Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: U vrtiću

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno U vrtiću

Kao i većina mama koje se okupljaju na ovom forumu i ja se trudim da moje malo jede što zdravije. Ali u tome ipak ne pretjerujem. Ona je sad 17 mjeseci i jede uglavnom sve što jedemo i mi. Već se dugo sama pazim da jedem što zdravije, pa sam na to navikla i muža. Kod nas doma neće se naći bijeli kruh, bomboni, keksi, pudinzi,čokolade vrlo rijetko (kad je dobijemo, al stoji pa se pokvari), grickalice, sokovi i sl.

Od 9. mjeseca malena je krenula u jaslice. Tete su njome bile oduševljene, jede sama i jede sve. A ja ponosna. Nije da sam doma imala bilo kakvih problema s jedenjem, al ovo je ipak promjena. Kad je prošao taj stres s početka malo sam počela proučavati kaj oni to u vrtiću jedu (skužila sam da se mala počela buckati) i kad ono, za doročak kifla ili neko lisnato tijesto (poznato mi iz pekarnice, al ga nikad ne kupujem) i čaj (doma rijetko pijemo čajeve i to nezašećerene). Za užinu puding ili opet neko pecivo ili keks (čitaj: napolitanke). To je samo ono kaj sam vidla i bilo mi je dosta. U vrijeme ručka naravno nisam blizu vrtića pa ne znam kakvi su ručkovi. Užasno sam se rastužila i osjećam se nemoćnom da to promjenim. Nemrem doć teti i reć joj da malenoj daje voće umjesto keksa ili nekaj slično. Jel me neko razumije?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

draga, mislim da već ima slična tema otvorena na Vrtići ili pod Zdravlje djece, pogledaj ... ima puno nas koje to muči.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

RinaS, pred malo si otvorila identičan topic ovdje pa te molim da nastaviš tamo. Ovaj topic ću zaključati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •