-
Osoblje foruma
anamari, svaka čast na trudu, ali mislim da kod tih vježbica treba paziti na puno stvari koje ti u svom opisu nikako nisi mogla objasniti. a ako se radi krivo, može se i zeznut nešto kod djeteta
i mi vježbamo već skoro godinu dana, i znam da mi je trebalo malo uvježbavanja za svaku, pa i najmanju vježbicu:
npr. br. 1 - treba dobro držati bebinu nogicu u zglobu, pod tim i tim kutem (što nikako ne mogu opisati bez slike recimo...)
ili 3. kako? dok leži na trbuhu? ili na leđima? do su uspravne u zraku? ni meni opis nije jasan, a idemo kod fizijatra..
ili recimo br.4 i 5. - treba doooobro paziti kako beba postavi donju ruku jer ako je u krivom položaju, može se i slomiti(mislim da ljudima koji nikad nisu bili na vježbanju kod fizijatra ništa ne znači - postavite ruku ravno: kud ravno? gore dole, ravno ispred?)
anamari, nemoj se ljutiti molim te, stvarno super što si htjela pomoći, ali mislim da je za vježbe najbolje da ih ljudi vide i isprobaju uživo, ili da imaju jaaaaaaaaaaako detaljan opis sa slikama... ovo je nama donekle jasno, jer te vježbe radimo i znamo na što sve treba paziti, ali ostali roditelji..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma