Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: kako izlazite na kraj s ljubomorom?

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno kako izlazite na kraj s ljubomorom?

naime, moje curke kadkad imaju ljubomorne ispade u smislu jednu dignem, eto druge visi na nozi i urla iz petnih žila, pa dignem i drugu (ali ne mogu dugo) ili jednu uzmem ja, a drugu tata (toliko o onom mom topicu JESU LI IZABRALE) i ova druga koja je kod tate (koji je divan tata...bez ikakvih zamjerki) urla i izvija se k meni...a mene proždire osjećaj nepravde, zakinutosti a trudim se dijeliti na pola što više mogu!

uf što radite?
    :/

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sekiram se
    iako nemam blizance nego dva klinca u razmaku od 2,5 godine
    al rade sve isto ko i tvoje curke

oskaru npr. pokusavam objasniti da je on CIJELE DVIJE I POL godine imao mamu SAMO ZA SEBE, a da me melita CIJELI zivot mora DIJELITI s NJIM
    al ne konta on to bas

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mislim da je to normalno da su malo ljubomorne,pa ipak bi svaka htjela da je prva kod mame.

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

muki

znam da je to normalno...no kako se nositi s tim osjećajem koji me prati...
    ja njima pričam kako imam dvije ruke i dvije noge za svaku baš po jednu da ih zagrlim i da mi sjednu svaka na svoju nogu... 8)
    koji puta to upali, no koji puta...

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Kako vreme odmiče sve je manje situacija kakve opisuješ. Bilo je čupavo negde do 2.5 godine a onda su naprasno shvatili situaciju (i tu i mnoge druge) i tek se tu i tamo podžapaju oko mesta na krilu, uglavnom ispoštuju jedan drugog.

Veći je problem kad nas tata udostoji svojim prisustvom pa pošto znaju da je tu na neodređeno vreme (nekad 3h a nekad i samo 3 min) onda ne žele konkurenciju i tata nadrlja

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uf cesto su ljubomorne do te mjere da traze da im kazem isto sto i drugoj. npr l. nekaj super napravi a z. uopce ne radi nis vec gleda crtic, i onda mi dodje i z. i urla ; ajde i meni reci bravo
    i sl.
    dzabe sva objasnjenja

dupla duplica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nemam ti savjeta.
    ta rastrganost me prati skoro stalno. osim kad ih odvojimo, a to je uuuuužasno rijetko, prerijetko. zapravo, svima nam to fali - vrijeme samo s jednim od njih. a njima mama samo za sebe.
    to svuda piše, a ja nikak da se izorganiziram i uvedem tu naviku...

ja se nosim tako da se polomim da ih oboje - obojicu ili pak svih nekako istovremeno mazim, ali to opet ne valja - niti me itko dobije cijelu, a ja sam mrtva umorna.

sorry, nisam pomogla...ah, bar znaš da nisi sama.

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i to je nešto....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •