Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Zategnut mišić donje vilice...?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Zategnut mišić donje vilice...?

...jel netko imao?

Naime, kako sam prošli tjedan izvadila umnjak "stručnjak" od dentalnog kirurga mi je pri šivanju sašio mišić vilice. Ja sam mislila da ne mogu otvoriti usta zbog bolova ali zubarka mi je danas rekla da je to od toga i da se to pod hitno mora popraviti.

Danas nisam moga izvaditi konce jer nisam mogla otvoriti usta više od 2cm. Umirem od straha šta će mi sutra taj doktor raditi i kak će to ispraviti. Kad se sjetim bolova u čeljusti (ovih tjedan dana) najradije bi imala trudove (i to one najjače) tjedan dana.

jel netko imao ovo strašno iskustvo????

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ajme koja strahota, vibram da sve što bezbolnije prođe!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja upravo imam iskustvo s rastom umnjaka. Katastrofa. A sad kada sam ovo čula da nakon vađenja ti zašije mišić još mi je gore. Mislim da te neće boliti dok će ti rašivati i zašivati jer će ti dati anesteziju. Reci gdje si išla vaditi umnjak da to mjesto ja zaobiđem?

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Nisam imala baš takvo iskustvo ali vađenje umnjaka kojeg je trebalo razbiti (prepiliti) na 3 dijela prije vađenja mi je bilo gore od poroda. Još mi se doktor smijao: niste rodili? Pa ovo nije ništa u usporedbi s porodom! Šta muško zna o porodu! Kad su me poslije poroda pitali kako je bilo svi su se čudili kad sam rekla da je vađenje zuba bilo bolnije!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

O moj bože! :/

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam izvadila sva četiri umnjaka, ali sam prvi posebno izvadila, jer se počela događati neka infekcija. I nisam išla pod opću, nego lokalnu anesteziju (s ostala tri je bila opća). I tri tjedna nakon toga nisam mogla otvoriti usta vise od 2cm. Ma čini mi se da nisam mogla niti toliko. Uglavnom, to prođe, i moći ces s vremenom sve više otvoriti usta, samo sto su ta tri tjedna za mene bila paklena i cinila su mi se kao tri godine
    O smijanju da ne pričam :/

Saljem ti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •