Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 53

Tema: Meksička večera

  1. #1
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    11,372

    Početno Meksička večera

    spremamo u subotu večeru, pa smo mislili meksičku

    onaj kukuruzni čips sa nekoliko umaka, imam gotovi onaj od rajčice meksički, mislim napraviti guacamole ili kako se već zove, po Davorovom receptu
    zna li tko recept za onaj fini bijeli dip, od vrhnja i još nečega?

    tortilje sa junetinom i sa puretinom, tko što voli

    što bi još mogla?
    neku juhu?
    ima tko dobar recept?
    nisam nikad radila onu hladnu juhu od paradajza, gazapačo il kako se zove
    ima tko recept?
    je to uopće fino, ja inače ne volim ni "našu" toplu juhu od paradajza

    što za desert?

    pomažite

    ako ima koji topic na tu temu molim link
    ja tražila, ali osim guacamola nisam ništa našla

  2. #2
    thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    1,861

    Početno

    Ja sam bijeli dip radila samo od vrhnja i peršina.

    gazpacho, kalifornijski:

    6 zrelih paradajza,
    1 ljubičasti luk,
    1 krastavac
    1 crvena ili zelena paprika
    2 celera
    1-2 žlice peršina
    2 žlice vlasca
    1 češanj češnjaka
    1/4 čaše vinskog octa
    1/4 čaše maslinovog ulja
    2 žlice limunovog soka
    2 žličice šećera
    sol i papar
    6 ili više kapi Tabasca
    1 žličica Worcestershire sauce (omit for vegetarian option)
    4 šalica paradajz soka.

    Sve nasjeckaš, u blender, smiksaš, pokriješ i u frižider.

    E, sad, to je ljetna varijanta. Možda vam bolje paše neki grah sad

    Recept na engleskom je tu, ne stignem prevodit sad.

    Dobar tek.

  3. #3
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    11,372

    Početno

    si radila kad čili?
    ja nisam nikad
    bi to moglo proći kao neko međujelo?
    prije tortilja?
    al ću ih sve nakrcati grahom

  4. #4
    thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    1,861

    Početno

    jesam, ali bez mesa. imala sam neki chilli no carne recept i bio mi je super. netragom nestao u preseljenjima.

    možda jelo uz meso, jer je prilično tusto

  5. #5

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    744

    Početno

    ima ovdje i ovdje i ovdje dosta toga

    a i na coolinarici.

  6. #6

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    679

    Početno

    Imaš milijun recepata za chili, al to je zapravo banalna varijanta bolonjeza s grahom, pa se ne boj...

    Za tortilje možeš ovako - serviraš zdjelice, a u svaku - meso, naribani sir, paradajz na kockice, paprika na trakice, salata, salsa...

    Ja meso popržim s paprikom i lukom, pa tako stavim u zdjelice, a ostale sastojke posebno serviram.

    Tortilje serviraš tople, pa si svako sam slaže od čega voli.

  7. #7
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    11,372

    Početno

    hvala tinars :D
    ja ukucala meksička hrana i ništa

  8. #8

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    744

    Početno

    dipovi
    chilli con carne

    nema na čemu

  9. #9
    zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Lokacija
    Zg, Kvatrić
    Postovi
    839

    Početno

    Ja obično izmiješam kiselo vrhnje sa sitno nasjeckanim zelenim dijelom mladog luka (ako nema, onda glavica luka), posolim, popaprim i pustim da odstoji bar 1 sat da se sol otopi i okusi prožmu.
    Mljeveno meso propržim i dodam malo kupovne mješavine začina, u zdjelicama poslužim kukuruz, crvenu papriku na kockice, zelenu salatu, i još malo počistim frižider pa malo propržim nešto povrća, i već prema trenutnoj inspiraciji,.. Svatko si slaže tortilje po želji.

  10. #10

    Datum pristupanja
    Apr 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,729

    Početno

    bijeli dip ti je vrhnje + vlasac. A probaj dodat još nešto svoje.

    Ja za crveni dip narežem dva, tri pelata - papar, vlasac, mažuran......

    A ima još onaj jedan - vrhnje, majoneza, kečap - isto bude fino

  11. #11

    Datum pristupanja
    Feb 2005
    Lokacija
    Zaprešić
    Postovi
    1,609

    Početno

    Kiselo vrhnje + dukatela + češnjak (svježi ili u granulama)

  12. #12

    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    76

    Početno

    A tortilje kupite? Koje?

  13. #13
    Hello_Kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006
    Lokacija
    Zagreb, Jarun
    Postovi
    155

    Početno

    ja pravim juhu od paradajza i unutra dodam kukuruz a ako smo raspolozeni i chili..izvrsna je kombinacija ljuto+slatko+kiselo

  14. #14
    traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    A5 - Land Of Shit
    Postovi
    3,874

    Početno

    Citiraj ja_bi_ja prvotno napisa
    A tortilje kupite? Koje?
    Ja kupim u "Sparu" ,njihova marka a i mogu se i doma napraviti,nisam probala ali imam recept,prijateljica kaže da nije bed!

  15. #15
    Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    3,030

    Početno

    Dakle kao što sam obećala u čekaonici zkm-a:
    šalša od paradajza:
    4 paradajza, 1 luk, 2 režnja češnjaka, čili, origano, sol, 2 žlice ulja, 2 žlice vode
    paradajz ofuriš i oguliš, nasjeckaš, dodaš sitno nasjeckan luk češnjak i čili, sve promiješaš i dinstaš na laganoj vatri dok sve ne omekša, služiš hladno.

    uz dipove možeš poslužiti quesadillas, to ti je tortilja zapečena u pećnici sa sirom pa preklopljena kao polumjesec, uz to može i kiselo vrhnje (bijeli dip) i narezana zelena salata

    gaspacho je španjolsko jelo, ali paše ti u ovoj kombinaciji. Više liči na sok od paradajza nego na juhu(jerbo je hladan). Osnova gaspacha (prema Elizabeth David, Mediterranean food, odlična knjiga prvo izdanje 1950.) je sitno sjeckani/mixani paradajz, maslinovo ulje i češnjak, a možeš dodati i svježi krastavac, krušne mrvice da malo poguste (paše neš vjerovat), svježi luk, papriku, začine (peršin, mažuran, papar, ), ocat... naravno da nećeš sitno sjeckati nego zblendati u blenderu. Nemoj zaboraviti sol ali ne pretjeruj s količinom. I ako voliš, slobodno zaljuti.

    I naravno dobar tek i javi kako je uspjelo. I ako ti prisjedne kuhanje provjeri koji od mexikanaca imaju dostavu doma 8)

  16. #16
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    11,372

    Početno

    Citiraj Joe prvotno napisa

    I naravno dobar tek i javi kako je uspjelo. I ako ti prisjedne kuhanje provjeri koji od mexikanaca imaju dostavu doma 8)
    Čekala sam te
    Što ti tako izgledam ?
    Inače večeras kad sam ulazila u zgradu dolazio je motorin sa dostavom mexičke klope

  17. #17

    Datum pristupanja
    Feb 2005
    Lokacija
    zgb
    Postovi
    1,984

    Početno

    Citiraj traktorka prvotno napisa
    Citiraj ja_bi_ja prvotno napisa
    A tortilje kupite? Koje?
    Ja kupim u "Sparu" ,njihova marka a i mogu se i doma napraviti,nisam probala ali imam recept,prijateljica kaže da nije bed!
    meni domaće nisu ni ravne kupljenima. :/

  18. #18
    printemps avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    južna dalmacija
    Postovi
    175

    Početno

    Evo jednog jednostavnog a meni jako finog jela, pogodno i za vegetarijance.
    Chilli con questo
    1 velika limenka crvenog graha
    1 kapula
    2 česna češnjaka
    4-5 crvenih paprika
    mljeveni chili ili 1 svježi nasjeckan
    200g sira gaude

    Na maslinovom ulju lagano popržit kapulu i luk, pa dodat papriku i čili
    dodat 2dc vode malo pirjat pa dodat grah i začine (sol, papar)
    Pirjat sve skupa 20 min dodat vode ako ponestane
    Izvadit četvrtinu smjese pa je skašat žlicom za pire, vratit u lonac sve dobro pomješat. Dok je još vruče ubacit u zdjelu sir izrezan na kockice, bez mješanja!
    Poslužit sa rižom

  19. #19
    traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    A5 - Land Of Shit
    Postovi
    3,874

    Početno

    Citiraj dolega prvotno napisa
    Citiraj traktorka prvotno napisa
    Citiraj ja_bi_ja prvotno napisa
    A tortilje kupite? Koje?
    Ja kupim u "Sparu" ,njihova marka a i mogu se i doma napraviti,nisam probala ali imam recept,prijateljica kaže da nije bed!
    meni domaće nisu ni ravne kupljenima. :/
    Prijateljica radi isključivo domaće tortille i budu fine,probala sam ali ja preferiram kupovne jer nemam vremena ni živaca razvlačiti tijesto.
    Jedino što se tiče cijene,e tu se definitivno više isplati raditi domaće!

    Ako netko hoće recept,napisat ću ga!

  20. #20
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    11,372

    Početno

    evo povečerali
    prvo meksički čips s guacamole umakom (nije me oduševio), bijelim umakom i ljutiim umakom od paradajza

    zatim
    http://www.coolinarika.com/recept/me...-paradajz-juha
    tako, tako, i nije loša, je da su me zezali da im trebaju vilica i nož, ja sam doslovno shvatila uputstvo da mora biti gusta, al su sve pojeli
    i ja sam stavila kiselo vrhnje, previše sam konzervativna u kuhinji da stavim slatko u tu kombinaciju

    onda tortilje punjene puretinom i punjene junetinom

    i za kraj torta los vasos

    sve u svemu nije bilo loše
    hvala svima na idejama

  21. #21

    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Postovi
    2,908

    Početno

    evo i ja planiram uskoro meksičku večeru,no ja sam se odlučila na varijantu samoposluge iz zdjelica

    znači u jednoj će biti mljevena junetina,u drugoj pomiješani paradajz-paprika,u trećoj kukuruz,zatim u jednoj salata na trakice,u jednoj naribani sir(samo ne znam koji bi bio najbolji?),te dva umaka-crveni i bijeli.

    e sad,pošto sam ja tortilje uvijek zapekla nadjevene u pećnici,kako da ih sada ispečem same?
    Na tavi?Jel ide ulje?
    Ili u pećnici? :/

  22. #22

    Datum pristupanja
    Feb 2005
    Lokacija
    zgb
    Postovi
    1,984

    Početno

    samo ih podgriješ u mikrovalnoj ili u pećnici zamotane u foliji.

  23. #23

    Datum pristupanja
    Feb 2005
    Lokacija
    zgb
    Postovi
    1,984

    Početno

    Citiraj traktorka prvotno napisa
    Citiraj dolega prvotno napisa
    Citiraj traktorka prvotno napisa
    Citiraj ja_bi_ja prvotno napisa
    A tortilje kupite? Koje?
    Ja kupim u "Sparu" ,njihova marka a i mogu se i doma napraviti,nisam probala ali imam recept,prijateljica kaže da nije bed!
    meni domaće nisu ni ravne kupljenima. :/
    Prijateljica radi isključivo domaće tortille i budu fine,probala sam ali ja preferiram kupovne jer nemam vremena ni živaca razvlačiti tijesto.
    Jedino što se tiče cijene,e tu se definitivno više isplati raditi domaće!

    Ako netko hoće recept,napisat ću ga!

    ima recept na rodinom portalu

  24. #24

    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Postovi
    2,908

    Početno

    Citiraj dolega prvotno napisa
    samo ih podgriješ u mikrovalnoj ili u pećnici zamotane u foliji.
    Ne koristim mikrovalnu ali budem ih onda tako pekla u pećnici.
    10 minuta,ili duže?

  25. #25
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    11,372

    Početno

    ma ne, one se samo podgriju, da omekšaju i da se lakše savijaju
    u mikrovalnoj cijeli paket 1 min
    u zagrijanoj pećnici ne znam, 2-3 min, mada ne znam da ti se isplati grijati rernu radi toga, bolje ih onda svaku baciti na tavu

  26. #26

    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Postovi
    2,908

    Početno



    da se mene pita one bi pougljenile!

    tnx cure

  27. #27
    zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Lokacija
    Zg, Kvatrić
    Postovi
    839

    Početno

    Ja sam i tortilje ponekad sama radila. Jednostavno je ali treba malo vježbe. Ne razvlače se nego valjaju s valjkom za tijesto. MM kaže da su bolje od dućanskih, samo se meni to baš i ne da. Ni rezance za juhu ne mijesim. Njoke ponekad.

  28. #28
    pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    Lokacija
    Sesvete
    Postovi
    2,873

    Početno

    evo ja kupila tortilje i spremam se napravit ih u srijedu javim šta je ispalo

  29. #29
    chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    980

    Početno

    Koliko dođu tortilje u dućanu? I kolko ih bude u paketu?

  30. #30
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    11,372

    Početno

    bude po 8, a koliko dođu ne sjećam se, nešto preko 20 kuma?

  31. #31
    pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    Lokacija
    Sesvete
    Postovi
    2,873

    Početno

    Tortilje bile mmmmmmmmmmmm

  32. #32
    sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005
    Postovi
    1,950

    Početno

    tortilje kupim i zagrijem u mikrovalnoj.

    bijeli umak napravim od kiselog vrhnja, jogurta, majoneze, papra i octa.

    crveni umak: pelati pomiješan s gotovim crvenim dipom.

    narezana salata, naribani sir

    meso: puretina s puuuno povrća (paprika, luk, mrkva, kukuruz), začinjena s fajita/taco začinom.

    neopisivo ukusno, a što je meni najvažnije, gotovo za 40 minuta.

  33. #33
    Nova avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    275

    Početno

    Jednostavan recept za tortilje. Svaki put budu njam... a kad uhvatite mot uopće ih nije problem za napravit. Samo što prije odustanite da budu baš pravilni krugovi, ako se ne želite zezat

    3 šalice brašna
    1 žličica soli
    1/3 šalice ulja

    to onako izmješati da bude fino grudasto i onda dodati

    1 šalica mlake vode ( da nije baš vruća, ali dosta topla)

    umijesiti u loptu i zamotati u plastiku, ostaviti min 30min.

    Podijeliti na 12 (ovisi koju želite veličinu svake tortille), ja napravim i 16 od ove količine... pobrašniti plohu i razvaljati ih sa lazanjurom.

    Stavit ih na jako ugrijanu tavu (bez ulja) i kad se počnu mjehurići okrenut i malo s druge str i gotova je. Što se manje peku, budu savitljivije jer se ne presuše.
    Obično ih slažem na tanjur koji prekrijem krpom da čuvaju toplinu. Taman razvaljam drugu dok mi ona prije bude gotova.

  34. #34
    Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Postovi
    1,386

    Početno

    U nedjelju radim večeru za prijatelje .

    Za predjelo mislim crveni i bijeli dip + onaj taco čips, samo moram još malo vidjeti koja kombinacija od ovih koje ste navele mi se čini kao najbolja za napraviti.

    Za glavno jelo mislim napraviti piletinu sa puno povrća, u to dodam taco mix, chili i tabasco. Uz to idu naravno i tortilje.

    Samo ne znam što da napravim za desert a da je u meksičkom štihu? :/

  35. #35
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    8,984

    Početno

    Desert ne postoji u Meksičkoj kuhinji. Kad se Meksikanac zaželi deserta onda ilegalno emigrira u SAD 8)

  36. #36

    Datum pristupanja
    Oct 2007
    Postovi
    131

    Početno

    Evo ja baš čitam knjigu s receptima i imaju i meksičke slastice....

    Puding od riže, npr.

    90g riže
    75g grožđica
    5 dl mlijeka
    malo suhog cherrya
    limunova korica
    230g šećera
    štapić cimeta
    2 žumanjka
    15g maslaca
    prženi bademi
    kriške naranče
    sol

    namočiš grožđice u cherryu-zagrijanom.
    kuhaš rižu s lim.kor. u vodi (oko 2,5dl) nekih 20 min.
    izvadiš korisu, dodaš mlijeko, cimet, miješaš.
    Dodaš šećer, sol, žumanjke, maslac i opet mix.

    grožđice ocijediš i dodaš mješavini i kuhaš par mih, a prekriješ prženim bademima i kriškama naranče


  37. #37
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    8,984

    Početno

    Ih, pa tako možeš i dvije kuglice sladoleda ponuditi kao meksički desert
    Neugodna istina je da se Meksikanci najedu slatkoga jedino oko dana mrtvih, što zapravo ima potencijala. Evo, dan mrtvih stiže. (I ja se spremam umijesiti lumbliju.)

  38. #38
    Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    3,030

    Početno

    Ana , evo sa wikipedije (može ti poslužiti kao orijentir, pa malo proguglaj za recepte)


    Desserts and sweets
    Mexico's candy and bakery sweets industry, centered in Michoacan and Mexico City, produces a wide array of products.

    Arroz con leche, rice with milk and sugar
    Pastel de queso, cheesecake
    Jamoncillos
    Cajeta
    Capirotada
    Carlota de limón
    Coyotas
    Empanadas
    Flan
    Pastel de tres leches (Three Milk Cake)
    Platano
    Alegrías
    Ate
    Churros
    Dulce de leche
    Chongos zamoranos, a milk candy named for its place of origin, Zamora, Michoacán.
    Jarritos (spicy tamarindo candy in a tiny pot), as well as a brand of soda
    Pan dulce, sweet pastries, like American doughnuts, very popular for breakfast. Nearly every Mexican town has a bakery (panaderia) where these can purchased.
    Pepitorias
    Obleas
    Glorias
    Pan de Acambaro (Acambaro bread), named for its town of origin, Acambaro, Guanajuato. Very similar to Jewish Challah bread, which may have inspired its creation.
    Ice cream. Pancho Villa was noted as a devotee of ice cream. The Mexican ice cream industry is centered in the state of Michoacan; most ice cream stands in Mexico are dubbed La Michoacana as a tribute to Michoacan's acknowledged leadership in the production of this product.
    Paletas, popsicles (or ice lollies), the street popsicle vendor is a noted fixture of Mexico's urban landscape.

  39. #39
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    neprevedivo mi je ovo tvoje, ali crne palačinke sa sladoledom su mi mljac

  40. #40
    Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    3,030

    Početno

    pa to su tradicionalni nazivi deserata, sigurno ima recepata za to na engleskom, ajde baš idem potražiti koji

  41. #41
    Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    3,030

    Početno

    evo na primjer (sorry, na engleskom je):
    pastel de tres leches (three-milk cake)
    8 Servings


  42. #42
    Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    3,030

    Početno

    pa još:
    churros
    1/4 cup sugar
    1/2 teaspoon ground nutmeg

    1/3 cup plus 2 tablespoons all purpose flour
    1/3 cup water
    1 tablespoon butter
    1/4 teaspoon grated orange peel
    Pinch of salt
    1 egg


    Vegetable oil (for deep frying)

    Combine sugar and ground nutmeg. Spread on plate.
    Combine flour, water, butter, orange peel and salt in medium saucepan. Stir constantly over low heat until dough forms ball and leaves film on bottom of pan, about 2 minutes. Remove from heat. Transfer to processor. Blend in egg.

    Heat oil in deep skillet to 350°F. Spoon batter into pastry bag fitted with 1/4-inch star tip. Working in batches, pipe batter onto oil in about 4-inch-long ribbons. Fry until golden brown, turning occasionally, about 3 minutes. Transfer to paper towels and drain. Turn churros in sugar mixture and serve.

  43. #43
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    u, odlično zvuče i jedan i drugi.

  44. #44
    Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Postovi
    1,386

    Početno

    Joe super mi zvuče recepti, još kada bi bili na hrv. bili bi mi primamljiviji , ovako imam feeling da ću nešto izostaviti :/

    Citiraj Davor prvotno napisa
    Desert ne postoji u Meksičkoj kuhinji. Kad se Meksikanac zaželi deserta onda ilegalno emigrira u SAD

  45. #45
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    8,984

    Početno

    Pa... da. Šačica recepata koji se vrte okolo su uglavnom vrlo novog datuma i nemaju skoro nikakve veze s tradicijom. Recimo sladoled. Uostalom, vidi ovo:
    Citiraj Joe prvotno napisa
    This unusual cake is served for special occasions in Mexico...
    Apsolutno najveća fiesta je (tje)dan mrtvih kada se svi furaju na kosture i jedu kao da im je zadnje. Većinu slastica kupuju u dućanu, a to je kao da popis Krašovih proizvoda poistovjećuješ s hrvatskim slasticama.

    Kod nas na moru je zapravo prilično slična situacija. Osim baškotina, fritula/fritica, pogače (za dan mrtvih) imaš još samo lumbliju na Korčuli (opet za dan mrtvih) i rožatu u Dubrovniku. Dakle, ukupnu ponudu izvornih slastica s našeg mora stigneš isklofati u umjereno opremljenoj kuhinji za jedno popodne.

  46. #46
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    pa izvoli!

  47. #47
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    8,984

    Početno

    OK, ali križaj rožatu jer ne jedem jaja u tolikim količinama. Radi se zapravo o kajgani u zdjeli s koricom od karamele. (osim toga nemam rodbine u DBK)

  48. #48
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    to mogu ja, ne smetaju mi jaja.
    a karamel obožavam!

  49. #49
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    8,984

    Početno

    Znači fali ti samo brener za šećer. U tu svrhu imam plinsku terensku lemilicu i nastavak k'o stvoren za kurenje šećera.
    (vidiš kako elektrotehnika i kulinarstvo nađu zajednički jezik)

  50. #50
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    neka, dovoljna mi je tava.
    samo mi trebaju posudice.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •