mu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za cetvrtak!!!![]()
sweety :D za mrvicu!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nza dalje!
mu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za cetvrtak!!!![]()
sweety :D za mrvicu!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nza dalje!
7 dc nitko nezna sigurno, vidi se broj folikula, a ima li unutra stanica i kakve su, to tek nakon punkcije objavi biolog.
a testovima smeta štoperica, nako nje ćeš sigurno imati pozitivan test, treba iz mog iskustva proći 7 dana od štoperice. Po nekim protokolima se i nakon transfera primaju HCG boosteri, pa test tada stvarno nije mjerodavan.
tiki ja ti 25.10. idem na razgovor s dr.Tomićem, dakle slijedeći četvrtak. to će mi biti dan prije M pa sumnjam da ću odmah u 11. mj u postupak
muza vaše stanice baš mi žao što te buba....
sweety bravo za malca
15. i 16. ivf? :shock:
Po tragovima na jajnicima...prima prvotno napisa
![]()
Ne po položaju malca...![]()
![]()
....e da ne docekas taj 1.dc. nego da razgovor sa dr.Tomicem zavrsi konstatacijom:" VI ste gospodjo trudna!"~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Ginger prvotno napisa
![]()
eeee, pozlatile ti se riječi, ali naši spermići :/ ....bebomanka prvotno napisa
Oni se radjaju svaki puta iznova i medju njima se sigurno nadje i malo strastvenijih plivaca...Uostalom pogledaj:Ginger prvotno napisa
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...=50253&start=0[/quote]
čitala sam bebomanka, znam da postoji neka šansa..., ali statistika je nešto drugo... :/
jest da mi je ulilo malo nade, a bojim se nadati...
![]()
I prošli postupak i ovaj sam bila na Yasminu, 3-4 mjeseca. ( reagiram burno na menopur i na taj način sprječavamo hiperstimulaciju ). Biće da je to razlog. A vidjećemo, šta bude bude.bebomanka prvotno napisa
prima![]()
sonja29![]()
idemo dalje... samo hrabro![]()
sweety :D za mrvicu![]()
mu navijam za tulum i blagoslovljen četvrtak![]()
tia molim te napiši novi popis pa da mogu splitati ujutro!
![]()
sweety, lijepih li vijesti od tebe, i dalje tako~~~~~
bravo za mu - MU embrije, nek' se dijele kako treba ~~~~~~~ ... e, sad je MU skužio kako ja nama ovdje lijepo![]()
Draga Ginger, ako si ti dan prije M kod Tomića, ako ćeš htjeti odmah si u postupku jer znam kako rade. Pa to ti je idealno. Taj dan kupiš sve što ti treba, i drugi dan (1 dc) si u postupku, ja navijam za to ako je to i tvoja želja. Moj prvi dolazak u kliniku je bio takav, bilo je oko Nove godine i dr. Š. je rekao ako želite možemo krenuti odmah (to bi bilo za 3 dana).
bebomanka, kako se osjećaš? Ima li kakvih promjena? Sretno~~~~~~
alec za novi dogovor~~~~~
sekica pikalica sretno~~~~~
Maya, kad si upet na uzv - danas?
Ostale cure![]()
MM sinoč okupirao comp, a na poslu sada nemam listu. Najranije mogu danas oko 16:30marči prvotno napisa
mu bravo za JS (i TM-a)! ~~~~~~~~~~~~~~~ i dalje
sweety :D
Svimai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ne stignem se javljati cesto, ali stalno mislim na vas!
ok nakon tvoje liste splitam na novo!
Ovo ću potpisat i poslati vam još puuuno vibri~~~~~~~~~~~~~~~~tiki_a prvotno napisa
Moje čekanje je definitivni završeno od jutros
Vas sve i hvala Vam na podršci
Ja vam moram javiti da su svi moji nalazi u redu. Po preporuci doktora T. radila sam sve hormone , briseve i papu i danas su došli nalazi i sve je ok! Imam dogovoren pregled kod dr. 2.11. i ako je sve ok na uzv idemo u 11. mj. na 5. ivf/icsi. :D
Ginger nadam se da ćeš i ti ići u 11.mj. pa se možda i vidimo.
Svim curamazbog negativnih beta. Glavu gore i štrumfaj dalje... jednom će biti u redu
Ostalima ~~~~~~~~~~
Zasto ti ne daju decapeptyl???? On se je pokazao odlicnim u sprijecavanju hiperstimulacije!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!LO prvotno napisa
leda,Ginger~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz svegda iduci postupak bude uspjesan!
![]()
Sonja29, žao mi je, morati ćeš i ti dalje do konačnog uspjeha. Moramo proći više postupaka da bi mogle doći do cilja, za većinu je tako.
Draga leda, za novi postupak~~~~~ (ja se spremam na 6-ti IVF/ICSI)
I naravo svim cekalicama bete,punkcije i ET-a~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!!!!!!![]()
Ja sam danas sva ispuhnuta....nemam nikakvih simptoma osim kosmarnih noci.....bojim se da niti ovoga puta nije uspjelo........
tiki,sekica,ZO kako ste mi danas??![]()
Sonja29,prima ,Monita, bit će bolje jednom,samo treba čekati
wonderwoman: na IVF-u, i da ta je cura imala crnu kosu, srednje dužine. žena grom!
sweety: :D :D
LO: pojma ti nemam, možda netko od cura bude javio
ak sam nekoga zaboravila, moje najdublje isprike, toliko zbivanja ima , da jedva lovim....
puse i ~~~~~~~~~~za sve u svim fazama postupaka i čekanjima
i MM vam![]()
bebomanka, nesmijes nas iznevjeriti, tvoju smo betu vec uzeli kao sigurnu, saljem puno ~~~~~~~~~~~~~~![]()
mu ~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
tiki ~~~~~~~~~~~~~~ za novi uspjesan postupak
ZO ~~~~~~~~~~~~~~ da nam uskoro bues T
sonja, prima, monita, odmah u nove pobjeden nema vremena za tugovanje ~~~~~~~~~~~~~~ da drugi put bude bingo.
i da iduci puta bude toliko pozitivnih beta kolko je sada negativnih
ja sam pikalic, u petak prvi UZV, bumo vidli kaj se stvorilo
svima
bebomanka, ovaj period tvoj je psihički najteže podnijeti i zato ~~~~~
za dobro raspoloženje i konačan uspjeh, veliki plus!
Ja danas malčice bolje vezano za upalu i već mislim kad će doći 1.12. - blizu je to, do tada ću se veseliti novim trudnicama![]()
mu, za uspješan transfer i da ti MU bude prava podrška ~~~~~
sekice baš i nema?
Ej zenske, jeste li procitale ovo?:
http://www.poliklinika-harni.hr/teme1.asp?id=215
Djeluje obecavajuce! Ima li koja vec iskustva sa time?
Jutros sam bila na prvoj folikulometriji i doktor mi nije apsolutno ništa rekao,a ja nisam ništa pitala.Baš sam blesava.Samo je sestri rekao da nastavljamo po istom sistemu kao do sada.
Kako ne! Daju daju, ali od prvog dana ciklusa, a ne od 21dc. Uvijek sam bila na kratkom protokolu osim 1 IVf-abebomanka prvotno napisa