Zanima me koristite li kakvu kremu za lice za zastitu od hladnoce. Evo danas bas hladno puse i cini mi se da nije ugodno za osjetljivu kozu na bebinom licu. Vidjela sam u dm-u nekakvu wind&wetter kremu. Iskustva? Savjeti?![]()
Zanima me koristite li kakvu kremu za lice za zastitu od hladnoce. Evo danas bas hladno puse i cini mi se da nije ugodno za osjetljivu kozu na bebinom licu. Vidjela sam u dm-u nekakvu wind&wetter kremu. Iskustva? Savjeti?![]()
ja sam minimalno malu mazala kad je bila beba.
a "najdraža" mi je bila ona niveina za bebinu kožu, isto kao neka zaštita kože kad je hladno koju ne možeš uopće razmazat-ko da bi je krečom namazala. užasno.
Upućujem na pdf Zdravlje djece i molim vas da nastavite pisati na jednom od niže navedenih topica:
crvenilo na obrazima
suha koža lica
koje kreme
ispucano lice nos usta
crvenilo u obrazima
itd itd...
Ujedno vas molim da prije otvaranja koristite pretražnik.![]()
kaj si i ti od onih koji su dijete mazali s niveinom wundschutza "najdraža" mi je bila ona niveina za bebinu kožu, isto kao neka zaštita kože kad je hladno koju ne možeš uopće razmazat-ko da bi je krečom namazala![]()
ja jesam - vidjela samo Schutz (zaštita) pa zaključila da je za lice
dok mi tu na forumu nisu objasnili da je za lice wind und wetter, a wundschutz za guzu
da, i Wund zamijenila s Wind
pa mi je to bila zaštita od vjetra![]()
ma joj moram naći taj topik
ja svoju malu mažem svaki dan, ponekad i po dva puta jer joj je lice jako suho. Ali nikako te Niveine ili ine kremice nego Mustela stelatopia ili A-derma (kreme bez ikakvih mirisa i dodataka)
nikad nicim nismo mazali.
a htjela bi jos jednom istaknuti post mamme san
mamma san prvotno napisa
looool, jesam, ja sam, kriva samLutonjica prvotno napisa
![]()
ali kakva je ne bi ni na guzi bolje prošla s mazuckanjem![]()