-
Zategnut mišić donje vilice...?
...jel netko imao?
Naime, kako sam prošli tjedan izvadila umnjak "stručnjak" od dentalnog kirurga mi je pri šivanju sašio mišić vilice. Ja sam mislila da ne mogu otvoriti usta zbog bolova ali zubarka mi je danas rekla da je to od toga i da se to pod hitno mora popraviti.
Danas nisam moga izvaditi konce jer nisam mogla otvoriti usta više od 2cm. Umirem od straha šta će mi sutra taj doktor raditi i kak će to ispraviti. Kad se sjetim bolova u čeljusti (ovih tjedan dana) najradije bi imala trudove (i to one najjače) tjedan dana.
jel netko imao ovo strašno iskustvo????
-
ajme koja strahota, vibram da sve što bezbolnije prođe!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Ja upravo imam iskustvo s rastom umnjaka. Katastrofa. A sad kada sam ovo čula da nakon vađenja ti zašije mišić još mi je gore. Mislim da te neće boliti dok će ti rašivati i zašivati jer će ti dati anesteziju. Reci gdje si išla vaditi umnjak da to mjesto ja zaobiđem?
-
Nisam imala baš takvo iskustvo ali vađenje umnjaka kojeg je trebalo razbiti (prepiliti) na 3 dijela prije vađenja mi je bilo gore od poroda. Još mi se doktor smijao: niste rodili? Pa ovo nije ništa u usporedbi s porodom! Šta muško zna o porodu!
Kad su me poslije poroda pitali kako je bilo svi su se čudili kad sam rekla da je vađenje zuba bilo bolnije!
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma