Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: jel ide kemijska s bijele plahte?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno jel ide kemijska s bijele plahte?

i kako?

umjetnik mamin se zaigrao dok je brižna majka surfala

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Re: jel ide kemijska s bijele plahte?

Citiraj thalia prvotno napisa

i kako?

umjetnik mamin se zaigrao dok je brižna majka surfala
    To i mene zanima. Naš je ispisao i plahte, i stoljnjak, a i odjeću.... uspio je čak išarati stolac za hranjenje....

Dream avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Već je nekoliko puta bilo pisano na ovom podforumu. Cure su davale razne savjete. Ja imam jednu isprobanu metodu, koja nikad nije omanula: kemijska olovka ide dolje s bilo koje podloge običnim čistim alkoholom (par kn u apoteci). Ispod zaflekane tkanine staviš ili neku staru krpu ili upijajući papir i mrlju istrljaš krpicom namočenom u alkohol. Trljati u smjeru izvana prema središtu mrlje okrećući krpicu kad se uprlja dio, tj. kad tinta prijeđe na nju. Kasnije oprati regularno i ne bi smjelo biti mrlje.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Oprala sam plahte u perilici na 60 stupnjeva bez ikakvih dodatnih "intervencija" i čiste su ko suza. Sa stolčića za hranjenje (plastičnog) sam oprala domestostom.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

nama pomažu i obične vlažne maramice za guzu.

a u svrhu odstranjivanja fleka od flomastera i kemijske sam kupila (kod akvizitera) neki čudotvorni sapun baš za fleke. i taj skida sve bez problema.
    inače, meni ode kemijska s robe kad je operem na 90 stupnjeva (bijela roba). tamnu robu šporkanu kemijskom namočim u kadicu, natrljam fleku tim sapunom i operem.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj frogy prvotno napisa
    Oprala sam plahte u perilici na 60 stupnjeva bez ikakvih dodatnih "intervencija" i čiste su ko suza.
    Meni takođe hemijska bez problema ide sa svega kad se opere na 60 stepeni. Sa bjelog kod otkuhavanja pogotovo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •