-
kako izlazite na kraj s ljubomorom?
naime, moje curke kadkad imaju ljubomorne ispade u smislu jednu dignem, eto druge visi na nozi i urla iz petnih žila, pa dignem i drugu (ali ne mogu dugo) ili jednu uzmem ja, a drugu tata (toliko o onom mom topicu JESU LI IZABRALE) i ova druga koja je kod tate (koji je divan tata...bez ikakvih zamjerki) urla i izvija se k meni...a mene proždire osjećaj nepravde, zakinutosti a trudim se dijeliti na pola što više mogu!
uf što radite?
:/
-
-
mislim da je to normalno da su malo ljubomorne,pa ipak bi svaka htjela da je prva kod mame.
-
-
Kako vreme odmiče sve je manje situacija kakve opisuješ. Bilo je čupavo negde do 2.5 godine a onda su naprasno shvatili situaciju (i tu i mnoge druge) i tek se tu i tamo podžapaju oko mesta na krilu, uglavnom ispoštuju jedan drugog.
Veći je problem kad nas tata udostoji svojim prisustvom pa pošto znaju da je tu na neodređeno vreme (nekad 3h a nekad i samo 3 min) onda ne žele konkurenciju i tata nadrlja
-
-
nemam ti savjeta.
ta rastrganost me prati skoro stalno. osim kad ih odvojimo, a to je uuuuužasno rijetko, prerijetko. zapravo, svima nam to fali - vrijeme samo s jednim od njih. a njima mama samo za sebe.
to svuda piše, a ja nikak da se izorganiziram i uvedem tu naviku...
ja se nosim tako da se polomim da ih oboje - obojicu ili pak svih nekako istovremeno mazim, ali to opet ne valja - niti me itko dobije cijelu, a ja sam mrtva umorna.
sorry, nisam pomogla...ah, bar znaš da nisi sama.
-
i to je nešto....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma