Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Sanja show-pon. 7.3. KAKVO JE STANJE U HRV.RODILIŠTIMA?

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Sanja show-pon. 7.3. KAKVO JE STANJE U HRV.RODILIŠTIMA?

Kakvo je stanje u hrvatskim rodilištima?
    Ponedjeljak, 07.03.2005. u 17.30 sati
    Sanja je primila nekoliko mailova svojih gledateljica koje su željele s njom podijeliti traumu poroda u nekim od naših rodilišta.
    Neukusne šale osoblja, osjećaj napuštenosti, strah, poniženje... Glumac Dragan Despot želio je da njegova supruga Anja Šovagović ne doživi takvu traumu s rođenjem drugog djeteta, pa je odlučio biti uz nju i porod čak i snimiti. No, nije sve uvijek onako kako planiramo... A što o porodima u našim rodilištima misli , Romkinja koja je jednom nakratko zamijenila svoju životnu ulogu sa Severininom, a inače je već 18 godina neprestano trudna i rađa?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ima koga od Roda u emisiji?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Bog!
    Ja gledala emisiju. Nije bilo Roda i da nije bilo one super mame sto je kod kuce rodila ( mozda je ona Roda ali nije receno)emisija bi bila vise nego jadna. iako je tema bila stanje u hr rodilistima, Sanja dovede zenu koja je rodila u autu , zenu koja je rodila kod kuce i Dragana Despota. Svi su oni manje vise ok pricali ali to nije bila temaaaa haloooooo.
    Ona cura s pocetka jedina je pricala o traumama hr rodilista i bila vise nego izgubljena. nekak je cura bez temperamenta prvo izgadi sve pa onda polize kao nisu jadne sestra krive, nisu doktori krivi...mislim da je emisija vise nego podbacila, tema je promasena i sve...
    ili ona gospodja iz, cini mise, hrvatskog perinatalnog saveza ili tako nesto koja je za kriminalno stanje u hr rodilistima krivila aparaturu i njene nedostatke. ma ne treba nama aparatura (ok, treba, al ne toliko), nama treba ljudskost i toplina. kaze teta ona bi rodila kod kuce kad bi kod kuce imala CTG i UZV i ne znam (informaticar sam al ne znam) neko prenosenje CTG-a internetom u sveucilisnu bolnicu.... halooooo. ja bi kod kuce rodila upravo zato sto kod kuce NEMA CTG-a i sto se mogu setat i jest i pit i vristit i klecat i sto god hocu, a u bolnici me prikuju za krevet ( dobro pa mi ne stave lokot oko noge i brnjicu na usta). E jesam zestoka... Al ljuti me sve to.... Ak se nastavim ovak nervirat adrenalin ce samo skakat i utisavat one neke hromone za otvaranje i ja se nikad necu porodit!!! ajd pozdrav svima

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Emisija je bila totalno bez veze! Bilo je dosta nedorečenosti, bez nekih jasnih stavova (osim one mame koja je rodila kod kuće), ali i ta je drugo dijete rodila u bolnici. Ima li emisija neku pouku? Mislim da ne!

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Ma skroz je promasen problem,nesto malo od mame Burek i to je sve.

Početno

lidija 33 ti si moja najdraža....
    potpisujem od riječi do riječi!!!!!!

dee dee avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Drage mame i buduće mame,
    uključujem se po prvi puta da bi nesto komentirala. Citam Vas redovito već par mjeseci, jer se pokušavam odlučiti za bebaca pa mi ovaj site jako pomaze. Imate potpuno pravo za negativne komentare jucerasnje emisije. Toliko problema postoji, a jucer se o niti jednom nije reklo niti slova. Totalna je cenzura i ne smije se spomenuti niti jedna doktor niti jedna bolnica u negativnom smislu. Jako sam razocarana jer sam mislila da ce se napokon na tv-u spomenuti i ta bolna tema. Sanja je totalno podbacila i po obicaju osim reklama nije bilo nicega. Puno vas pozdravljam, vas i vase bebice

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Izgleda da je stanje u hrv. rodilištima dobro :shock:

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Jel treba strašnija izjava u korist zataškavanja stanja u našim rodilištima kad patronažne ne mogu,ne žele i boje se protiv liječnika, tj. ne žele u konflikte jedni s drugima. Šta drugo reći nego

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Cure, slazem se sa svim kritikama. Kao jos-ne-mama nisam tamo cula nista korisno.
    A bas sam se veselila temi! :/

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Svima nam je bila pružena šansa da budemo tamo i javno progovorimo o svemu.
    Šutjele smo.

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    Šutjele smo.
    Da, istina je.
    Ja sam rekla da mi je glupo ići pričati o nečem što nisam sama iskusila. Prema meni su bili super, ali zato što sam imala cijelu svitu poznatih tamo. No, previše je onih kojima je bilo grozno a šute. No to je njihova stvar.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Emisija uopće nije dala odgovor na pitanje, na temu.

Sjećam se sad obavijesti, imam štošta za reći al sam kod Sanje već bila i totalno mi je bezveze bilo opet ići.

I mislim da je naša tema 'Očevi na porodu' dala puno bolji uvid u loše stanje u domaćim rodilištima, nego ova jučerašnja.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj SUNCE prvotno napisa
    I mislim da je naša tema 'Očevi na porodu' dala puno bolji uvid u loše stanje u domaćim rodilištima, nego ova jučerašnja.
    Slažem se, ali to je više bilo zbog toga tko je bio tamo. Ti si mi ostavila najupečatljiviji dojam

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

nije mi je jasno da se onakva emisija može nazvat "kakvo je stanje u hrvatskim rodilištima" :? ...a o tome se ništa ne reći :shock: ...svašta...
    ...nakon emisije sam ostala totalno razočarana...a očekivala sam neke korisne informacije

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Nije mi jasno zašto je Sanja uopće snimila tu emisiju, obzirom da nije pronašla goste koji bi mogli reći štogod suvislo vezano uz temu ??!!!! Baš sam razočarana jer vać tjedan dana čekam tu emisiju.... :? :?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

tema je promašena i bilo je dosadno.
    no, kraj je bio totalna koma-eto, dali su neku kuverticu gđi. hanči. vjerujem u dobre namjere, ali onako pred kamerama je stvarno bilo bezveze.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

da, jadno je bilo to s kovertom. ja bih se osjecala vrlo ponizeno. mogli su to poslije, ne tako javno. moram jos malo usporediti: maja na HTV-u to ipak puno bolje radi, nedavno je bila slicna emisija , bila je i jedna Roda i pedijatar. nekako puno toplije, suptilnije, a opet stručnije i korisnije.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

oprostite mi puno, ali mene bi bilo sram potpisati onakvu emisiju..inače, Sanjina emisija je prepuna rupa! Zar stvarno misli da se sa nizanjem gostiju, u kratkom terminu i brojnim reklamiranjem može suvislo i dobro obraditi ijedna tema, a kamoli ovako zahtjevna?!
    :shock:
    Potpisujem apricot, ali dodajem da nije sve crno-bijelo i da je puno do samog voditelja i producenta svake emisije

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Šutjele smo.
    ovo je na zalost istina
    al isto tako ne kuzim kako netko tko je rodio u autu ili doma moze dati sliku hrvatskih rodilista?
    zar je problem otici u rodiliste i na licu mista napraviti intervju ili ih pozvati u emisiju mame koje su se tek porodile

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Fortuna prvotno napisa
    Šutjele smo.
    ovo je na zalost istina
    al isto tako ne kuzim kako netko tko je rodio u autu ili doma moze dati sliku hrvatskih rodilista?
    zar je problem otici u rodiliste i na licu mista napraviti intervju ili ih pozvati u emisiju mame koje su se tek porodile
    Istina, ali emisija je krivo koncipirana, žena iz auta-za temu "nebični porodi", Despot - "tate u rodilištu" i sl. Bojim se da su se pobrkale razne teme u jednoj :/ , a o onoj pravoj - ništa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •