Results 1 to 9 of 9

Thread: Jan-Renato bubini

Default Jan-Renato bubini

Drage moje curke !

Evo da vam se malo javim no na žalost sa tužnimvijestima moj mali mišić Jan-Renato je danas dobio temperaturu 37.3 pa sam malo zabrinutas obzirom da se ovih dana dobro osjećao a danas je nešto cijeli dan cendrav . Nadam se iskreno da nije ništa opasno . Recite mi dali se takva temperatura treba snižavati lupocetima ili samo puno tekućine ?

Svima šaljem velike pude i javljam tijek događanja .

Sun's Avatar

Ma nikakvi lupoceti, pa to je stvarno sasvim malo povišena temperatura. Prati malo razvoj i evo ti jedan tekst sa portala

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

cekana's Avatar

Do 38.5 ne trebaš davati paracetamol, samo puno tekućine i tuširanje s hladnom vodom. 37.3 nije povišena temperatura, ako je mjerena u guzi onda je to normalna tjelesna temperatura. Ne moj se zabrinjavati, ali svakako prati stanje

marči's Avatar

kako si mu mjerila temperaturu?

Default Jan je malo bolje

Drage mame !

Puno vam hvala na savijetima malenom sam mjerila temperaturu
    ispod pazuhića a negdje sam proćitala da je normalana temperatura u bebica mjerena ispod pazuha do 37.0 a u guzi do 38.0 .
    Danas je maleckom bolje mjerila sam mu jutros ispod pazuhića i bila je 36.7 a u guzi nisam ni mjerila .
    E kad sam već ovdje da vas pitam koja je razlika u vrijednostima temperature ako je mjerim obićnim živinim toplomjerom ili onim digitalnim . Dali netko ima i kakva iskustva sa Braunovim ušnim toplomjerom koliko je on pouzdan i siguran za bebice.

cekana's Avatar

Ja imam sva tri. Kažu da je najpouzdaniji živin. Ne bi trebale biti razlike u temp. kod mjerenja.
    Kada mjeriš u guzi, računaj da mjeri za 0.5 više nego recimo u uhu ili pod pazuhom

Sun's Avatar

pročitaj onaj tekst što sam ti gore linkala, tamo su odgovori na tvoja pitanja

Default Jan-Renato je bolje , nema turice

Drage moje !

Evo javljam vam se na kraju dana sa vijestima o mom malom mišu
    danas cijeli dan nismo imali temperaturu i bili smo jako živahni . Izgleda da je to bilo nešto bezazleno ali još uvijek ga pazim ne izlazimo baš u šetnju barem do Ponedjeljka .
    Još jednom puno hvala na savijetima .
    Jan-Renato i ja vam svima šaljemo velike puse.

Jelka's Avatar

Quote Originally Posted by cekana
    Do 38.5 ne trebaš davati paracetamol, samo puno tekućine i tuširanje s hladnom vodom. 37.3 nije povišena temperatura, ako je mjerena u guzi onda je to normalna tjelesna temperatura. Ne moj se zabrinjavati, ali svakako prati stanje
    :shock:

vlatka, ljubi malog miša!