Prije prvog poroda sam razmišljala da rodim doma u dnevnom boravku samo da mi ne rade klisti, ali imala sam divnu sestru koja me je tak zašprehala da je sve bilo op op i gotovo, i poslije mi je osjećaj bio super jer nisam imala tako veliki pritisak, nažalost završila sam na hitnim carskom tak da je sve to bio mačji kašalj.
Brijanje, pa danas je to valjda lako riješivo, pa tko se još ne brije, depilira ili nešto slično. a ak baš to i ne prakticirate sumnjam da koji muž ne bi svojoj trudnoj ženici to napravio prije poroda.

Kod drugog djeteta sam morala na carski (ali unaprijed dogovoreni jer nisam smjela na regularni porod)), tada vam isto rade klistir ali malo slabiji, i vjerujte mi da mi je to koliko sama pomisao je grozna bilo dobro jer ste nakon carskog tak mrtvi da nedao bog da moram na WC.

ja bih se radije osvrnula na katetere koje naše sestre niti znaju stavljati humano a bogami ni vaditi, ja i dan danas imam tzv bolničku infekciju koja se dobije od katetera i imam fobiju ok katetera, katastrofa.........

AKO IMA NETKO DA ZNA DA MORA NA CARSKI ILI NA BIO KOJU OPERACIJU DA MORA DOBITI KATETER NEKA TRAŽI DA MU SE STAVI TEK KAD VAS USPAVAJU. Tjelo vam je opšteno i puno je manja mogućnost rasturanja. I nemojte vjerovati sestri koja je "stavila milione katetera i ja ti to znam i nemoj mene učiti poslu".