-
za one koji vole "kineski štih"
Trebete:
-pileća krilca
-soja sos
-đumbir u prahu ili svježi
-češnjak
-prošek
Dan prijr krilca istrančirati na male boce i ono drugo - neznam kak da bolje objesnim
, preliti ih sa sojom i prošekom i dodati zgnječenog češnjaka po volji i đumbira po volji (ali krilca netrebaju plivati u marinadi).
To bi se trebalo marinirati bar 3 h, a ja ostavim jedan dan.
Zagrijati pečnicu na 180-200 C, staviti krilca (može i umak ,ak' ga nema previše) u tepsiju i to tak da bude samo jedan sloj krilaca.
Peku se 1-1,5 h.
Kao prilog, naravno, riža, povrće u woku a u nedostatku vremena može i Uncle Ben's.
MLJAAAAAC!!!
P.S. mm-u i meni je optimum 1-1,5 kg krilaca. A recept je super i za neku škvadru
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma