-
(ne)velika doza dabrostona
Bok cure
Evo još jedna nova na ovom pdf. Upravo ovaj mjesec sam krenula u sve pretrage, u stvari, od sljedećeg tjedna krećem. Dijagnoze (koje nisam imala, odnosno koje su bile pogrešno postavljene, odnosno previše izgubljenog vremena :/ ) sam anulirala iza sebe i sad krećem "like a virgin"
Dakle, čeka me hsg, vađanje svih hormona preko krvi, MM će raditi (ponoviti) spermiogram. Do sad je imao asthenoterato. A onda... idemo dalje, nema nam druge, je li tako.
I, naravno da imam pitanje, kad sam već tu. Naime, pregledala sam pretražnik o dabrostonu i zaista se jako puno pisalo o tome, al o ovom šta me zanima - jednostavno nema. Znam da niste doktori, al isto tako slutim da mi puno možete pomoći, da ne kažem, otvoriti oči.
Naime, u travnju sam bila na pregledu kod svoje ginićke. Čovjek ne zna, vjeruje doktoru, ide u rješavanje problema, jel. Žena me je pregledala (uzv sondom), nešto promrljala sebi u bradu, rekla da dođem osmi dan ciklusa. Ja tako i napravila.
Opet me pregledala, opet si je nešto sama sa sobom prožamorila, dala mi recept na dabrostone i to 2x1 kroz 90 dana. Bez stanke kad su ciklusi, bez ičega, dakle, svaki dan. I ja tako, jel, napravila. Nikad me više nije naručila za pregled (iako sam ja htjela, sestra je rekla "ma sve je super") i onda sam potražila drugo mišljenje.
Pa čisto da vas pitam - šta mislite, jel to normalno? I da li je tolika količina hormona u meni mogla utjecati na bilo što (dakle 180 tableta u 3 mjeseca). Napominjem da sam ja jako dobro podnijela sve to, al dobila sam tablete bez ikakvih vađenja hormona iz krvi.
Znam da sam odužila, obećavam da ću drugi put biti kraća
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma