![]()
i kako?
umjetnik maminse zaigrao dok je brižna majka surfala
![]()
![]()
i kako?
umjetnik maminse zaigrao dok je brižna majka surfala
![]()
To i mene zanima. Naš je ispisao i plahte, i stoljnjak, a i odjeću.... uspio je čak išarati stolac za hranjenje....thalia prvotno napisa
Već je nekoliko puta bilo pisano na ovom podforumu. Cure su davale razne savjete. Ja imam jednu isprobanu metodu, koja nikad nije omanula: kemijska olovka ide dolje s bilo koje podloge običnim čistim alkoholom (par kn u apoteci). Ispod zaflekane tkanine staviš ili neku staru krpu ili upijajući papir i mrlju istrljaš krpicom namočenom u alkohol. Trljati u smjeru izvana prema središtu mrlje okrećući krpicu kad se uprlja dio, tj. kad tinta prijeđe na nju. Kasnije oprati regularno i ne bi smjelo biti mrlje.
Oprala sam plahte u perilici na 60 stupnjeva bez ikakvih dodatnih "intervencija" i čiste su ko suza. Sa stolčića za hranjenje (plastičnog) sam oprala domestostom.
nama pomažu i obične vlažne maramice za guzu.
a u svrhu odstranjivanja fleka od flomastera i kemijske sam kupila (kod akvizitera) neki čudotvorni sapun baš za fleke. i taj skida sve bez problema.
inače, meni ode kemijska s robe kad je operem na 90 stupnjeva (bijela roba). tamnu robu šporkanu kemijskom namočim u kadicu, natrljam fleku tim sapunom i operem.
Meni takođe hemijska bez problema ide sa svega kad se opere na 60 stepeni. Sa bjelog kod otkuhavanja pogotovo.frogy prvotno napisa