Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 138

Tema: Sto danas kuhate? (4)

  1. #1
    ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    3,356

    Početno

    Special za Apricot(ona ih je naručila)dajem tri provjereno jako fina recepta za palačinke!
    GRČKE PALAČINKE
    8 žlica brašna
    4 jaja
    4 dl mlijeka
    40 g suhih smokava

    40 g badema
    4 žlice grožđica
    muškatni oraščić
    cimet
    šećer
    Vrlo sitno nasjeckamo bademe,smokve i suhe grožđice.Zatim zamutimo tijesto za palačinke od brašna,mlijeka i jaja,dodamo sol i muškatni oraščić.Umiješamo nasjeckano suho voće i pečemo na vrućem ulju.Pečene palačinke pospemo cimetom i šećerom,zavijemo i poslužimo.

    FINE PALAČINKE
    120 g brašna
    2 jaja
    1 vanilija
    100 g šećera
    375 ml mlijeka
    2 žlice meda
    160 g mljevenih oraha
    3 žlice grožđica
    60 g piškota
    2 žlice maslaca
    2 naranče
    šećer u prahu
    Brašno,jaja,vanilin, 30 g šećera i 250ml mlijeka glatko izmiješati i ostaviti da stoji 10 min.Preostalo mlijeko,šećer,med, orahe i grožđice rastopiti na vatri i uskuhati.Smanjiti vatru i kuhati dok masa ne postane gušća.Samljevene piškote umiješati u masu.Na maslacu ispeći tanke palačinke.Naranče oguliti i sitno isjeći.Masom puniti palačinke,posipati narančama,smotati u rolne,poslagati na tanjur i posuti šećerom u prahu.

    KREM PALAČINKE
    8 dag maslaca
    5 žumanjaka
    5 dag šećera
    5 dag brašna
    korica limuna
    3 dl mlijeka
    snijeg od 3 bjeljanjka
    vanilin šećer
    Palačinke se peku samo s jedne strane i slažu jedna na drugu kao torta.Može se malo u pećnici na kraju zapeći.Posljednja palačinka se okrene tako da je pečeni dio gore.

  2. #2

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    2,765

    Početno

    Danas planiram Rendusu za rucak. Ono sa krompirom i brasnom Jedino sto su mi sve tepsije nekako male.

  3. #3

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    679

    Početno

    Bacam se skoro na palačinke , ovo su mi tak fini recepti da već slinim.

    Jučer - domaća krem juha od šampinjona, krpice&zelje i faširanci.
    Ostalo je zelja i za danas, glavica je prevelika za naše potrebe.
    Pa sam skuhala prisiljeno zelje (muž još ne zna za iznenađenje, čekam da zaviri u rajnglu ), pire krumpir i hrenovke.

  4. #4
    malinica

    Početno

    njam, njam. super mi izgledaju one palacinke. Ja imam jedan fenomenalan recept za slane palacinke sa ljevenim mesom ali to cu da ostavim za koji dan.

    EVo sad jedan super brz kolac od jabuka. Nema kremova ali nije ni malo suv.

    3 jaja
    4 soljice (od kave) secera
    7 soljica braasna
    3 soljice ulja
    1 kasicica sode bikarbone
    3 izrendane jabuke
    1 kasicica dzema od kajsije, breskve ili onog koji imate
    malo cimeta

    Sve ovo umutiti (Prvo jaja sa secerom, pa dodati brasno, sodu, pa jabuke, dzem i cimet) i ispeci. Posuti secrom u prahu.

    Inace u prosloj nedjelji sam u
    pon. kuvala kiseli kupus takozvani podvarak,
    u utorak supu, fasirane snicle i pire krompir,
    u srijedu grah sa suvim rebrima za dva dana,
    u cetvrtak domacu junecu supu, kremenadle, rizu
    i
    danas nam je drugi dan za onaj grah.

  5. #5

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    2,765

    Početno

    ja najvise volim palacinke sa sirom, zapecene u rerni, te prelivene povlakom. Njam, njam.....

  6. #6

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    1,535

    Početno

    zasto se ovaj topic zove "Sto kuhate danas?" kad se zadnjih 800 postova odnosi na razne vrsti - palacinki...

    ja sam ih radila pre 3-4 dana s Nutellom, mljac-mljac...

    danas opet lignje za rucak...

  7. #7
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    Oprsti, Mrs Perfect, samo četiri posta

  8. #8
    ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    3,356

    Početno

    Cure,našla sam jučer i isprobala novi recept za kelj.Oduševljeni smo.Pojeli smo cijelu lončinu,a ja sam mislila da sam nakuhala za dva dana. :shock:
    1 kg kelja
    300 g krumpira
    1 žlica vegete,sol,papar
    40 g suhe slanine
    40 g luka
    20 g brašna
    2 češnja češnjaka
    kim
    Kelj isječi na 4 dijela pa onda na rezance.Skuhati zajedno s krumpirom isječenim na kockice u do pola prekriveno vode.Dodati sol,vegetu i biber dok se kuha.U posebnoj posudi ispržiti na ulju luk i kockice slanine i na tom još brašno,pa 10-tak minuta pred kraj pomiješati s keljom i krumpirima.Neka još malo kuha.Na kraju dodati malo kima.Stvarno je super.Varivo,a nije klasično.Taj kim da neki malo drukčiji okus a bogme i slaninica.

  9. #9
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    Ja gotovo uvijek tako i kuham!
    Ali bez brašna.

  10. #10

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    1,535

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa
    Oprsti, Mrs Perfect, samo četiri posta

    ok, mrs "znam-brojati-do-4-i-rolam-po-jarunu-ko-moj-idol-d.t.v."

    jel se kuha sto u vasoj kuci?

  11. #11
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    Da, prekjučer je bila lažna pašticada i kuhani krumpir.
    Jučer, danas, sutra i prekosutra su njih dvoje na "humanitarnim" ručkovima kod sveki - ja se angažirala oko Rasprodaje.

    Osjećam se tako važnom kad me netko "prati". Ma gdje je smajli sa nosom do nebesa?!

  12. #12

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    1,535

    Početno

    Citiraj ivancica prvotno napisa
    Cure,našla sam jučer i isprobala novi recept za kelj.Oduševljeni smo.Pojeli smo cijelu lončinu,a ja sam mislila da sam nakuhala za dva dana. :shock:
    1 kg kelja
    300 g krumpira
    1 žlica vegete,sol,papar
    40 g suhe slanine
    40 g luka
    20 g brašna
    2 češnja češnjaka
    kim
    Kelj isječi na 4 dijela pa onda na rezance.Skuhati zajedno s krumpirom isječenim na kockice u do pola prekriveno vode.Dodati sol,vegetu i biber dok se kuha.U posebnoj posudi ispržiti na ulju luk i kockice slanine i na tom još brašno,pa 10-tak minuta pred kraj pomiješati s keljom i krumpirima.Neka još malo kuha.Na kraju dodati malo kima.Stvarno je super.Varivo,a nije klasično.Taj kim da neki malo drukčiji okus a bogme i slaninica.
    ovo je jako fino, a uz malo varijacije ubacis u nju 2 juhe od pomidora, izbacis brasno i slaninu i eto ti - Carobne juhe!!!

    jel ima koja zena a da nije probala smrsaviti 5 kg u 2 dana pomocu nje? ne, barem ne ovdje oko mene u radijusu od 50 km!

  13. #13
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    Zato se Ivančica hvali sa svojih 50kg.

  14. #14

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    885

    Početno

    Citiraj sandraf prvotno napisa
    jel ima koja zena a da nije probala smrsaviti 5 kg u 2 dana pomocu nje? ne, barem ne ovdje oko mene u radijusu od 50 km!
    ....JA 8) .....ali nikad ne reci nikad....da sam znala da pali za 2 dana već bi u ponedjeljak počela pa bi do subote stala u jedan slatki kompletić...

  15. #15

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    885

    Početno

    Citiraj sandraf prvotno napisa
    zasto se ovaj topic zove "Sto kuhate danas?" kad se zadnjih 800 postova odnosi na razne vrsti - palacinki...
    a u prvom dijelu su se odnosili na pite, pitice, razvaljuše, uljevaše.... ...a ja luda jer to sve obožavam a djeluje mi komplicirano....

  16. #16
    malinica

    Početno

    Citiraj ivancica prvotno napisa
    Cure,našla sam jučer i isprobala novi recept za kelj.Oduševljeni smo.Pojeli smo cijelu lončinu,a ja sam mislila da sam nakuhala za dva dana. :shock:
    1 kg kelja
    300 g krumpira
    1 žlica vegete,sol,papar
    40 g suhe slanine
    40 g luka
    20 g brašna
    2 češnja češnjaka
    kim
    Kelj isječi na 4 dijela pa onda na rezance.Skuhati zajedno s krumpirom isječenim na kockice u do pola prekriveno vode.Dodati sol,vegetu i biber dok se kuha.U posebnoj posudi ispržiti na ulju luk i kockice slanine i na tom još brašno,pa 10-tak minuta pred kraj pomiješati s keljom i krumpirima.Neka još malo kuha.Na kraju dodati malo kima.Stvarno je super.Varivo,a nije klasično.Taj kim da neki malo drukčiji okus a bogme i slaninica.
    Evo ja ovo skuhala danas, sad cemo da vidimo kako ce MM da reaguje. (On vejruje da samo njegova mama to zna da skuha kako bog zapovjeda, pa se buni ako je to pripremljeno na nesto drugaciji nacin)
    Nije ispalo lose. Mi inace nemamo naviku da jedemo kelj, ali mi nesto doslo da prosirim meni.

  17. #17

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    885

    Početno

    Vidim da smo se svi prebacili na kolače....to dakle ručamo ovih dana....
    Ja ne!! Ja sam jučer i prekjučer imala jotu kojom su me moji dragi roditelji počastili, a danas radim neki rižoto sa balancanama i meseko...

  18. #18

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    1,535

    Početno

    danas pizza!

    ju-huuuuu!

  19. #19

    Datum pristupanja
    Jul 2004
    Postovi
    489

    Početno

    moram vas malo ispraviti
    Citiraj snorki prvotno napisa
    Uvijek se sjetim nekog isjecka iz filma
    _ Napravila sam ti pastasutu
    skuvala san ti pastasutu
    Citiraj ivancica prvotno napisa
    snorki,to ti je u stvari Špagete bolognese,samo se to nekad i tako zove,znaš da naši za sve nađu originalan naziv!
    ne mora biti bolognese, to je zapravo naziv za bilo koju manistru u suvo (tj. ocijedjenu tjesteninu prelivenu odvojeno skuhanim umakom)

  20. #20

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    1,535

    Početno

    danas pastasuta - spageti s preljevom 8)

  21. #21
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    Danas juha i tjestenina s tikvicama i repovima škampi - MM na teambuildingu - ručak ženski.

  22. #22

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    885

    Početno

    Mi ćemo danas pohani oslić i rižicu..

  23. #23

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    2,765

    Početno

    ja vec dugo nista ne kuham. jadni moj muzic. Jede na poslu, a kuci nesto obicno gricne.
    Sve svracam na ovu stranicu ne bi li mi se apetit otvorio....
    Dajte kakav laganice recept. Znaci, da nije tesko, i da se brzo spravlja.

  24. #24

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    1,535

    Početno

    Citiraj snorki prvotno napisa
    ja vec dugo nista ne kuham. jadni moj muzic. Jede na poslu, a kuci nesto obicno gricne.
    Sve svracam na ovu stranicu ne bi li mi se apetit otvorio....
    Dajte kakav laganice recept. Znaci, da nije tesko, i da se brzo spravlja.
    snorki, pa ako ne mozes naci niti jedan recept na ovih koliko - 6, 7 stranica - nece ti ni Karapandza pomoci...

  25. #25

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    885

    Početno

    A prvi dio 'Što kuhate danas'....Snorki, baci se na posao, ima svakojakih brzinskim ručkića....

  26. #26

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    679

    Početno

    Skuhala za danas bolonjez, uz špagete i putericu.
    Sutra opet neka ribetina, ovisno što nađem u ribarnici.

  27. #27

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    2,765

    Početno

    Apricot je zakazala kao prevodilac
    Ne razumjem sta je puterica

    ja napravila makarone sa sampinjonima i neko meso se jos uvijek pece. to je za MM-a, a ja bih mogla nikad da ga ne jedem

  28. #28

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    885

    Početno

    puterica - vrsta salate

  29. #29

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    885

    Početno

    zelene salate!!

  30. #30
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    Ona mekana, sa oblijim, mekšim i glatkim listovima.
    Kristalka je ona koja hrska pod zubima.
    Ali to se i u Bosni tako zove - nisam mislila da treba prevoditi.

  31. #31
    malinica

    Početno

    Pocela sam da gubim inspiracije za rucak, dajte malo recepata ili bar ideja
    (pao mi pritisak zadnjih nekoliko dana pa mi se nista ne kuva)

    U nedelju nam muz skuvao gulas za dva dana(to on smatra da je njegov specijalitet, pa mu ja rado prepustim kuhinju).
    Juce sam pravila spagete, za pavlakom i sirom a danas pravim musaku.
    Moram samo da vidim da li ce biti varijanta mljeveno meso + krompir ili, mljeveno meso + pecena paprika.
    Sad cu da posaljem onaj recept za palacinke sa mljevenim mesom, samo da ga nadjem

  32. #32
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    malinice, nisi napisala odakle si - da znamo koje recepte da žicamo!
    Od snorki, npr, uvijek možemo očekivati recepte s morskim bićima i puuuuno maslinovog ulja

  33. #33

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    2,765

    Početno

    Znas da osim ribe nikad nista nisam probala od morskih plodova. Jednom sam dagnju zagrizla, i ne daj ti Bozeeee.... Lignje i ostala cudesa ne mogu vidjeti u tanjiru. :/

    A za putericu nemam pojma. Ko zna, mozda se tako i zove. Meni je svaka zelena salata ista...

  34. #34
    malinica

    Početno

    Ja imam svakojakih uticaja
    bosanka sam iz Travnika (moj tata me naucio sve vrste pita), od bake pokupila ruske recepte i neke stare austrougarske (baka radila kao kuvarica u tim kucama) posto smo porijeklom rusi, od muza i njegove familije kupim recepte iz slavonije , a trenutno zivim u srbiji, tako da znam i recepte srpske kuhinje. Od drugarica, sa tv skupljam ove savremene recepte.
    Znaci bosansko - rusko - slavonsko - srpski recepti.

    A sad evo ove zapecene palacinke

    8 palacinki
    150gr. mljevenog mesa
    100gr. luka
    50 gr.ulja
    200gr. svjezeg paradajiza ili pradajz pirea
    so, biber, majoran

    za prelijevanje:
    2.5 dcl kiselog miljeka
    2 jaja
    so
    muskatni orah
    40 gr. kackavalja (ja stavim gaudu)

    Na ulju proprziti luk sa mesom uz dolivanje vode, po malo. Dodati paradajiz, vegetu, son biber, biber te dinstati dok voda ne ispari.
    Sa ovim napuniti palacinke, sloziti u vatrostalnu posudu pa preliti sa:

    kiselo mlijeko izmjesati sa zumancima, ribanim kackavaljem, dodati malo muskatnog oraha, i snijeg od bijelanaca.

    Zapeci 15min.
    Ovo je ili predjelo ili glavno jelo uz neku salatu.

  35. #35
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    E, sad si me našla!
    Tako mi i treba kad puno pitam!
    Ali ove palačinke će sigurno biti na stolu ovog vikenda...

  36. #36
    malinica

    Početno

    sad sam videjla da sam stavila 150 gr. mesa nije 150 vec 250gr

  37. #37
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    ISPRAVKA MALINICINIH PALAČINKI

    8 palacinki
    250gr. mljevenog mesa
    100gr. luka
    50 gr.ulja
    200gr. svjezeg paradajiza ili pradajz pirea
    so, biber, majoran

    za prelijevanje:
    2.5 dcl kiselog miljeka
    2 jaja
    so
    muskatni orah
    40 gr. kackavalja (ja stavim gaudu)

    Na ulju proprziti luk sa mesom uz dolivanje vode, po malo. Dodati paradajiz, vegetu, son biber, biber te dinstati dok voda ne ispari.
    Sa ovim napuniti palacinke, sloziti u vatrostalnu posudu pa preliti sa:

    kiselo mlijeko izmjesati sa zumancima, ribanim kackavaljem, dodati malo muskatnog oraha, i snijeg od bijelanaca.

    Zapeci 15min.

  38. #38

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    885

    Početno

    Snorki, a škampići, kozice....pa na rižoto?? Zar ni to? A to je tako fiiiiino!!!

  39. #39
    malinica

    Početno

    Danas mi nesto doslo da pravim tortu, posto imam skuvan rucak.
    Nabavila sam degustiran recept za Spanski vjetar (neko zove i puslica), pa cu sad da provjerim da li ce i meni isto da ispadne.

    Ako bude valjalo ostavljam vam ga do kraja dana

  40. #40

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    679

    Početno

    Prvi petak da nema ribe, buaaaa!!!
    Najbrže mi je bilo skuhati Ivančičin kelj. Stavila sam manje kima i više špeka.
    Fabijan je jeo prokulice s krumpirom.

  41. #41

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    1,535

    Početno

    svakom dva jajca na oko i malo salate.

  42. #42
    ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    3,356

    Početno

    Ja danas pečem škarpinu s krumpirima u rerni.

  43. #43
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    Mi kljukušu sa sirom i vrhnjem - na placu nije bilo ni r od ribe!

  44. #44
    malinica

    Početno

    Tortica ispade fantasticna,
    (ne zam da li je neka od vas vec ostavljala ovaj recept)

    PUSLICA

    prave se 2 kore a u svaku koru ide:

    4 bjelanca i 300gr. secera se ulupa i doda se malo sirceta.
    Zagrije se rerna na 250 stupnjeva. pa kad se stavi kora onda se smanji na 150 i susi pola sata , a zadnjih 15 min. na 100. Kora mora da se osusi. (znaci oko 45min)
    Ja sam pekla u kruznom plehu precnika 24cm (ispala malo deblja), na foliji koju sam podmazala uljem i sa malo brasna.

    fil:
    8 zumanaca se ulupa sa 4 kasike secera i 4 kasike brasna, jedan vanilin secer. Posebno se prokuva 1/2l mlijeka, pa se ovo skine sa stednjaka da bi se dodala ona ulupana zumanca. To se sve vrati na smanjenu temperaturu i mesa se dok se ne zgusne. Voditi racuna da ne uhvati odozdo (moze i na pari da se kuva). Ostaviti da se POTPUNO OHLADI
    Posebno se 300gr. mljevenih oraha se popari sa malo mlijeka i malo secera. Ostaviti da se POTPUNO OHLADI.
    Kad je sve ohladjeno, jos se jedan margarin 250gr. ulupa pjenasto.
    Spoje se zumanca, orah, i margarin.

    Ide kora, fil, kora, fil
    Preko ide slag.

    Prijatno, drage moje

  45. #45

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    679

    Početno

    Radim i ja tako tortu ali baisser kore kupim gotove u slastičarnici

  46. #46
    malinica

    Početno

    Kore (ranije nisam mogla da ih izvadim bez pucanja) su jedan od razloga zbog kojih sam izbjegavala pravljenje ove torte. Ali od kad sam nabavila kalup, spremam je bez straha. Ja nazalost ne mogu da ih kupim, pa moram sama da ih pravim.
    Postoji jos varijanti ove torte koje se meni licno vise dopadaju, (sa filom od jagoda, za bananama i kivijem, sa bademom). Juce sam pravila samo jednu koru i jedan fil, ali je ispala dosta visoka.

    Danas inace kuvam cufte u paradajz sosu, a sutra i prekosutra pile sa rezancima.

  47. #47

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    679

    Početno

    Yes, meni je najbolja varijanta s bademima i kremom od jaja! :D
    Ljeti je super s jagodama.

    Mi danas naručujemo šiš :D , sutra radim novi recept pohane puretine (poha se u tijestu od jaja, brašna, ribanog sira i kiselog vrhnja), kao prilog pire krumpir i dinstani šampinjoni. Prije toga juha, tak da se i malisha najede kak spada.

    Ostalo je od jučer samo dva muffina , tak da ništa od planiranog slatkanja cijeli vikend...

  48. #48

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    1,535

    Početno

    sto je s ovim topicem? nitko nish ne kuha?

    ja danas pastu, gljive, sunku, puno vrhnja za kuhanje... mljac, ubijem se od toga....

  49. #49
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    Pošto mi je muž, da prostite, proljevast, kuha se riža i još tako neka budalaština.
    Za vikend nismo ništa kuhali - njih dvoje su bili u povraćanje-kakanje fazi.
    Suhi keksići i banane.

  50. #50
    wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004
    Lokacija
    Sarajevo
    Postovi
    3,187

    Početno

    mi danas imamo peceno pile i krompir, jogurt i crnu tortu

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •