Uh...Meni je to bilo blago rečeno"neugodno"...Nisam osjećala trudove, al sam sva bila smušena i nisam znala šta me snašlo (kontala ići na izlet taj dan al mi se poremetili planovi) pa sam nekako i to pregurala...Kako je meni sestra objasnila to je kombinacija vode i nekakvog sapuna...Kod nas je najgore što ima samo jedan WC, pa kad su meni i još jednoj ženi dali klistir, to je bilo grozno...Nas dvije, a jedan WC
...Ne ponovilo se...Mogu misliti kako im je tek kad je gužva u rađaoni
...Al "šlag na torti" je bio kad sam pitala tu stažisticu koja me je pripremala gdje ću se oprati...Kaže ona "pa nemate gdje"...Ja :shock: ...Vidim tamo u tuš kabini stoje saksije cvijeća
...Odem i legnem na sto, i ne da mi vrag mira pa kažem babicama da se nisam oprala...Sad se i one našle u čudu i ja im kažem kako nemam gdje...One se obrate toj istoj stažistici da me odvede da se operem...Ona me odvede do WC-a i šuti...Šta ću, zamolim je da pomjeri bar 2-3 saksije da mogu ući pod tuš...Otvorim vodu, hladna ko led...Ma ni kapi tople vode...Operem se tom vodom kakva je i vratim se na stol...Moram li vam reći kako mi se piškilo nakon 5 minuta, a babice me napale jer se kao mi žene prehladimo kod kuće pa dođemo i žalimo se da kod njihu bolnici nije dobro
...I sva ta muka da bih se na kraju porodila na CARSKI 8)