-
Shvaćam i slažem se, ali kad već nešto mora ići van, rađe da ide manja količina nego da sad "obojam" cijelo područje.
Inače imam sporiju probavu, pa mi svaki i najmanji poticaj izbacivanja dobro dođe.
Nezamislivo mi je za vrijeme izgona moram još razmišljat što ću i kako još sve istjerat iz sebe. Radije se toga riješim prije.
Govorim sve na pamet, jer još nikad nisam rodila, pa ne znam kako je, ali samo razmišljanje me navodi na ovakav zaključak.
Sad kako će biti, ne znam, vidjet ću. Ali htijela bih neke stvari riješit u naprijed, koliko god je u mojoj mogućnosti.
Zato mi nije jasno kakav je to problem ženama otić "obavit" prije? Zar je takav problem provest neko vrijeme na WC? Bez obzira kojim intenzitetom ide van... Mislim ne kužim...
Ok, možda dok peru trudovi nije najjednostavnije trčat na školjku, ali čini mi se da žene razglabaju o posve drugoj problematici. Kao da ih se tjera na neznam što, a ne da se pošteno isprazne... To ne razumijem...
Mislim, zašto je netko uopće protiv prethodnog pražnjenja... Ionako će kako kažeš sve izać van, prije ili poslije... ?!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma