Evo i nas...iz vrtica,prilagodio se bolje nego sto sam očekivala :D :D ,oduševljeno se smiješkao kad smo dosli,ostao je sam čak 3h :D :D :D ,dobio je ručak dvije žlice pojeo ostalo promrljao veli teta da prilagodba u njegovom slučaju nebi trebala dugo trajat :D ,po njenoj računici 2 tjedna pohvalila ga je da je svestran sve i svašta ga zanimana,to na mamu možda mu je dobro jer u grupi ima poznatu facu prijatelja susjeda Karla,mislim da sama prilagodba teze pada roditeljima nego dijeci,svi se prilagode i nista nije tako grozno kako se ponekad čini! Nadam se a ce ovako i ostat nebi puno hvalila da ne pokvarim,kako ce se stvari dalje odvijat sve zavisi o njemu i njegovom raspoloženju :/ ja sam i dalje napeta i vec stahujem šta ce biti sutra sad spava, meni tesko pada buđenje u 06:30 nakon 3 god treba opet uhvatit ritam! MIAL jel planirate imati jos dijece,ili ono ak se dogodi?! YAS moglo bi svaki čas mislim da sam vec pisala što M sve vozi:bicikl na pomocne,trocikl,traktor,s romobilom je jos nespretan ja sam za sve da proba samo da je sigurno i ispravno ne želim dijete držati ko pod staklenim zvoncem!