-
ja imam veneziu i dvoumila sam se izmedu nje i pramette
e sad presudna nam je bila rucka, meni to super dode tu gdje zivim zbog bure i juga, pa je okrecem po potrebi
jedina mana su kotaci
koji zapinju i na najmanji kamencic
ralika od pramette je ta sto venezija nema vrecu za noge, jer kad ti dijete pocne sjediti onda ces spustiti onaj dio za nogice, ali vise neces moci navuci onu navlaku uokolo i zakopcati gornji dio da bebu pokrijes :/
o udobnosti, svojevremeno nam je teta u ducanu rekla da je venezia udobnija jer dijete pod ledima nema cijeli sistem za sklapanje sto pramette ima jer se sklapaju u kisobran sistem
na pramette ne okreces rucku nego podignes jedan dio navlake da dobijes kakti kosaru i stavis bebu u polozaj da gleda tebe
kad pocne sjediti to vise ne funkionira
na veneziji mi je bed kupola koja kad dijete sijedi jednostavno ne mozes ga zakloniti jer mu je prevuces preko glave, trebalo bi zamjeniti je onim ravnim krovicem (koji kupis zasebno)
na veneziu sam ja montirala AS, al onaj stari model, ne sip, al mislim da mozes jer su ti isti utori na kolicima kao na bazi as
po meni su dosta teska, ja ih vise skupa sa M. od 9kg ne mogu nositi po stepenicama
kad se sklope nisu bas tako velika, po mojoj procjeni
eto...al ja ih i dalje obozavam
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma