mial, imaš pravo, osim vama i patriku nemam se baš čemu pretjerano smijati, i zato![]()
![]()
![]()
![]()
Moje dijete je ludo za BB-om i to još otkad se nije ni rodio jer prva sezona je baš išla kad sam bila trudnadrugu szeonu je već đuskao na špicu, a prrošle godine je već imao i poseban ples
![]()
![]()
![]()
Ne mogu reći da sam fan, ali isto tako ne mogu reći da ne gledam. Preužasni su mi oni komentari ljudi koji to kao "ne gledaju", a kažu da je to ovakvo ili onakvo - pa kak onda znaju, ako ne gledaju. Zato ja gledam, da bih mogla uopće stvoriti i izreći svoje mišljenje o tome.![]()
Da je baš najpoučnija emisija na televiziji - nije, ali u moru današnjih "nepoučnih" emisija, ova je još dječji vrtić. Tu prvenstvaeno mislim da ok, možda za nekakve školarce i nije baš da se ugledaju na "stanare", ali za svog dvoipogodišnjaka odgovorno kao svjestan roditelj, tvrdim da mi je draže da gleda BB, nego nekakav CSI s krvi do koljena ili sve češće filmove o nekakvim ratovanjima, tučnjavama itsl.
Uostalo, to njegovo gledanje BB se svodi na to da čuje špicu i onda polud "došo big badej, došo big badej" i onda gleda ukupno punih 5 minuta i već je na svojim bagerima.
A za nas vrijedi isto ona kombinacija bez tona - taman da i hoću nešto vidjet i čut, to je sve vrlo selektivno, tako da OK - pratim, al stvarno ne znam tko koga ii zašto baš u detalje![]()