mu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što bezbolniju punkciju i dobre js
vesnare![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnje bete
mu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što bezbolniju punkciju i dobre js
vesnare![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnje bete
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
Za bezbolne punkcije, oplođene jajne stanice i velike Bete.
da vas sve pozdravim i izljubim i naravno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima koje nesto iscekuju
dobro jutro svima![]()
garfy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i tvoje cure, da budete što duže zajedno
shanti, martina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tete bete
mu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danas
gdje su beba, strawbery.....
Dobro jutro ZO, cure![]()
bebomanka, i tebi se približava tvoj dan i zato ~~~~~~~
beba, ima li novosti?
Shanty danas? ~~~~~~
alec jutreko![]()
sekica, krenula sa ovim ciklusom?
jutreko
shanti, martina~~~~~~~~~~ za bete
tiki -nadam se da krećeš u novi postupak![]()
POTPISUJEM!!ZO prvotno napisa
ZO, duzna sam ti kavicu zbog stalnog svercanja uz tvoje postove..![]()
Ja sam se nadala bar nekoj implantacijskoj tockici ali nista..Danas mi je 6.dan nakon ET-a i 11.dan nakon punkcije......
A gdje nam je enya?? I ona je trebala krenuti u postupak pocetkom ovog mjeseca...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~- za sve koji čekaju i ne odustaju.
![]()
![]()
cekalicama bete: martina123 i Shanti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete danas
bebomanka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se mrvice cvrsto uhvate iako ti nisi primijetila implantacijsko (a znas da ni ne mora biti!)
btw, i ja sam se pitala gdje nam je enya?
Drage moje, ja bila na putu, a uskoro opet idem, pa necu jos u postupak... Najvjerojatnije tek u 11. mj.bebomanka prvotno napisa
Svimai ~~~~~~~~~~~~~~
![]()
dobar jutar svima,
bebomanka, implatacijsko se pojavi u samo manji dio zena. samo smireno do bete, saljem ti brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude velika.
tiki, kako si mi ti, sta si odlucila kad kreces.
meni je doc ovaj put predlozio stimulirani i od jucer sam pikalica.
mariel, dodo, snoopy, vesnare, kbegicsi jako mi je zao, al glavu gore, morate skupiti snage i ici dalje (narocito vesnare - izbaci crne misli, odmori se i pokusaj opet) ~~~~~~~~~~~~~~~~ da iduci put uspije.
mu ~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjesnu punkciju
shanti, martina, prima, siky, mvrcelj, sonja, d13.... svim cekalicama
~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivne bete
svima u postupku ~~~~~~~~~~~~~~~ da budu uspjesni
ZO, alec, dodirko, ginger, fritulica, kikica, gejsha...... svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~![]()
alec, sekica, krećem u stimulirani negdje početkom prosinca (još nisam provjerila svoj ciklus) s namjerom da za praznike budem doma. Molit ću dr. da idemo na blastice, makar da to jednom isprobam. Jaaako sam bolesna, ne mogu niti zamisliti gin. pregled, krajem tjedna moram u lab.
sekica, jaaaako mi je drago da si krenula sa stimuliranim, pikaš se menopurom?
Ja nigdje ne vidim rikikiki :?
enya onda cemo mi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vec za 11.mj. a mozda se do tada nesto uhvati i prirodno.....![]()
sekicavrijedna djevojcice!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!!
tiki Tako je! Gledamo naprijed!! Moram ti priznati da ja osobno (uprkos svim statistikama) ne vidim nikakvu prednost blastica jer poznajem jednako puno zena koje su zatrudnijele nakon ET-a 3.dan kao one koje su dobile blastice nazad.......Ipak,podrzavam te u tome jer naravno da ces ici korak dalje kao sve mi.....Sve sto jos nismo probale-moramo probati i to nam je dobra motivacija za dalje!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vec za iduci postupak!!![]()
visibaba kako se osjecas,draga??~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Shantinestrpljive smo!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ jedva cekamo rezultat!!
tiki, nisam na menopurima nego gonalima i pikam se sama. to jos nisam probala pa mi je drago da isprobavamo razne mogucnosti. na cemu si ti obicno? mislim na stimulaciju![]()
cure sa iskustvom sa gonalima (mislim da si ti fjora) kakvi su vam rezultati, tj. broj i kvaliteta js i endometrij?
Tek je 4.dpo (tj. poslije ITI) pa nema nikakvih simptoma, prerano je; a ja se osjecam ko i inace, pokusavam ostati 8), ali me podsvijest zeza, nocas sam sanjala kako iscekujem rezultate betebebomanka prvotno napisa
bebomanka![]()
sekica super :D za novi postupak; odmah ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ovaj put bude uspjesno!!!
prvo bila samo na gonalima, pa samo na menopuru, pa kombinacija,sekica prvotno napisa
prva stimulacija(na gonalima) bila je 5 js, svih 5 oplođeni(ali sam bila 5-6 god mlađa) , 2 vraćene i 3 zamrznute, od 3 se 2 odmrznule i tad sam 1. put ostala trudna, na menopuru i sve poslje su uglavnom bile 6-7 js, ali na traju je sve to došlo na 2-3, pošto je kombinacija gonal+menopur donjela 2. trudnoću ostali smo na tome, i sad sam bila na toj kombinaciji, sve u svemu vrlo sam slično reagirala na sve kombinacije,...
endometrij, uvijek oko 6 pa raste, ali preporučam ciklu i ananas,...
E, sad se sjetih, rekla sam joj samo da se ne vrati na lokvu od naših suza, ali fjora ti nam spasila čast, sretno do kraja t ~~~~~fjora prvotno napisa
![]()
sekica, u zadnje vrijeme sam stvarno jako malo na nečemu, hvala bogu... Inače sam pikalica menopurom, dobro - gotovo uvijek jednako reagiram na njega i pikam se sama (naravno od kada sam saznala da to može) - veeelika podrška od mene da si samostalna pikalica jer tako ne ovisiš o nikome, ma super je to. Ja više ne mogu zamisliti da svaki dan u 5-6 odlazim u ambulantu ili u 11 navečer na štopericu, grozno, uvijek mislim sresti ću nekoga i što ću reči, da sam u šetnji?
...jer nisam baš iz velikog grada...
bebomanka, drago mi je čuti ovo za blastice.
Evo i mene opet malo. Danas je 7.dc i na pregledu sam pitala dr sta se vidi? Kaze on: Imat cemo oko 3 stanice. Pala sam malo u ocaj: Kaj samo tri???
Shanti, Mu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~!
Maya ZG nemoj očajavati! I od 3 stanice može biti uspjeha.
Možda preslabo reagiraš ali to ne znaš jer si tek sada u svojem 1. postupku.
Meni su npr.zadnji put davali po 4 injekcije dnevno merionala. I imala sam stvarno dosta folikula (više od 10) ali to nije pravilo.
Kada imaš više od 35 godina najčešće se ide s 2-3 injekcije dnevno.
Majo ne očajavaj, ja sam imala jednu koja se oplodila i vratili su mi je.Danas je 10 dana od ET-a i 12 od inseminacije.Ipak ću ćekati petak i ići vaditi betu pa vidjet ćemo.Maya ZG prvotno napisa
Ostalim curama šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ pogotovo čekalicama bete
selice drago mi je da ste opet u akciji.Sretno!!!
Sonja29 za veliku betu u petak~~~~~~
Maya, sve to može biti i jako dobro, ako su kvalitetne i ako se oplode - zato sretno ~~~~~~~
Napisala sam na postu prije začeća u odbrojavanju, pa ću i ovdje....
Dakle. Danas mi je 7dpo i imam sve simptome tudnoće. Pritisak u trbuhu kao da ću dobiti M ne prestaje već pet dana, danas je krenuo nekakav gusti iscjedak bez mirisa i skoro pa bijelo prozirne boje, prsa me bole, lagana mio je mučnina i osjećam lagani pritisak u križima. Temperatura na BT je pokazala veliki dip, što bi prema nekim tumačenjima značilo implantaciju. Imam i vrtoglavice a one su posljedica pritiska u trbuhu. Sad slijedi pitanje:KAKO JE TO MOGUĆE AKO MM IMA DIJAGNOZU OLIGOASTENOZOOSPERMIA :? :? :?
sonja - sretno u petak !!
ANKARA - ništa nije nemoguće.... ali nemoj baš puno pridavati važnosti tome kako se osjećaš... ne mora ništa značiti. A i još ti je rano za neke prave simptome. Probaj se opustiti (znam da nije lako). Ja ti želim da je T, ali ako nije nemoj previše uzimati k srcu![]()
Pogledala sam topic i jako mi je drago zbog njih. Znam da je svašta na ovom svijetu moguće pa mi zato i mašta radi 100 na sat premda možda i ne bi trebala. Meni bi ovo trebala biti u pravilu 3 trudnoća ali prva po redu sa novim M. U prvom braku sam 2 puta zatrudnila (samo jedno dijete je živo) pa se nekako nadam da se treća trudnoća ipak ranije osjeti. Jedino što mi od poznatih simptoma nedostaje jest lagani spotting koji mi se javljao u prve dvije. Sve ostalo je potpuno jednako.
Curke, hvala na podrsci.... Inace, dobivam po 4 ampule menopura. A sta ja znam. Da, prvi je postupak, pa bumo vidli. I ko zna kakve su te stanice... To tek znaju kad izvade i oplode... Dani idu i blizi se punkcija. Jedina utjeha (a i nije nesto) je da ce punkcija manje boliti ako ima manje stanica![]()
Draga Mayo prijateljica mi je imala jedan jedini folikul (poslije 40-ak ampula gonala i menopura,cetrotidea i još koješta)u kojem je bila zrela jajna stanica koja se oplodila i sad ima prekrasnog dečka. Brojke nam nekada ne igraju nikakvu ulogu,ponekad je jedan jedini folikul dovoljan da bi ti imala svog malogMaya ZG prvotno napisa
i zato glavu gore i ne očajavaj!
![]()
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nove pobjede, brzo ozdravi
bebomanka ~~~~~~~~~~~~~~~ još malo, a za kavicu sam uvijek, bilo mi mi neizmjerno drago da te upoznam, da vidim tko to krade moje vibrice( s obzirom da si trudnica ne smijem ti se zamjeriti )
shanti![]()
visibaba, sonja ~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
sekice ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pikanje![]()
alec, enya, fritulica, sunce, ginger, SNOOPY, dodirko, gejsha..........~~~~~~~~~~~~~~~~~
andiko, fjora, ina![]()
M od mu podnosi izvješće.
Preživjela punkciju, 8 JS, nije povračala, leži doma, jako ju boli i misli na vas. Hvala vam na ~~~~~, sutra zovemo i vidimo dalje.
Mazim ju, pazim ju, donosim klopu i cugu u krevit.... sve ostale pozdrav![]()
bravo M od mu.... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ neka se odmara, mislimo na nju![]()
Evo i mene, punkcija bila danas 20js, u srijedu da se javimo da vidimo za transfer .
kikica :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer![]()
kikica pa to je odlično :D
M od mu!!
Obavezujemo te da joj posaljes veeeeeliikuuuu pusu od nas uz zelje za sto brzi oporavak i sto bolju pripremu za primitak mrvica....
kikica pa to je super-brojka!! :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se sve lijepo oplode i za uspjesan transfer!!
ZO kavica pada prvom prilikom-obecajem!!![]()
Maya_Zg i ja sam ovaj ciklus primala po 4 ampule merionala ali sam uz to primala i po 1 decapeptyl. I Imala 10JS od kojih je bilo 9 zrelo a 7 se oplodilo..Sve u svemu-dobar rezultat!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe folikulice!
bebomanka vidim ja da su tu prisutni neki trudnički simptomi, za svaku misao novi post, inače je ina tako radila, pa vidi sad....
mislim da imamo trudnicu tra la la![]()
Eh...slaba koncentracija.Dok napisem jednoj sto sam htjela,zaboravim sve ostalo pa se bojim da ne pobrkam loncice..
A i strah me da ne nabacim previse smajlica pa da me ne izgrde.....
![]()
M od Mu, pazi i mazi Mu i koju joj to cugu nosis u krevet?
nema veze, neke su ostale trudne na tulumu sa puno promila pa ko zna. u svakom slucaju sve pohvale i puno ~~~~~~~~~~~~~~ da dodje mali![]()
bebomanka, sta je to decapeptyl?
M od mu![]()
reci joj da mislimo na nju i da joj šaljemo puuuno pusica
kikica![]()
ZO![]()
curke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve faze u kojima jeste