Evo, kao i svake godine stavljam slikice s Jankvog ročkasa i naravno Home Made tortu, za koju zasluge, bar što se dekoracija tiče, ove godine prima naš dragi tajo.
Mama je bila cukerpeker a tata dekorater.
Evo, kao i svake godine stavljam slikice s Jankvog ročkasa i naravno Home Made tortu, za koju zasluge, bar što se dekoracija tiče, ove godine prima naš dragi tajo.
Mama je bila cukerpeker a tata dekorater.
Još da sam se sjetila staviti link
[url=http://public.fotki.com/janko/3-roendan/]ROČKAS[url/]
Super ste svi![]()
Koji ste vi fanovi Jurića![]()
Torta super-daj mi reci gdje si uzela taj podložak za tortu i kakvi su to autići gore?
Ana, bas ste svi slatki!![]()
Gdje ste nasli te male autice? Fora su!
torta je super! a nisi napisala jeli bila ukusna![]()
samo se salim....
Hej, evo prenosim pohvale za tortu MM-u, on je sav ponosan.
Ona slikica Jurića, to je on kupio u onom dućanu "Sve i svašta" u Lučkom, tamo ima svakakvih tih điđa za torte, kolače, proslave...
A ova dva autića...He! Ta dva autića imamo već jaaaako dugo, Jedni od Jankovih omiljenih, gumeni su onako kao za vodu, a dobio ih je u paketiću s pjenom za kupanje (koja je izgledala kao bočica s benzinom za auto) i spužvicom za kupanje (koja je izgledala kao one za pranje auta).
I ja se sjetila da mu tak nekaj s tim autićima složimo, MM našao tu jestivu pokrivku (slikicu), stavili autiće i balončiće, malo ukrasili šlagom i to je to.
A bila je fina...to je Schwarzwald torta![]()
vidi se da si još zbunjena od proslave!
tek u trećem postu okačila slike!![]()
a slike slatkeeeee!
može dekoratera na posudbu?
Za dekoriranje ili...?fegusti prvotno napisa
![]()
Torta izgeda odlicno,super ste![]()
Kak je Jankić veeeliki!![]()
A di ste kupili Jurić posteljinu, takvu i mi tražimo?
Tu kod nas u kvartu (BAMT). Ako hoćeš mogu ti pogledati da li još ima pa ti javim.mommy_plesačica prvotno napisa
svi ste lijepi a torta je prva liga!
a moram primjetiti,kak malecka raste!!!![]()
Plizana.m prvotno napisa
![]()
I naravno, kolike su dimenzije.
mommy idem vidjeti u ponedjeljak i ako ima da li je još na sniženju. Mi smo platili 209,00kn. Dimenzije su 200x140, jastučnica 60x80.
janko je tako porastao,tako mi je lijep dječk, a ivkica je slatka mišica![]()
baš ste slatka obitelj...![]()
Savršeno!ana.m prvotno napisa
super ste! cukerpeker![]()
off topic, aa je već tako veliki?
O, da!buby prvotno napisa
![]()
Mommy, bila vidjela, imaju! 209kn