Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Koje igre igrati?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Koje igre igrati?

Uskoro majka odlazi na posao, tako da tata ostaje taj perid sam sa sinom. Bilo je toga i prije samo puno kraće, po 2-3, najviše 4 sata. Dok mama radi, tata će se zabavljati, samo ne zna sve kvalitetne načine na koji bi zaokupili pažnju i zaigranost.

Pojednostavljeno, kakve sve igre i igrice igrate sa svojim mališanima, a da su zadovoljni.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moj voli kuhati i pospremati samnom

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

pa problem je u tome sto njih sve zadovolji na kratko vrijeme. no mi se igramo lovice tako da ja puzim za njim po stanu, citamo slikovnice, otvaramo i zatvaramo sve sto ima čep (oprala sam bocu od omeksivaca, gela za tusiranje, kutije od kreme i stavila u igracke), malo šaramo s bojicama po papiru, plešemo. ako ja nekaj radim on otvara ladice i vadi kuhace pa to raznosi po stanu, imamo male bongose pa lupa po njima.
    nekako nam je najljepse vani, pa kad je lijepo nismo doma.on se zna i sam zaigrati i tada ga pustim nek se sam zabavlja.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pa je, vani je i nama super, no posljednjih dana smo bili doma zbog viroze i upale uha i primjetih da uskoro dolazi i zima, pa ćemo morati više biti u kući, a manje vani, te je potrebno osmisliti kvalitetno vrijeme u kući, a da se i umori i naigra, sve da bude zadovoljan (skupa s roditeljima).

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pa je, vani je i nama super, no posljednjih dana smo bili doma zbog viroze i upale uha i primjetih da uskoro dolazi i zima, pa ćemo morati više biti u kući, a manje vani, te je potrebno osmisliti kvalitetno vrijeme u kući, a da se i umori i naigra, sve da bude zadovoljan (skupa s roditeljima).

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

sorry za više istih postova

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Mihaela :) prvotno napisa
    Moj voli kuhati i pospremati samnom
    i ja imam malog kuhara

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

danas sam recimo morala izbaciti sve igracke iz kutije za igracke, unutra staviti jastuke, pa njega i onda smo se tak vozili po stanu. 8)
    i da, voli se igrati s kockicama.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Čitanje - ali kratkog vijeka jer on nema vremena za pomno gledanje stranica i tekst do kraja, novine - pogotovo oglasi gdje su slike auta i kamiona i brodova, crtanje, slaganje piramide od praznih čaša od jogurta ili takvih igračaka, dodavanje autića preko stola... I nama je problem pronaći kreativne igre jer mu brzo prestane zanimanje za nešto i odmah juri dalje - otvarati ladice, vući van stvari, lupati po svemu. Sad smo mu kupili guralicu pa je začudo još zadivljen s njom i juri po kući uokolo...

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Nama su slikovnice obavezno stivo, imamo ih puno i citamo sto puta dnevno, on mi sam donese, sjedne u krilo i kaze- Da! ( sto bi bilo- citaj! )
    Jako ga zabavljaju one raznobojne plasticne posudice, koje se mogu stavljati jedna u drugu ili jedna na drugu, to ga zabavi na duze vrijeme Voli i autice i kocke, a i slagalice s zivotinjama.
    Obozava muziku, pa pjeva i pleše.
    No brzo mu interes za nesto opadne, pa opet krece u svoju omiljenu zanimaciju- otvaranje ladica, pogotovo u kuhinji, penjnje po svemu i svacemu,i sve gluposti koje mu padnu na pamet..
    Najvise od svega toga, ipak voli biti vani, svejedno gdje, samo da jurca okolo, vani si uvijek sam nađe zanimaciju!

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

evo homeremoh, OVDJE ćeš naći puno lijepih ideja kako kvalitetno provoditi vrijeme s djetetom!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •