ugledaju na "stanare", ali za svog dvoipogodišnjaka odgovorno kao svjestan roditelj, tvrdim da mi je draže da gleda BB, nego nekakav CSI s krvi do koljena ili sve češće filmove o nekakvim ratovanjima, tučnjavama itsl.
    Uostalo, to njegovo gledanje BB se svodi na to da čuje špicu i onda polud "došo big badej, došo big badej" i onda gleda ukupno punih 5 minuta i već je na svojim bagerima.
    A za nas vrijedi isto ona kombinacija bez tona - taman da i hoću nešto vidjet i čut, to je sve vrlo selektivno, tako da OK - pratim, al stvarno ne znam tko koga ii zašto baš u detalje

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mial, imaš pravo, osim vama i patriku nemam se baš čemu pretjerano smijati, i zato
    Moje dijete je ludo za BB-om i to još otkad se nije ni rodio jer prva sezona je baš išla kad sam bila trudna drugu szeonu je već đuskao na špicu, a prošle godine je već imao i poseban ples
    Ne mogu reći da sam fan, ali isto tako ne mogu reći da ne gledam. Preužasni su mi oni komentari ljudi koji to kao "ne gledaju", a kažu da je to ovakvo ili onakvo - pa kak onda znaju, ako ne gledaju. Zato ja gledam, da bih mogla uopće stvoriti i izreći svoje mišljenje o tome.
    Da je baš najpoučnija emisija na televiziji - nije, ali u moru današnjih "nepoučnih" emisija, ova je još dječji vrtić. Tu prvenstvaeno mislim da ok, možda za nekakve školarce i nije baš da se ugledaju na "stanare", ali za svog dvoipogodišnjaka odgovorno kao svjestan roditelj, tvrdim da mi je draže da gleda BB, nego nekakav CSI s krvi do koljena ili sve češće filmove s nekakvim ratovanjima, tučnjavama itsl.
    Uostalom, to njegovo gledanje BB se svodi na to da čuje špicu i onda poludi "došo big badej, došo big badej" i onda gleda ukupno punih 5 minuta i već je na svojim bagerima.
    A za nas vrijedi isto ona kombinacija bez tona - taman da i hoću nešto vidjet i čut, to je sve vrlo selektivno, tako da OK - pratim, al stvarno ne znam tko koga ii zašto baš u detalje
    I btw, to nam je savršeno sredstvo za izvlačenje iz kade, samo mu kažem, čuj Patrik počeo ti je BB, odi gledat, i evo ga već je vani

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Moje dijete je ludo za BB-om i to još otkad se nije ni rodio jer prva sezona je baš išla kad sam bila trudna drugu szeonu je već đuskao na špicu, a prošle godine je već imao i poseban ples
    Da je baš najpoučnija emisija na televiziji - nije, ali u moru današnjih "nepoučnih" emisija, ova je još dječji vrtić. Tu prvenstvaeno mislim da ok, možda za nekakve školarce i nije baš da se ugledaju na "stanare", ali za svog dvoipogodišnjaka odgovorno kao svjestan roditelj, tvrdim da mi je draže da gleda BB, nego nekakav CSI s krvi do koljena ili sve češće filmove s nekakvim ratovanjima, tučnjavama itsl.
    Uostalom, to njegovo gledanje BB se svodi na to da čuje špicu i onda poludi "došo big badej, došo big badej" i onda gleda ukupno punih 5 minuta i već je na svojim bagerima.
    I btw, to nam je savršeno sredstvo za izvlačenje iz kade, samo mu kažem, čuj Patrik počeo ti je BB, odi gledat, i evo ga već je vani

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Haj curke.....
    Dora se zove Doa Borata i zna brojati do 5
    Domi je savladao tutu
    Mislav je nemoguć

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

(eto mene opet)
    poruka za haribo - ne haribo, ova stranica topica je ipak moja
    ....i tako mene jučer traktorka pita da ne može na forum jer su nekakvi problemi u pitanju i dal ja mogu i ja njoj odgovorim da mogu bez ikakvih problema.... i danas šaljem ja taj post, i šaljem i šaljem i nigdje ga nema :? :/ :shock: ....
    poruka za traktorku - da, trak, i ja imam problema s forumom

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    Haj curke.....
    Dora se zove Doa Borata i zna brojati do 5
    Domi je savladao tutu
    Mislav je nemoguć
    Ma genijalni su,a Mislav je "naš"

:shock: Stijena-4 puta ode post- jel to da mi obavezno pročitamo ??

Točkice-mislim stvarno-kako si to mogla propustiti :shock:

Bobčice-Roko nema pelenu po danu i s tim nemamo nikakvih problema,ali kao što Mial kaže,zbog bočice nema šanse da mu za sada maknemo i po noći...no dobro,nije kraj svijeta!

Stijena-jučer nisam dobila tvoju poruku,opet

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

da, to sam izvela namjerno da me ne možete preskočiti, ali ne morate čitati sva 4, dovoljno je da pročitate samo 1
    OPET nisi dobila poruku, pisala sam sa svog moba jer MM nije bio dostupan, inače znaš da ti smsam s njegovog. Ne znam što se to stvarno događa, u životu nisam čula za nešto slično, a drugi bez problema dobijaju moje poruke, a da slučajno nisi blokirala moj broj tamo kod sebe :?
    mi smo s pelenama recimo ok, još imamo tu noćnu, ali služi samo za 1-2 noćna piškenja, ostalo traži na wc, a ujutro obavezno. Doma skoro nikada nema nikakvih nezgoda već dugo, ali u vrtiću ih još zna imati i to samo kod jedne tete :/ - dalje neću odkomentirati jer stvarno ne znam što....tako da to poglavlje polako, ali sigurno zatvaramo! :D

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!

ma mislim zbilja Stijena
    kuham, oblačimo se i jurimo po curku, ubija me ovo do 12 pisuckamo se poslje

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

evo i mene
    noćas opet bolovi i ujutro isto, i nestalo

BB nekada nisam propuštala, svakom sezonom gledam sve manje, petkom gledamo a ostale dane ako nema ništa drugo pametnije

u zadnje vrijeme dosta čitam, falilo mi jer dugo vremena nisam imala kada, odnosno čitala sam 1. ono što sam morala radi faksa, onda radi posla, onda je došao ivan...
    a mm radije surfa ili sad po novom si je nakon što je godinama bio vlasnik play stationa kojeg je radi ovisnosti o istom morao prodati prije sigurno 5 godina, kupio joystick i igra neku igricu (formulu) a ja onako iz prikrajka pratim da se ne vrati u recidiv od prije 5-6 godina
    za sada je pod kontrolom a i pitanje je kad dođe bebica koliko će imati vremena
    trenutno ivan ide rano spavati radi vrtića pa nam je večer slobodnaa kad je bio beba ne bi zaspao prije ponoći i 1

:/

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Prijavljujem se i ja...
    Matej je krenuo ponovo u jaslice - u utorak dva sata, jučer do iza ručka, eto danas ostaje na spavanju...
    Teta kaže da plače na početku, ali se poslije zaigra. U utorak je plakao skoro pola sata, ja čekala s Petrom ispred vrata, a onda su izašli na terasu na igranje i on je bio super. Jučer nije bio raspoložen za ići kući - svidjelo mu se. Danas ga je vozio MM - kaže da je samo malo zaplakao i kad je ušao već se smirio. Možda nam krene...
    Petar je još uvijek veeeliki sisavac, stalno bi sisao ili da se netko igra s njim.Budimo se dva puta noću, ali smo budni skoro po dva sata - jedan sat sisa, a jedan se igramo i uspavljujemo. Malo sam iscrpljena nakon ovih par tjedana , ali nadam se napretku.

Nikako da se riješimo kakanja u gaće. Ne ide i ne ide. Sad bar više nije tvrdo i ima stolicu svaki dan. I noćna pelena je kao da je netko litru vode ulio....

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    Bokić!

ma mislim zbilja Stijena
    kuham, oblačimo se i jurimo po curku, ubija me ovo do 12 pisuckamo se poslje
    ajde drago mi je da ne nasmijavate samo vi mene, nego da sam i ja vas (neke) uspjela nasmijati

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Scena od neki dan popodne.
    Lovre: Big brader. To ti znači veliki brat.
    MM i ja: :shock:

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Scena od neki dan popodne.
    Lovre: Big brader. To ti znači veliki brat.
    MM i ja: :shock:
    Odakle mu to :?
    Pametno dijete-poliglot

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja sam isto ostala malo :shock: kad je Patrik počeo po kući vikat "big badej" i prije nego je počela ova sezona, al opet si mislim valjda se sjeća od prošle godine pametna su ta naša djeca, nema što...
    kad bi samo malo više i bolje pamtio neke pametnije stvari

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Valjda mu baka rekla.

A i inače... Zna nekoliko riječi na engleskom (pozdrave.., pas, maca, miš, auto...). Počelo je tako što često posjećujemo Tonik Juice Bar, 'kafić' koji drži jedna povratnica iz Australije...

I sad mu je baza da kada nešto bezveze izmulja, pa ga ja pitam što mu to znači, važno odgovori: Ma to ti je na engleskom.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

I sad mu je baza da kada nešto bezveze izmulja, pa ga ja pitam što mu to znači, važno odgovori: Ma to ti je na engleskom.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A meni je super kad vas dvije (dalmošice) kažete riječ baza...to mi je tako super (ne znam zašto )

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

patrik isto hvata sve i svašta na engleskom s baytv-a, ali to je meni tako preeeesmiješno jer riječ ispadne takva da je jedva prepoznatljiva....na bilo kojem jeziku

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Lovre uglavnom dobro izgovara. Evo repertoara: gud morning, gud ivning, gud bajk, maus, dog, ket... S TV-a je 'uhvatio' jedino: vontuplej!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jel se igrate s nekim nevidljivim igračkama? Odnosno,Roko se često pravi da ima nešto u ruci npr. cvijet,pa mi to onda pokloni ?

Upravo jedem rožatu-jel volite to?

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Zdravo cureke,mi smo danas u frci,sutra nam je praznik pa smo u pripremama.
    Mi se stalno igramo s nevidljivim predmetima,novcima,a da samo vidite kako stavlja pregacu da bi kuhala rucak i skida cipele kad dodje iz skole,sve to u masti naravno,svaki dan ocekujem kad ce izmislit i svog naj frenda/icu za igrat se po cijele dane,jer je moja naj frendica godinama imala izmisljenog lika s kojim se igrala u kuci ,meni je to uzasno smijesno

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    NE!

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Zdravo cureke,mi smo danas u frci,sutra nam je praznik pa smo u pripremama.
    Mi se stalno igramo s nevidljivim predmetima,novcima,a da samo vidite kako stavlja pregacu da bi kuhala rucak i skida cipele kad dodje iz skole,sve to u masti naravno,svaki dan ocekujem kad ce izmislit i svog naj frenda/icu za igrat se po cijele dane,jer je moja naj frendica godinama imala izmisljenog lika s kojim se igrala u kuci ,meni je to uzasno smijesno

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Jel se igrate s nekim nevidljivim igračkama? Odnosno,Roko se često pravi da ima nešto u ruci npr. cvijet,pa mi to onda pokloni ?
    Mislim da smo to prerasli...nekad je prstićima s dlana uzimao "nešto", pa stavljao sebi na dlan (još uvijek nismo skužili što ), al prošlo ga, već dugo se nije tako igrao, dijete očito više voli ove opipljivije igračke
    A, kad smo već kod opipljivoga i novaca, Patrik je lud za "tupicama" (ne znam zašto ih tako zove, valjda mu je netko rekao da su to lipice, pa je krivo zapamtio), a zna ga lijepo zvati i "novac" (što mi ostali rijetko to tako zovemo ) i "kune", ali uglavnom kako ga god zvao, lud je za njim

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    NE!
    DA, al opet ja sve volim, pa i nisam neki kriterij

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

NE!
    Zašto?

Bobčice-koji praznik?

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

A ne znam, nekako ne volim..al zato volim raznorazne pite, KULEN, kulenovu seku i ine slavonsko/bosanske delicije

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ajoj nemojte o hrani
    ja volim SVE! (što ivan nije na mene???)
    mama mi je slavonka, kulen, seka, šunka, fina domaća pogača koju mama ispeče, slanina sa jajima-mljac, moj ujak je lovac-čobanac, gulaši

obožavam i dalm. spizu, hobotnica sa krumpirom ili na salatu, dagnje, škampi riba-još nisam ništa pojela da mi se nije sviđalo
    svo povrće na lešo

a slatko, njam, rožatu još nisam probala

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Dobro bi se mi slagale-ja obožavam sve što ste navele,naravno najviše slavonsku kuhinju -sarma,čobanac,sve od svinjokolje (osim onih žlipavih stvari...brrrr),ali kao i Yasmin,obožavam i sve morsko i zaista svu dalm. kuhinju!!
    I onda se jelte,čudim što Roko sve tamani
    A rožata...mislila sam da je puuuno finija,doduše sad sam prvi put jela (industrijsu) i ok mi je,pa onda kontam da je domaća puno bolja...jedino što mislim da ima milijardu kalorija

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jel se igrate s nekim nevidljivim igračkama? Odnosno,Roko se često pravi da ima nešto u ruci npr. cvijet,pa mi to onda pokloni.

Da i da.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Tko proizvodi tu rožatu?

U npr. Mercatorovom restoranu je skroz dobra (barem u Splitu).

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Proizvodi Dukat-najgore mi je to što nisam probala domaću pa ne mogu usporediti,nije ova loša,dosta se osjeti šećer i jaja...gledala sam neki dan na tv-u kako se to pravi i hvala lijepa,previše je to posla za mene...a baš kad se zaželim onda ću si kupiti..nema druge!!
    btw-kod nas u Merc. restoranu toga naravno nema

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

dosta se osjeti šećer i jaja...
    Ne bi se smjelo osjetiti. Ja rožatu, ako 'nanjušim' jaja, ne mogu jesti. A inače ju baš volim.
    Ovu Dukatovu nisam probala.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

dosta se osjeti šećer i jaja...
    Ne bi se smjelo osjetiti. Ja rožatu, ako 'nanjušim' jaja, ne mogu jesti. A inače ju baš volim.
    Ovu Dukatovu nisam probala.
    možda je u tome kvaka mog nevoljenja rožate.
    Ja sam je prvi i jedini put probala u nekom od restorana i osjetila su se jaja. bljak!

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    (eto mene opet)
    ....i tako mene jučer traktorka pita da ne može na forum jer su nekakvi problemi u pitanju i dal ja mogu i ja njoj odgovorim da mogu bez ikakvih problema.... i danas šaljem ja taj post, i šaljem i šaljem i nigdje ga nema :? :/ :shock: ....
    pukla sam kad sam ovo vidjela (4x isto)

a i utjesila se

sta je to rozata :?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj haribo prvotno napisa
    Na ovom što sam ja kupila piše da je to mliječni desert ,a nek me Splićanke nadopune....

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Slastica od jaja, mlijeka i šećera (mislim).
    Negdje ju zovu i flam i krem-karamel itd.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Do relativno nedavno sam bila uvjerena da je rožata naš domaći specijalitet. A onda su me moji domaćini u Madridu odlučili počastiti "svojim" lokalnim specijalitetom...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Je ja isto obožavam sve to i svojih 50 kg viška još malo pa ću se poduplati

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    (eto mene opet)
    pukla sam kad sam ovo vidjela (4x isto)

a i utjesila se

ma ja sam danas sva 8) kako vas nasmijavam, a i tješim

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
    koliko smajlića, pa vi se danas valjate po podu od smjeha!
    pa da ja krenem danas sa pohvalom:
    Kala danas super u vrtiću, bila nezgoda al veli teta otišla je sama na wc al se zaigra s papirom koji se izvlači pa joj pobjegne, ali danas nije bilo inata ni svađanja :D :D :D , a ja išla po nju s grčem u želudcu uh kako sam odahnula. dakle kao što sam i mislila to je sve bio revolt na mene. muka mi je zbog toga, ali mi je drago što sam skužila gdje je kvaka i odmah krenula u akciju ispravljanja. MM je vidio da se mjenja moje ponašanje pa ni on više ne visi na kompu čim dođe doma.
    Rožata nisam probala, al kad sam pročitala šta ide nemam baš ni volje, a šta jel se to kuha il samo kao tuče :?
    Jel se igrate s nekim nevidljivim igračkama?
    o da, da kad sam bila mala to mi je bila glavna brija i frendići i igračke nevidljive - veli moja mama milina zabila bi se u jedan čošak i po cijele dane nešto pričala. a Kala - nije tu na mamu, ali zato voli jako kunice, a medke sprema u kasicu. čim tata dođe s posla daj pusu i daj medu i pruži rukicu. jedno vrijeme bake nisu smjele doći bez mede
    BB = bigići
    volim ribe, al na gradele, maslinovo, hobotnicu, školjke i sl NE, slavonska kuhinja paše, a lička zakon ( krompira i zelja na sve načine )
    AndrejaMa baš mi je drago da se i kod vas smirilo s vrtićem! ma sve je to njihova reakcija na bebe.
    Yasmin samo ti njega drži pod kontrolom, ja mog pustila pa se mali razuzdao, e sad samo ga sjevnem očima pa se i on i komp smrznu
    Modesty Blaze Dora nek se zna tko je faca :D , Domi ,Mislav 8)
    Nina a šta se ti misliš provući ovo ti je žuti! ajmo raport kako je danas bilo?
    mama27 jeste još bolesni? ~~~~~~~~~~~~~ da nam što prije ozdravite
    eto za sad toliko a i ovo je previše

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

POZDRAV SVIMA! Danas sam isla zubaru al solo, nisam vodila Matea od kad smo izisli iz vrtica sav je cmizdrav i nos mu je procurio uopce ne kuzim :shock: kak ih moru izvesti van a neobuci im jakne!?i danas je ostao gladan ,veli teta da ne zeli sjediti za stolom, niti jesti,cjelim putem do vrtica sam mu trubila da mora malo papati i rekao je da bude malo papao i opet :/ nista.Osjecam se nemocno,jede samo grickalice koje druge mame donose :shock: ko da im klinci nemogu izdržati bez tog tih par sati!? kad smo odlazili malo je kmezio i mislim si jel razmažen kad mi kaže da hoce papati domeka nikako u vrticu,ni doma nista, cjelo popodne izigravam bolesnog majmuna trckarajuci u krug loveci ga da pojede zlicu variva,uporno me ignorira.teta veli da je bio dobar sudjelovao u svemu dok nije stigao rucak, neznam zasto mu to tak tesko pada!? sVIMA

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

MIAL nema predaje samo mi je gužva danas, nisam uspjela procitat sve postove ,bacila sam oko kad sam vidjela koliko ih je,odustala al sve vas

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

za sad Dobro jutro svima.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

za sad Dobro jutro svima.
    Dobro jutro i tebi

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

dobro jutro! STIJENA jel Patrik sad dobro u vrticu? Danas sam ga ostavila placuci,dosli smo u vrijeme doručka a to mu se nikako ne sviđa, sad mu je to šok do sad kad bi plakao obavezno bi ga uzela znao je da je mama ta utjeha kad je treba,a sad sam,sve mi je to nekako prerano ostavljat ga ipak je on jos mali dijecak koji prihvaca i promjene i navike,netreba zuriti,treba vremena al one su navalile da odem i nevracam se do podne ,koji užas!!!!! sory cure sto nonstop samo o vrticu al nije mi ni do ceg drugog!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nina-samo ti piši,a možda od cura dobiješ i savjet!
    Imala je Stijena na početku problema s ostavljanjem Patrika,pa vidi ZPB od početka 9. mjeseca !
    Meni je vrtić još uvijek i do daljnjega veeelika misterija
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da Mateo bude veliki dečko i da se što prije adaptira!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Rijetka su djeca koja vrtić /jaslice od početka prihvate dobro, koliko je i meni poznato svatko prođe ono prvo razdoblje adaptacije, koliko dijete, toliko i roditelj...
    Jest da je nadaleko poznato da ta adapatacija traje kraće što je dijete mlađe, jer koliko je god dijete teže ostaviti dok je manje, ipak je prilagodljivije na promjene. Tako da mi recimo prošle godine na početku i nismo imali nekih većih problema, skoro da nije uopće plakao, a s obziorm da nije još pričao nije niti govorio da neće u vrtić (ko npr. ove godine :/ ) što još vše roditelju težava odluku.
    Naši "problemi" su počeli tek negdje polovicom prošle godine, a kako je često bio bolestan, i često izbivao, to je i navikavanje svaki put ispočetka bilo malo :/
    Ove godine na početku svi znaju kakva je bila situacija i dočekala me skroz nespremnu, a najteže mi je bilo što je ove godine, s obzirom da je stariji i priča i glumi, jelte bilo nemoguće razaznati je li to njemu stvarno tako teško i traumatično ili je to ono APP - ako prođe, prođe - "bolje mi je doma ili s bakom, a još nisam ni vidio kako je u ovoj grupi u vrtiću", tako da ona njegova jutarnja zapomaganja: maaamaaaaa, nedemo vutićaaaaaaaaaa - su bila traumatičnija za mene nego za njega.
    No, situaccija se tako preko noći promijenila jer je gospon uvidio da je tamo čist ok i ova mu je grupa puno bolja i zanimljivija od prošlogodišnje - ono što mi je najvažnije je da imaju svoje dvoripte (skroz ograđeno, ne može nitko nikamo mrdnuti bez nadzora), tako d su non-stop vani i osim nekakvim osnaženjem imuniteta od prošle godine, jedino time objašnjavam činjenicu da još uvijek nije šmrkav, a ide u vrtić već mjesec i pol dana :D
    Dijete čim dođe u grupu u kojoj je i jedno dijete bolesno, velika je mogućnost da se razboli, tako da neoblačenje jakne samo po sebi ne može izazvati nekakvu šmrkavost, ako se prije toga nije zarazilo od nekoga. To doduše, ako je prehladno, može pogodovati bolesti (a i tetama ).

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

HVALA Trak bas kroz ovo razdoblje prolazim sama,mm mrtav-hladan,veli da pretjerujem da Mateo manipulira samnom,bas se osjecam jadno! vise nisam pametna jel bolje da doma sjedi sam ili u vrticu s prijateljima!?Kakvi su tvoji planovi kad ti istekne porodiljni?

Stranica 2 od 5 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •